Prin┼úesa Charlene, mai fragil─â ┼či mai slab─â ca oric├ónd, ├«n cea mai recent─â poz─â cu ea de la externarea din spital

5 octombrie, 2021
5 charlene jpg jpeg

În luna în care era programată întoarcerea Prinţesei Charlene de Monaco în principat, lucrurile continuă să fie incerte.

Ei bine, so┼úia Prin┼úului Albert se afl─â ├«nc─â ├«n Africa de Sud, acolo unde a locuit aproape pe tot parcursul anului. Ieri, prin┼úesa ├«n v├órst─â de 43 de ani a dat prima dovad─â de via┼ú─â de la externarea ei din spital, ├«n urm─â cu o lun─â, acolo unde a ajuns de urgen┼ú─â ca urmare a st─ârii sale fragile de s─ân─âtate. Charlene a postat pe Instagram o fotografie cu ea, z├ómbind ├«n fa┼úa unei Biblii ┼či cu un rosariu catolic la g├ót, semn c─â prin┼úesa este posibil s─â se fi retras ├«n rug─âciune ├«n aceste momente delicate.

Prin┼úesa ┼či-a ├«nso┼úit fotografia de un mesaj scurt: God Bless (Doamne Ajut─â!, traducere aproximativ─â). So┼úia Prin┼úului Albert a fost internat─â la un spital din Africa de Sud pe 1 septembrie, ├«n urma unei crize cauzate de complica┼úiile ap─ârute ca urmare a infec┼úiei la sinusuri cu care se lupt─â ├«nc─â din luna mai.

stanga
dreapta
4 charlene de monaco jpg jpeg
4 charlene si albert jpg jpeg
2 profimedia 0483657286 jpg jpeg
5 charlene jpg jpeg

├Än tot acest timp, via┼úa merge mai departe pentru so┼úul ┼či tat─âl copiilor lui Charlene, Prin┼úul Albert. Zilele trecute, Prin┼úul Albert a fost ├«nso┼úit pe covorul ro┼ču de nimeni alta dec├ót diva Sharon Stone, la mult a┼čteptata premier─â a filmului No Time To Die, ultimul cu Daniel Craig ├«n rolul lui James Bond.

Să înţelegem că Albert nu este deloc preocupat de starea de sănătate a lui Charlene sau că la mijloc este, de fapt, o despărţire pe care niciunul dintre cei doi nu vrea s-o recunoască?Recente pe Ok! Magazine

Letizia Teatro Real jpg
diana profimedia 0646169092 jpg
Meghan Markle la Invictus (3) jpg
Mircea Grigore Carol Lambrino fiul lui Carol al II lea si al Ioanei Zizi Lambrino (3) jpg
charles21 jpg
Leti (7) jpg
Prin┼úesa mo┼čtenitoare Victoria a Suediei Lisbon (3) jpg
printul charles jpg
andrew4 jpg
Principele Nicolae și Alina 23 jpg
regina profimedia 0703482714 jpg
Regina Elisabeta jubileu jpg
beatrice profimedia 0700806593 jpg
Prin┼úul mo┼čtenitor Frederik al Danemarcei ┼či prin┼úesa Mary OK Mag jpg
Meghan Markle și Harry OK Mag jpg
Printul Paul nu a fost recunoscut niciodata de Regele Mihai jpg
Prin╚Ťesa Beatrice de York ╚Öi so╚Ťul Edoardo Mapelli Mozzi jpg
Kate Ziua Armatei (2) jpg