Prințesa Charlène și-a recăpătat strălucirea! A fost splendidă în roșu la Ziua Națională

20 noiembrie, 2023

Soția Prințului Albert a fost o revelație într-o splendidă nuanță de roșu scarlet, cu mantou și pălărie, asemeni unei dive de altădată.

Prințul Albert și Prințesa Charlene au fost deosebit de apropiați. FOTO: Palais Princier de Monaco
Prințul Albert și Prințesa Charlene au fost deosebit de apropiați. FOTO: Palais Princier de Monaco

Ziua Națională a Principatului de Monaco a prilejuit o nouă apariție publică a Prințesei Charlène, care a fost o prezență cu adevărat regală. Relaxată, zâmbitoare și de-a dreptul strălucitoare, soția Prințului Albert de Monaco a făcut o frumoasă impresie celor prezenți la eveniment, alegând un total look într-o splendidă nuanță de roșu scarlet, care i-a complimentat și albul pielii, și blondul părului. 

Ținuta în sine, adecvată temperaturilor mai scăzute din această perioadă, a fost formată dintr-o rochie din tricot la baza gâtului, cizme înalte din piele întoarsă, un mantou evazat, cu revere largi și strâns în talie, pentru a complimenta silueta, mănuși ton sur ton și o pălăriuță rotundă, asemenea unui basc, cu o formă extrem de elegantă, care i-a flatat frumoasele trăsături faciale. Iar cerceii cu cristale și o discretă medalie prinsă de rever au fost singurele accente prețioase.

Culoarea nu a fost aleasă aleatoriu. Ea a venit în completarea uniformei oficiale a soțului său, care avea un pantalon bleumarin cu vipușcă roșie și manșete roșii. a uniformei similare purtate de fiul lor, Prințul moștenitor Jacques, și a ținutei complet albastre, realizată în oglindă cu cea a lui Charlène de Monaco, pentru fiica lor, Prințesa Gabriella.

După slujba de la biserică și ceremonia militară, când trupele au făcut paradă în fața Prințului Albert de Monaco și a familiei sale, în sunet de fanfara militară, a urmat momentul salutului princiar de la balconul oficial, unde, din nou Prințesa Charlène a fost deosebit de generoasă cu zâmbetele și privirile galeșe arătate soțului ei - în ciuda a tot ce s-a scris în ultima perioadă despre mariajul lor.

La ceremonia oficială au luat parte și cumnatele sale, Prințesa Stéphanie de Monaco și Prințesa Caroline de Hanovra.

FOTO: Eric Mathon, Frédéric Nebinger, Michael Alesi, Axel Bastello / Palais Princier de MonacoRecente pe Ok! Magazine

Kate Middleton, Prințesa Charlotte foto  Getty jpg
Fiicele Regelui Mihai si Principele Radu la parastasul de 6 ani al Regelui Mihai  Daniel Angelescu, Casa Majestatii Sale (1) jpeg
Regina Camilla (14) jpg
Kate, Camilla și Charles, Profimedia jpg
meghan - harry
Principele Nicolae al Romaniei si Alina Maria de Roumanie la ceremonia de 1 Decembrie de la Alba Iulia  Instagram (5) jpg
Prințul William, Kate Middleton foto  Profimedia jpg
Regele Ferdinand și Regina Maria, Casa Regala1 (1) jpg
Kate Middleton acuzată de rasism foto profimedia 0825740666 jpg
Printul William si Printesa Kate la Royal Variety Performance  GettyImages 1813805244 jpg
Ducesa Sophie (9) jpg
Kate, William, Victoria și Daniel, Profimedia jpg
Regele Charles foto  GettyImages jpg
Castelul Windsor a fost decorat de Crăciun (4) jpg
Majestatea Sa Margareta, Principele Radu si Principesa Sofia la Seara Curajului Civic la Palatul Regal  Daniel Angelescu, Casa Majestatii Sale (14) jpeg
Prințul Louis și familia regala britanica la Trooping The Colour 17 iunie 2023 FOTO Profimedia (6) jpg
Meghan Markle, Kate Middleton foto  GettyImages jpg
Printesa Leonor (1) jpg