Prințesa Charlotte, asemănare extraordinară cu o strămoașă din 1900

Citeste tot despre:

, ,

S-a spus despre Prințesa Charlotte, cea care va împlini trei ani în luna mai a anului viitor, ba că seamănă cu mama ei, Kate Middleton, când era mică, ba cu străbunica ei, Regina Elisabeta.

Cea mai nouă fotografie cu prințesa, realizată de Kate Middleton ieri, în prima zi de creșă a micuței, i-a făcut pe comentatorii regali să găsească și altă asemănare, întorcându-se și mai mult în timp.

Ei bine, sunt voci care au observat asemănarea dintre adorabila fetiță și stră-străbunica acesteia, defuncta Regină Mamă Elizabeth Bowes Lyon, pe când aceasta avea aceeași vârstă precum Charlotte.

Regină Mamă Elizabeth Bowes Lyon, în 1907

Și pentru a dovedi acest lucru, publicația Dailymail.co.uk a scotocit după fotografii vechi cu mama Reginei Elisabeta și a descoperit una în care Regina Mamă avea șapte ani, din anul 1907, în care observăm, într-adevăr, trăsături faciale asemănătoare.

Kate Middleton, la vârsta de trei ani

Cu toate acestea, micuța aduce cel mai mult cu mama ei, Kate Middleton, ale cărei gene puternice s-au transmis și la Prințul George, băiețelul fiind, la rândul lui, bucățică ruptă din Kate.

Loading...


INAPOI LA PRIMA PAGINA