Prințesa Charlene, imaginea perfecțiunii triste la un eveniment din Monaco, alături de Albert și copii

24 aprilie, 2023

Orice apariție publică a ei este ireproșabilă din punct de vedere al stilului, însă tensiunea palpabilă dintre ea și soțul ei face ca tabloul lor public să fie mereu unul trist.

Charlene Albert GettyImages 1484102003 jpg

Prințesa Charlene și Prințul Albert de Monaco au apărut în public cu copiii lor pentru prima dată de când palatul princiar a fost forțat să nege zvonurile că mariajul cuplului suveran ar fi pe punctul de a se sfârși.

Familia princiară a arătat perfect atunci când și-a făcut apariția alături de gemenii de opt ani Jacques și Gabriella la un meci din cadrul Turneului de Rugby Sainte Devote.

Fosta înotătoare olimpică în vârstă de 45 de ani a arătat cât se poate de elegant într-un top alb și pantaloni albi, peste care a purtat un blazer bleumarin brodat cu logo-ul clubului de rugby din Monaco. 

Ea a optat pentru un ruj roșu și o pereche de ochelari de soare translucizi, care i-au conferit un aer deosebit de șic. În ceea ce-l privește, Prințul Albert, în vârstă de 65 de ani, a ales să se asorteze cu Charlene și a îmbrăcat același gen de blazer ca soția sa.

Gemenii în vârstă de opt ani ai cuplului au privit meciul cu foarte mare entuziasm, Prințul Jacques ridicând mâinile și aplaudând frenetic pe tot parcursul partidei. 

Această apariție în tablou complet de familie vine la câteva săptămâni după ce o publicație franceză a scris că Prințesa Charlene și Prințul Albert sunt în plin proces de divorț - ceea ce palatul princiar a negat imediat cu fermitate.

După ce revista ROYAUTÉ a raportat că mariajul lor de 12 ani se apropie de sfârșit, un purtător de cuvânt al cuplului princiar a spus că cei doi „neagă oficial zvonurile rău intenționate propagate de revistă”.

Chiar dacă, de-atunci, Charlene și Albert au mai apărut, împreună, la evenimente publice, tensiunea evidentă și limbajul corpului celor doi par a confirma zvonurile care apar tot mai des despre căsnicia lor. Iar cea mai recentă apariție a lor împreună nu ne-a transmis niciun pic de căldură, ca de obicei...

Foto: Getty ImagesRecente pe Ok! Magazine

kate  william profi6 jpg
Kate Middleton și Prințul William în vizită la Aberfan (2) jpg
Regina Rania si nora sa la petrecerea cu henna   pagina oficiala (1) jpg
grace si rainier
Mick Jagger, Prințesa Margaret  foto   GettyImages jpg
Printul Alemayehu al Etiopiei ingropat in capela St George   Profimedia jpg
Munchen, Majestatea Sa Margareta si Principele Radu la nunta regala din Bavaria Nymphenburg   Casa Majestatii Sale (3) jpeg
Regina Rania bleu (1) jpg
Regele Charles, Coronation Party fotografii AI   Neil Mason, Start Digital (15) png
5 regina elisabeta a marii britanii tanara 3 jpg jpeg
Nora Regina Rania Rajwa profimedia 0778570214 jpg
Printul Harry si Meghan Markle   profimedia 0741589185 jpg
Letizia Leonor Sofia profimedia 0779214461 jpg
Regele Charles, Regina Camilla  sursa   GettyImages jpg
regele charles (11) jpg
George, Charlotte și Louis, copiii Wales, Getty (3) jpg
kate middleton costum roz (2) jpg
Meghan Markle și Prințul Harry, Getty (1) jpg