Prințesa Charlene, superbă într-o rochie mentă, la aniversarea nunții cu Albert

4 iulie, 2022

Vinerea trecută, pe 1 iulie, au sărbătorit 11 ani de la nunta lor. Iar după un an 2021 în care au stat atâta timp separați, Prințul Albert și Prințesa Charlene au marcat, de data aceasta, aniversarea nunții cu o fotografie specială.

FB 00 Charlene jpg

Specială a fost în primul rând Prințesa Charlene, care a purtat pentru acest portret o rochie lungă, într-o nuanță superbă de mentă, creație Louis Vuitton. Cei doi au pozat ținându-se de mână, în grădina palatului princiar din Monaco, semn că lucrurile  încep să se așeze și în căsnicia celor doi, după un an 2021 greu încercat.

Cu această ocazie, Charlene a purtat pe deget și inelul de logodnă din anul 2011, o bijuterie pe care soția lui Albert o afișează foarte rar.

Prințesa Charlene a postat această imagine și pe contul ei personal de Instagram, alături de mesajul Aniversare fericită! și de un emoticon cu o inimă roșie.

Prințul Albert, acum în vârstă de 64 de ani, și Prințesa Charlene, de 44, s-au căsătorit pe 1 iulie 2011, în cadrul unei ceremonii de nuntă desprinse, parcă, din basme, dar marcată și de o dramă de culise.

Înainte de nunta de la Monaco, Charlene ar fi încercat de trei ori să fugă din principat, după ce a aflat că viitorul ei soț este tatăl unui copil din flori, însă aceasta a fost oprită la aeroport de oamenii lui Albert și convinsă să se întoarcă.

nunta albert si charlene profimedia 0617713939 1 jpeg

Sperăm că această aniversare s-o prindă pe Prințesa Charlene într-o stare emoțională mult mai bună decât anul trecut, când a fost nevoită să se interneze într-o clinică din Elveția, pentru epuizare fizică și psihică.

Foto: Profimedia, Facebook



Recente pe Ok! Magazine

Regele Felipe și a vizitat fiica în Armată jpg
FotoJet Meg și Wallis jpg
Harry si Meghan GETTY jpg
Printesa Kate Middleton si Rose Hanbury   profimedia 0292149997 jpg
Majestatea Sa Margareta si Principele Radu, in turneu european la 100 de ani dupa Regele Ferdinand si Regina Maria   Casa Regala jpg
Kate si William in Windsor  jpg
Regele Charles jpg
Kate Middleton și Prințul William, Foto Profimedia jpg
printul louis (6) jpg
Charles, Profimedia jpg
Prințul Albert de Monaco și Prințesa Charlene în Alsace Foto Casa Regala 1 jpg
Regina Maxima și Regele Willem Alexander fac voluntariat, Profimedia (7) jpg
Zara înainte și acum foto Profimedia jpg
Kate Middleton și Louis, Getty jpg
FotoJetSpencer Kate jpg
Lady Ghika St  Patrick's Day Parade Profimedia (4) jpg
Kate Middleton  foto   Profimedia jpg
Prințul William și Regina Camilla la slujba Commonwealth pe 11 martie 2024, la Londra, Getty Images (1) jpg