Noi imagini adorabile cu Prin╚Ťesa Charlotte. Fiica ducilor de Cambridge a ├«mplinit 7 ani

2 mai, 2022

Prin╚Ťesa Charlotte ├«mpline╚Öte 7 ani pe 2 mai, motiv pentru care, mama sa i-a f─âcut o serie de fotografii noi, ├«n natur─â.

Prin╚Ťesa Charlotte (3) jpg

Micu╚Ťa prin╚Ťes─â este adorabil─â, seam─ân─â enorm cu Prin╚Ťul William, dar ╚Öi cu Kate Middleton, c├ónd era mic─â. Feti╚Ťa are un companion de n─âdejde cu care apare ├«n imagini, c─â╚Ťelu╚Öul Orla.

Prin╚Ťesa Charlotte jpg

Strănepoata Reginei Elisabeta poartă un pulover albastru și pantaloni bleumarin, iar în fundal se văd foarte multe flori, încă o dată Kate Middleton face dovada fotografiilor artistice de care este pasionată.

╚Üinuta lui Charlotte este accesorizat─â cu un guler ╚Öic, iar z├ómbetul adorabil nu-i lipse╚Öte aproape niciodat─â c├ónd ├«i pozeaz─â mamei sale.

Orla nu este primul c─â╚Ťel al familiei. Cel─âlalt c─â╚Ťel, Lupo, a murit ├«n 2020. El fusese darul de nunt─â al lui James, fratele ducesei. Moartea lui Lupo a fost anun╚Ťat─â cu mare regret, chiar pe pagina oficial─â de socializare a ducilor.

ÔÇŁLupo a fost un membru al familiei ╚Öi-i vom duce lipsaÔÇŁ, au scris Kate ╚Öi William, la acel moment. ├Äns─â cum regalii sunt mari iubitori de animale, nu au stat prea mult f─âr─â un alt companion canin. Familia Cambridge ╚Öi-a petrecut mult timp departe de Londra, la re╚Öedin╚Ťa lor  Norfolk.

stanga
dreapta
Prin╚Ťesa Charlotte (2) jpg
Prin╚Ťesa Charlotte (4) jpg
Prin╚Ťesa Charlotte jpg
Prin╚Ťesa Charlotte (3) jpg
Cambridge jpg
Kate și Charlotte jpg
ducii de Cambridge (4) jpg

Kate Middleton este o pasionat─â de fotografie, iar ├«n 2017 a acceptat cu ├«nc├óntare titlul de membru de onoare pe via╚Ť─â al Societ─â╚Ťii Regale de Fotografie, loc unde i s-a recunoscut talentul ╚Öi entuziasmul.

Ducesa obișnuiește să-și fotografieze copiii și să marcheze zilele lor de naștere cu imagini adorabile.

Prin╚Ťesa Charlotte s-a n─âscut la maternitatea privat─â Lindo Wing of St Mary's Hospital din Paddington, centrul Londrei, pe 2 mai 2015, la 8.34 AM, ╚Öi a c├ónt─ârit 3,9 kilograme.

Str─ânepoata Reginei a mai fost v─âzut─â recent ├«n public, cu dou─â ocazii speciale: la slujba de Pa╚Öti, dar ╚Öi la comemorarea st─âbunicului s─âu, regretatul Prin╚Ť Philip.Recente pe Ok! Magazine

el9 jpg
balcon jpg
FotoJetKatevsMaxima jpg
moned─â Prin╚Ťul William (10) jpg
regina20 jpg
FotoJet (23) jpg
Charlotte Casiraghi si Dimitri Rassam la Cannes (1) jpg
image
disney2 jpg
kate profimedia 0692807835 jpg
Ducesa Catherine jpg
printesa22 jpg
Regina Elisabeta, Charles și Diana jpg
letizia profimedia 0692223665 jpg
asta7 jpg
profimedia 0691364927 jpg
chelsy davy profimedia 0257963874 jpg
megi92 jpg