Prințesa Charlene, tandră cu Albert de Monaco la înmormântarea Reginei. Cum s-au afișat cei doi

19 septembrie, 2022
charla5 jpg

Prințesa Charlene de Monaco arăta mai tristă ca niciodată când a sosit împreună cu soțul ei, Prințul Albert, la înmormântarea Reginei, la Westminster Abbey. 

Charlene, în vârstă de 44 de ani a atras toate privirile cu ținuta neagră pentru care a optat, la care a accesorizat o tocă cu voal, un simbol al doliului, când s-au alăturat celor 2.000 de persoane îndoliate, inclusiv demnitari străini, monarhi și șefi de stat. Frumoasa blondă a optat pentru o singură bijuterie, verigheta. Spre deosebire de Charlene care a fost de departe un simbol al eleganței cu rochia clasică, prevăzută cu buzunare largi,  Albert a îmbrăcat uniforma militară.

Prințesa a fost mai apropiată ca niciodată de soțul său, căruia îi ținea cu tandrețe brațul în timp ce se îndreptau spre biserică pentru înmormântare.

Prințul Albert, care l-a întâlnit atât pe Charles, cât și pe Regină în numeroase ocazii, i-a oferit „cele mai calde felicitări” noului rege pentru urcarea pe tron. “Prințesa și cu mine vă dorim mult succes în conducerea poporului Regatului Unit. Sunt încrezător că sub domnia voastră pacea și stabilitatea vor continua să prospere.

Aștept cu nerăbdare să văd că munca importantă pe care ați realizat-o de-a lungul vieții voastre va înflori și mai mult în anii următori”.

Charlene, în vârstă de 44 de ani, a spus că a fost „profund întristată” de vestea morții Reginei.

„Sunt profund întristată de vestea morții Majestății Sale Regina Elisabeta a II-a, o doamnă cu adevărat grozavă a cărei dăruire și serviciu au fost recunoscute în întreaga lume în cei 70 de ani de domnie. Astăzi, gândurile mele se îndreaptă către familia, copiii, nepoții, strănepoții ei și poporul britanic”.



Recente pe Ok! Magazine

Sophie, Ducesa de Edinburgh, Profimedia (7) jpg
FotoJetSofia a Suediei jpg
Regina Letizia la dineul regal de la Amsterdam profimedia 0865800243 jpg
Printesa Martha Louise a Norvegiei si Durek Verrett jpg
Meghan Markle  foto   GettyImages jpg
Prințul Haakon al Norvegiei in SUA, aprilie 2024   Casa Regală 3 jpg
Regina Letizia profimedia 0865793910 jpg
Regina Maxima la dineul de stat din Amsterdam, Profimedia (4) jpg
Regina Letizia a Spaniei, Prințesa Margriet a Țărilor de Jos, Regele Felipe VI al Spaniei, Prințesa Moștenitoare Amalia, Regele Willem Alexander, Prințesa Beatrix și Regina Maxima a Țărilor de Jos, Profimedia jpg
Prințesa Salma a Iordaniei jpg
copii Prințul William și Prințul Harry jpg
Regina Mary și Olena Zelenska Foto Profimedia (1) jpg
banchet de stat la Bruxelles cu Regina Mathilde a Belgiei, Marele Duce Henri de Luxemburg, Regele Philippe al Belgiei si Marea Ducesa Maria Teresa   Casa Regala belgiana (5) jpg
Regele Willem Alexander, Regele Felipe, Regina Letizia și Regina Maxima, Profimedia jpg
FotoJetPippa jpg
Kate Middleton și Prințul William, în ținute sport  foto   Getty jpg
Regele Charles și Prințul William Foto Getty Images
Regele Felipe și Regina Letizia Foto getty images profimedia jpg