Prințesa Charlene, o prezență nedorită la Balul Rozelor? Sora lui Albert n-o vrea deloc la gală

24 martie, 2023

Nu e de ajuns că se zvonește că Prințul Albert și Prințesa Charlene au probleme în mariaj. Mai nou, umblă vorba că familia primului n-o are deloc la suflet.

Caroline și Charlene de Monaco GettyImages 1063451102 jpg

Balul Rozelor, cel mai prestigios eveniment din Monte Carlo, va avea loc în seara zilei de 25 martie. La gala organizată de sora mai mare a Prințului Albert, Caroline de Monaco, vor fi prezenți toți cei patru copii ai săi, Andrea, Pierre, Charlotte Casiraghi și Alexandra de Hanovra, dar și ceilalți membri ai familiei Grimaldi. Cu o sigură excepție: Prințesa Charlene din Monaco. Conform celor scrise de ziarul italian Il Messaggero, soția lui Alberto ar fi o prezență nedorită și nici ea, la rândul ei, nu-și dorește să participe la prestigioasa gală. 

Se spune că Charlene și cumnata sa, Caroline de Monaco, nu s-au înțeles niciodată pe deplin. Caroline consideră că comportamentul și felul de-a fi al soției lui Alberto sunt bizare, iar aceasta din urmă a fost mai mereu geloasă pe cumnata ei care, de la moartea mamei sale, Grace Kelly, în 1982, a primit rolul vacant de „Prima Doamnă a Principatului”. Și a continuat să se comporte ca atare, chiar și după ce Albert s-a căsătorit cu Charlene, în 2011.

Ei bine, tensiunile dintre cele două femei ar fi atât de mari, încât Caroline de Monaco și-ar dor să n-o întâlnească pe soția fratelui său la evenimentul organizat de ea în prestigioasa Salle des Etoiles din complexul Monte-Carlo Sporting.

Tema aleasă pentru seara de mâine este Bollywood, după ce, anul trecut, aceasta a fost La Dolce Vita. Balul Rozelor a fost înființat în anul 1954 de către Prințesa Grace de Monaco și are loc în fiecare an, în luna martie (cu excepția anului 2022, atunci când gala a fost organizată în iulie, după o pauză de doi ani din cauza pandemiei). Curios este că Charlene n-a fost prezentă la ultimele două ediții ale balului, din 2022 și 2019.

Acest nou zvon neplăcut vine după un altul, și mai îngrijorător, apărut în revista franceză ”Royauté”, cum că divorțul dintre Albert și Charlene ar fi iminent. Biroul de presă al Principatului a simțit nevoia să intervină ieri și să transmită că zvonurile sunt rău intenționate și total nefondate, însă semnele de întrebare rămân.

Foto: Getty Images, Profimedia



Recente pe Ok! Magazine

FotoJet Meg și Wallis jpg
Harry si Meghan GETTY jpg
Printesa Kate Middleton si Rose Hanbury   profimedia 0292149997 jpg
Majestatea Sa Margareta si Principele Radu, in turneu european la 100 de ani dupa Regele Ferdinand si Regina Maria   Casa Regala jpg
Kate si William in Windsor  jpg
Regele Charles jpg
Kate Middleton și Prințul William, Foto Profimedia jpg
printul louis (6) jpg
Charles, Profimedia jpg
Prințul Albert de Monaco și Prințesa Charlene în Alsace Foto Casa Regala 1 jpg
Regina Maxima și Regele Willem Alexander fac voluntariat, Profimedia (7) jpg
Zara înainte și acum foto Profimedia jpg
Kate Middleton și Louis, Getty jpg
FotoJetSpencer Kate jpg
Lady Ghika St  Patrick's Day Parade Profimedia (4) jpg
Kate Middleton  foto   Profimedia jpg
Prințul William și Regina Camilla la slujba Commonwealth pe 11 martie 2024, la Londra, Getty Images (1) jpg
FotoJetWales (1) jpg