Prințesa Charlene, superbă în alb. Apariție rară a întregii familii princiare la picnicul tradițional de la Monaco

5 septembrie, 2022
Prințesa Charlene și Albert picnic jpg

Prințul Albert de Monaco a fost prezent la tradiționalul picnic de la Monaco împreună cu toată familia, într-o apariție pe care o putem numi rară.

Ei sunt acum reuniți de ceva timp, după numeroasele probleme de sănătate pe care Prințesa le-a avut anul trecut. Gemenii Gabriella și Jacques sunt încântați că o am din nou pe mama lor lângă ei și că a început să participe la evenimente.

Familia princiară a fost fotografiată sâmbătă, la marele eveniment. Prințesa Charlene a ales o ținută integral albă, în care a strălucit. Gemenii s-au asortat într-un mod adorabil: rochița Gabriellei era din același material cu sacoul lui Jacques. Prințul Albert este constant cu stilul său casual chic, rareori asortat. A optat pentru pantaloni crem, cămașă albă, sacou bleu, curea și pantofi maro. Fetița a ținut-o pe mama sa strâns de mână, în timp ce bărbații au privit detașați ceremoniile.

Prințesa în vârstă de 44 de ani a început timid să-și reia obligațiile regale alături de soțul său, în vârstă de 64 de ani. La un moment dat, zvonurile dădeau ca sigur un divorț între cei doi, însă acum par că și-au regăsit echilibrul, deși Prințesa este rareori văzută cu zâmbetul pe buze.

Doar lângă gemenii săi de 7 ani se înseninează brusc.

Încă nu se știe cu siguranță care a fost motivul real pentru care Charlene a plecat de la Palatul Monegasc pentru a sta mai bine de 1 an în Africa natală. Versiunea oficială este sănătatea precară, după ce s-a infectat la sinusuri cu o bacterie. Ea a revenit la Monaco în noiembrie 2021, doar ca să plece din nou la un sanatoriu, căci era epuizată.

La picnicul tradițional din Parcul ”Prințesa Antoaneta” au participat peste 1000 de localnici și s-au bucurat de sărbătoare, mai ales că ea încheie oficial sezonul de vară.

Regalii au privit cu bucurie festivitățile, inclusiv dansurile tradiționale.

Prințesa Charlene a fost foarte șic cu rochia sa lungă, albă, din dantelă, la care a accesorizat o pereche de pantofi cu toc crem. În continuare își păstrează părul scurt și blond, însă Gabriella este din ce în ce mai cochetă și profită de părul lung și blond, de culoarea mierii, pe care îl accesorizează cu bentițe colorate.

Jaques este și el foarte expresiv, a moștenit trăsăturile ambilor părinți. Cei doi copii sunt acum din nou veseli, căci perioada fără mamă le-a fost extrem de neprielnică.

Foto: ProfimediaRecente pe Ok! Magazine

brandul Sussex, Meghan Markle, Prințul Harry  Surasa foto   Profimedia jpg
Ipostaze inedite ale Reginei Elisabeta a II a, Profimedia (21) jpg
charles profimedia jpg
Mike și Zara Tindall, Profimedia (2) jpg
Regina Elisabeta a II a, Prințul Harry, deces, certificat deces  Sursa foto   Profimedia jpg
meghan2 profimedia jpg
Ducii de Cambridge și copiii (4) jpg
camilla 5 profimedia jpg
regina tanara profimedia jpg
Letizia a Spaniei în vizită la Albacete, Profimedia (15) jpg
Regina Margrethe a II a a Danemarcei   Keld Navntoft, Kongehuset (1) jpg
charles3profimedia jpg
Regina alb negru PNG
print harry profimedia jpg
Prințul și Prințesa de Wales, vizită Țara Galilor, Profimedia jpg
Meghan și Harry (5) jpg
george 112 profimedia jpg
harry profimedia jpg