Prințesa Charlene, imagine emoționantă cu gemenii săi: ”Cresc atât de repede”

28 octombrie, 2022
Prințul Albert de Monaco și Prințesa Charlene, Getty (1) jpg

Foarte curând, pe 8 decembrie, Prințul Jacques și Prințesa Gabriella vor împlini 8 ani, iar mama lor este fascinată de transformările acestora.

Este drept, în ultimul an copiii au crescut foarte mult. Putem observa diferențele comparând o imagine din mai 2022, de la Turneul monegasc de rugby. Unde copiii regali și-au însoțit părinții, pe Prințul Albert de Monaco și Prințesa Charlene, destul de fragilă la vremea aceea, recent întoarsă la Palat după un an dificil, cu multiple provocări pe sănătate. 

Prințul Albert de Monaco și Prințesa Charlene, Getty (2) jpg

Prințesa în vârstă de 44 de ani a început timid să-și reia obligațiile regale alături de soțul său, în vârstă de 64 de ani. La un moment dat, zvonurile dădeau ca sigur un divorț între cei doi, însă acum par că și-au regăsit echilibrul, deși Prințesa este rareori văzută cu zâmbetul pe buze. Doar lângă gemenii săi de 7 ani se înseninează brusc.

Acum doar câteva zile, Prințesa Charlene a distribuit pe contul său de socializare o imagine recentă cu gemenii de încă 7 ani, Prințul Jacques și Prințesa Gabriella, îmbrăcați în uniformă școlară.

Aceștia zâmbesc adorabil, iar Prințesa Charlene a notat în dreptul fotografiei: ”Ce repede cresc.”

copiii regali jpg

Fanii lui Charlene s-au întrecut în comentarii laudative: ”Prințesa seamănă cu tati, iar Prințul seamănă cu mami”, a scris un internaut. Altcineva a notat: ”Și ei cresc repede, dar și părul le crește repede.”

Căci da, micuții au părul mult mai lung decât îi știam.

Chiar la începutul anului școlar, Prințul Jacques și Prințesa Gabriella s-au tuns, iar de acțiunea aceasta s-a ocupat chiar micuța, foarte talentată. Mama s-a a povestit atunci: ”Abia așteptăm începerea școlii.”

În septembrie, Prințul Albert de Monaco și Prințesa Charlene și-au însoțit copiii la deschiderea anului școlar.

Încă de atunci, fanii regali au remarcat și cât de mult s-au schimbat cei doi frați în vârstă de șapte ani, care apar mai înalți decât anul trecut, atunci când erau duși la școală doar de către tatăl lor, Prințul Albert, în condițiile în care mama lor se afla încă în Africa de Sud natală.

Jacques este bucățică ruptă din mama lui, un puști longilin și blond, în timp ce Gabriella seamănă mai mult cu tatăl ei, Albert. 

Foto: Getty și InstagramRecente pe Ok! Magazine

Majestatea Sa Margareta in rochie cu paiete si transparente la seara Corpului Diplomatic   Daniel Angelescu, Casa Majestatii Sale (1) jpg
regina - charles - camilla
meghan versus kate jpg
kate
Prințul Harry și Meghan Markle la Gala Ripple of Hope, 2022, Getty (1) jpg
Prințul William și Prințesa Kate Middleton (5) jpg
Familia Regala dezbinata la 5 ani de la moartea Regelui Mihai jpg
Contesa de Wessex, Getty (1) jpg
harry si meghan
Lady  Susan Hussey   profimedia 0742168522 jpg
Printesa mostenitoare Catarina Amalia a Olandei   RVD Koninklijk Huis si Regele Willem Alexander (2) jpg
harry si meghan profimedia 0742538807 jpg
Prințul Harry și Meghan Markle, Profimedia (1) jpg
harry  meghan
kate si william
Meghan Markle, Prințul Harry 4  sursa   Profimedia jpg
familia regala  din Monaco
Prințesa de Wales 1  foto   GettyImages jpg