Prințesa Charlene și Prințul Albert au redevenit tandri unul cu altul! Cum a fost surprins cuplul în Norvegia

23 iunie, 2022
monaco oslo1 jpg

După o perioadă îndelungată de îngrijorări și boală, oamenii îi pot vedea iarăși, ca-n vremurile bune!

Cuplul regal se află în turneu și nu fac economie de gesturi tandre. Prințesa Charlene și Prințul Albert de Monaco au participat la Oslo, împreună cu gemenii lor, la inaugurarea unei expoziții științifice.

Este vorba de centenarul expediției Prințului Albert I și descoperirile primilor exploratori norvegieni. Albert I (Albert Honoré Charles Grimaldi; 13 noiembrie 1848 - 26 iunie 1922) a fost prinț de Monaco din 10 septembrie 1889 până la moartea sa. El și-a dedicat o mare parte din viață oceanografiei, explorării și științei.

monaco oslo2 jpg

Aseară, Prințesa Charlene a fost foarte șic într-o ținută neagră. Cuplul regal a sosit în Norvegia, la Oslo, însoțiți de copiii lor în vârstă de 7 ani, Gabriella și Jacques. Întreaga familie pare că și-a recăpătat pofta de viață, după îndelungata absență a lui Charlene datorată unor probleme de sănătate. Acum cei patru se bucură de fiecare ieșire împreună, iar presa a sesizat tandrețea evidentă dintre Prințesă și Albert de Monaco.

stanga
dreapta
monaco oslo5 jpg
monaco oslo7 jpg
monaco oslo8 jpg
monaco oslo6 jpg
monaco oslo4 jpg
monaco oslo3 jpg

Familia regală monegască a venit în Norvegia pentru a participa la deschiderea expoziției de știință ”Navigând pe mare”, de la Muzeul Fram din Oslo, unde a fost întâmpinată de Haakon, Prințul moștenitor în vârstă de 48 de ani al Norvegiei, singurul fiu al Regelui Harald al V-lea și al Reginei Sonja.

Charlene își reia, încet, încet, atribuțiile regale, după absența mai lungă de un an care a dezechilibrat puțin partea socială a Casei regale. Este văzută des, în prezența soțului foarte zâmbitoare, preocupată real de evenimente și copii, lucru care înlătură zvonurile legate de o posibilă separare de Prințul Albert. Lucrurile chiar arată bine pentru ei, iar copiii sunt, în sfârșit, calmi și relaxați, după ce mama lor a revenit lângă ei.

Prințesa a fost surprinsă de fotoreporteri când s-a apropiat de soțul său și l-a îmbrățișat tandru, lăsându-și mâna să zăbovească pe spatele Prințului de Monaco.

Foto: Eric Mathon / Palatul regal. Sven Gj Gjeruldsen / Curtea regală a NorvegieiRecente pe Ok! Magazine

Alina Maria si Nicolae al Romaniei in costum popular romanesc de Sanziene (5) jpg
Prințul William și Prințul George jpg
kate middleton profimedia 0702224337 jpg
vacanta regala jpg
Ducii de Cambridge (4) jpg
monaco oslo1 jpg
Diana și William PNG
Kate și William (5) jpg
kate profimedia 0701860282 jpg
William Duce de Cambridge jpg
GettyImages 78733237 jpg
letizia profimedia 0700521159 jpg
1 meghan markle jpg jpeg
Regina, Charles și George jpg
printul William profimedia 0227142203 jpg
Prince William jpg
Prințesa Catharina Amalia a Țărilor de Jos și Regele Felipe jpg
ingrid profimedia 0700759973 jpg