Prințesa Charlene, tandră cu Albert de Monaco la înmormântarea Reginei. Cum s-au afișat cei doi

19 septembrie, 2022
charla5 jpg

Prințesa Charlene de Monaco arăta mai tristă ca niciodată când a sosit împreună cu soțul ei, Prințul Albert, la înmormântarea Reginei, la Westminster Abbey. 

Charlene, în vârstă de 44 de ani a atras toate privirile cu ținuta neagră pentru care a optat, la care a accesorizat o tocă cu voal, un simbol al doliului, când s-au alăturat celor 2.000 de persoane îndoliate, inclusiv demnitari străini, monarhi și șefi de stat. Frumoasa blondă a optat pentru o singură bijuterie, verigheta. Spre deosebire de Charlene care a fost de departe un simbol al eleganței cu rochia clasică, prevăzută cu buzunare largi,  Albert a îmbrăcat uniforma militară.

Prințesa a fost mai apropiată ca niciodată de soțul său, căruia îi ținea cu tandrețe brațul în timp ce se îndreptau spre biserică pentru înmormântare.

Prințul Albert, care l-a întâlnit atât pe Charles, cât și pe Regină în numeroase ocazii, i-a oferit „cele mai calde felicitări” noului rege pentru urcarea pe tron. “Prințesa și cu mine vă dorim mult succes în conducerea poporului Regatului Unit. Sunt încrezător că sub domnia voastră pacea și stabilitatea vor continua să prospere.

Aștept cu nerăbdare să văd că munca importantă pe care ați realizat-o de-a lungul vieții voastre va înflori și mai mult în anii următori”.

Charlene, în vârstă de 44 de ani, a spus că a fost „profund întristată” de vestea morții Reginei.

„Sunt profund întristată de vestea morții Majestății Sale Regina Elisabeta a II-a, o doamnă cu adevărat grozavă a cărei dăruire și serviciu au fost recunoscute în întreaga lume în cei 70 de ani de domnie. Astăzi, gândurile mele se îndreaptă către familia, copiii, nepoții, strănepoții ei și poporul britanic”.Recente pe Ok! Magazine

Regina Rania în SUA jpg
diana si andrew profimedia 0595571834 jpg
Printul William Printul Harry funeralii regina Elisabeta foto EPA EFE
3 regina elisabeta a marii britanii tanara 10 jpg jpeg
Prinţesa Diana
sarah86 jpg
FotoJetEle jpg
charles37 jpg
william harry 2 jpg
eg2 jpg
Letizia în SUA (5) jpg
clar2 jpg
Kate Middleton (5) jpg
Meghan Markle si regina Elisabeta  png
Regii Spaniei (6) jpg
bhutan profimedia 0723909669 jpg
tev jpg
charles901 jpg