Prințesa Charlene, splendidă într-o vestă de cașmir super luxoasă. Cum se pregătește de Ziua Națională

17 noiembrie, 2023

Charlene de Monaco este cunoscută drept prințesa cu garderobă scumpă și super luxoasă. Eleganta soție a Prințului Albert de Monaco dă aprope cei mai mulți bani pe ținutele sale.

Charlene și Albert de Monaco la sediul Crucii Roșii, Foto Eric Mathon jpg

Rar o vom vedea pe Prințesa Charlene reciclând ținute, așa cum face Prințesa de Wales, Kate Middleton sau chiar Regina Spaniei, Letizia.

Având în vedere că locuiește în Principatul (luxului) Monaco, este firesc că s-a adaptat rapid. Cu toate acestea, cuplul regal al Palatului monegasc nu ratează aproape nicio întrunire caritabilă.

Charlene și Albert de Monaco la sediul Crucii Roșii, Foto Eric Mathon2 jpg

Mari susținători ai Crucii Roșii, Albert și Charlene de Monaco au fost din nou la sediul acesteia ieri, 16 noiembrie 2023, anume pentru a susține acțiunile caritabile de la centrul Crucii Roșii din Monaco, cu doar câteva zile înainte de marea sărbătoare națională.

Ziua Națională a Principatului Monaco este numită și Ziua Prințului sau a Suveranului, și a fost sărbătorită în fiecare an pe 19 noiembrie.

Iată că urmează un weekend al distracției și al bucuriei la Monaco, întrucât duminică, pe 19 noiembrie se serbează Ziua Națională. Cuplul regal și-a început deja periplul de dinaintea sărbătorii.

După ce au readus la viață două tunuri simbolice din 1881, ieri Prințul Albert de Monaco și Prințesa Charlene de Monaco au sosit la sediul Crucii Roșii.

Amândoi foarte veseli, s-au fotografiat cu personalul Crucii Roșii. Aici, au fost pregătite pachete cu alimente pentru beneficiarii susținuți de Crucea Roșie din Monaco. Cu această ocazie, a fost prezentă și Camille Gottlieb, șefa Secției Tineret, dar și voluntari sau membri ai Consiliului de Administrație.

Charlene de Monaco a strălucit din nou, și la acest eveniment. Prințesa arată din ce în ce mai bine. A optat pentru pantaloni și o vestă șic de cașmir, bleumarin, de la casa de modă Loro Piana.

Princess Charlene wore LORO PIANA Cashmere Vest in Navy jpg
Mai multe pentru tine...

În online, fanii Prințesei Charlene s-au arătat foarte bucuroși să o vadă atât de strălucitoare: ”În sfârșit, pare cu adevărat fericită!”. ”Radiază”. ”Este atât de frumoasă.” ”Este definiția cuvântului șic.”, au scris admiratorii, bucuroși că soția lui Albert a depășit cu bine provocările de sănătate din trecut.

Foto: Eric Mathon / Prince PalaceRecente pe Ok! Magazine

Kate Middleton și Prințul William, apariție în Wales, pe 3 octombrie (5) jpg
Charles, Eugenie, Beatrice și Regina, Getty jpg
Prințul Albert Naomi și Claudia GettyImages 535827198 jpg
Harry, Charles, Camilla, Meghan, Foto Getty (2) jpg
Prințul Harry și Meghan Markle la recepția de nuntă din 2018, Getty (2) jpg
Regina Letizia   profimedia 0824733501 jpg
bluza printesei diana scoasa la licitatie (2) jpg
kate middleton meghan rpintesa diana jpeg
Prințul Louis GettyImages 1452340563 (2) jpg
Prințul William în haină militară, Foto Getty (3) jpg
diana printul charles 2 jpeg
Regele Charles al III lea în  Sandringham, Profimedia jpg
Kate Middleton, Meghan Markle jpg
Printul Andrew si Sarah Ferguson la ITV   Profimedia, Instagram jpg
Charlene cu câinii jpg
Regele Charles și Prințul William (3) jpg
craciun familia regala daneza jpg
Regina Letizia a Spaniei (8) jpg