Prințesa Charlotte, a doua apariție la balconul regal. Cum s-a distrat aceasta la Trooping the Colour?

Simpatizanții familiei regale au avut ocazia s-o vadă pe Prințesa Charlotte, fiica Ducilor de Cambridge, pentru al doilea an consecutiv, la balconul Palatului Buckingham, cu ocazia paradei Trooping the Colour, eveniment ce-o aniversează pe Regina Elisabeta a II-a.

Anul trecut versus anul acesta

Prințul George a fost eclipsat total de surioara lui mai mică! În vârstă de doar doi ani și o lună, Prințesa Charlotte a fost în centrul atenției la Trooping the Colour grație energiei sale debordante, dar și ținutei sale remarcabile, alese, cel mai probabil, de mama sa, Ducesa de Cambridge.

Charlotte a fost uimită de numărul oamenii prezenți la ceremonie

Extrem de zâmbitoare, dar și de curioasă de cele desfășurate sub ochii ei, Prințesa Charlotte a oferit simpatizanților Casei Regale Britanice câteva ipostaze absolut drăgălașe. Micuța a salutat marea de oameni sosită la Palatul Buckingham și a urmărit cu foarte mare atenție spectacolul aerian.

A urmărit cu atenție spectacolul aerian

La acest eveniment, Charlotte a purtat un outfit asortat cu cel al mamei sale, așa cum fratele său, moștenitorul tronului britanic, și-a potrivit ținuta cu cea a tatălui său, Prințului William. Rochia purtată de Charlotte a fost una roz cu buline albe, demnă de orice prințesă. Ținuta ei a fost asortată cu o pereche de pantofi Mary-Jane și, desigur, cu șosețele albe. Nu-i așa că e adorabilă?

Vezi galeria foto!

Loading...


INAPOI LA PRIMA PAGINA