Charlene, tot mai tristă și abătută la un eveniment: 'Am fost rănit de zvonurile răutăcioase"

17 iunie, 2022
charlene9 jpg

Într-o ținută complet neagră, Prințesa Charlene de Monaco a apărut alături de Prințul Albert și de fiica lor în vârstă de șapte ani, Prințesa Gabriella, la Festivalul Catolic.

Fosta sportivă, în vârstă de 44 de ani, părea abătută și îngândurată în timp ce stătea cu Albert și cu fiica lor la balcon. Nu este clar de ce geamănul Gabriellei, Jacques, nu i-a însoțit.

Sărbătoarea este marcată la 60 de zile după Paști, în prima zi de joi.

Charlene a purtat o rochie cămașă neagră, strânsă în talie cu o curea subțire, în timp ce doar rujul de un roșu aprins îi mai lumina chipul.

Prințesa s-a întors recent la Monaco după ce a petrecut 10 luni în Africa de Sud și a fost văzută luna trecută cu copiii și soțul ei pentru prima dată din noiembrie, asta după ce a petrecut timp într-o unitate de tratament pentru „epuizare”.

Apariția cuplului regal vine după ce Prințul Albert a spus că a fost „rănit de zvonurile vicioase” despre căsnicia lui în urma absenței soției sale și mărturisit că „cel mai frumos lucru” e să o aibă înapoi lângă el.

Este a treia oară când cuplul regal este văzut împreună în public, de când presa franceză a susținut că Charlene primește 10 milioane de lire sterline pe an pentru a apărea alături de soțul ei la evenimentele publice.

charlene24 webp

Prințul Albert, în vârstă de 62 de ani, a spus că timpul petrecut separat a fost „un test”, dar „au vorbit des, în ciuda distanței”. „Ultimul an a fost „un test în special pentru soția mea, care a suferit foarte mult și a trăit momente dificile, departe de familia ei, dar și pentru copiii noștri și pentru mine”, a spus Albert într-un interviu pentru un ziar francez.

„Ne-a fost foarte dor de prințesă. Și, evident, am fost răniți de zvonurile răuvoitoare care au apărut. Dar am reușit să rămânem uniți în ciuda distanței, am vorbit des unul cu altul”.

„Astăzi, Charlene s-a întors cu noi și acesta este cel mai frumos lucru care s-ar fi putut întâmpla. E mai bine, în sfârșit putem petrece timp împreună. Este o ușurare și o bucurie pentru noi toți”.

În timpul aparițiilor la Săptămâna Modei de la Monaco, luna trecută, Charlene a declarat presei locale că sănătatea ei e„fragilă”, iar drumul către recuperare a fost „lung, dificil și atât de dureros”.

Prințesa Charlene l-a cunoscut pe Prințul Albert în 2000, în timpul unei competiții de înot la Monaco. Cei doi s-au căsătorit în 2011, iar în 2014 i-au avut pe gemenii Gabriella și Jacques.

Foto: ProfimediaRecente pe Ok! Magazine

Letizia Teatro Real jpg
diana profimedia 0646169092 jpg
Meghan Markle la Invictus (3) jpg
Mircea Grigore Carol Lambrino fiul lui Carol al II lea si al Ioanei Zizi Lambrino (3) jpg
charles21 jpg
Leti (7) jpg
Prinţesa moştenitoare Victoria a Suediei Lisbon (3) jpg
printul charles jpg
andrew4 jpg
Principele Nicolae și Alina 23 jpg
regina profimedia 0703482714 jpg
Regina Elisabeta jubileu jpg
beatrice profimedia 0700806593 jpg
Prinţul moştenitor Frederik al Danemarcei şi prinţesa Mary OK Mag jpg
Meghan Markle și Harry OK Mag jpg
Printul Paul nu a fost recunoscut niciodata de Regele Mihai jpg
Prințesa Beatrice de York și soțul Edoardo Mapelli Mozzi jpg
Kate Ziua Armatei (2) jpg