Prințesa Charlotte, comparată cu sora regelui, Prințesa Anne. Are o personalitate minunată, la nici 8 ani

20 martie, 2023

Relația Prințesei Charlotte cu fratele ei mai mare, Prințul George, este comparată din ce în ce mai des cu cea dintre Prințesa Anne și Regele Charles.

charlotte si george GettyImages 1245816579 jpg

Biograful regal Tom Quinn crede că singura fiică a Prințului și a Prințesei de Wales ar putea să calce pe urmele Prințesei Regale și să joace un rol similar cu cel pe care Anne îl joacă pentru Coroană și Regele Charles. În plus, personalitatea sigură de sine a Prințesei Charlotte a fost asemănată deseori cu cea a Prințesei Anne, a doua născută a Reginei Elisabeta.

Quinn a declarat următoarele pentru publicația Express.co.uk: „Prințesa Anne îl susține destul de mult pe Charles. Și ea este un personaj mai dur decât Charles, pentru că a știut dintotdeauna că nu va deveni monarh, în timp ce Charles a crescut cu această presiune. Cred că ceva similar se va întâmpla și în generația tânără”.

Autorul a mai spus că există cu siguranță o paralelă între Anne și Charlotte, care, la fel ca mătușa ei, pare să aibă deja o personalitate puternică, în ciuda faptului că nu are nici măcar opt ani.

„Pare mai sigură pe ea, mai centrată decât Prințul George”, continuă biograful.

Greutatea Coroanei, a continuat autorul, este probabil deja prezentă pe umerii celui de-al doilea în linia de succesiune la tron, după tatăl său, William.

George, în vârstă de nouă ani, este cât se poate de conștient de viitorul său rol datorită faptului că a fost inclus în evenimente limitate doar celor care se află în linie directă de succesiune la tron.

Mai mult, se spune că părinții lui George, Kate și William – în ciuda eforturilor de a le oferi copiilor lor o copilărie cât mai normală – i-au vorbit lui George despre viitorul lui rol într-un mod pe care îl poate înțelege și astfel încât să nu se simtă deja prea împovărat de destinul său.

Foto: Getty Images, Profimedia



Recente pe Ok! Magazine

Regele Charles și Regina Camilla portret oficial 2 png
Prințul William în vizită la o fermă urbană, GettyImages (4) jpg
Majestatea Sa Margareta la Turnu Severin FOTO Daniel Angelescu, Casa Majestății Sale (1) jpeg
FotoJet Meghan și gemul jpg
Kate și Carole Middleton  jpg
FotoJet Maxima jpg
Prințesa Charlotte și Prințul Louis profimedia 0867105943 jpg
Printul Christian al Danemarcei la majorat   Casa Regala daneza (4) jpg
Charlene și Albert de Monaco împreună cu copiii în Germania, la Hamburg, Foto GettyImages (9) jpg
Regele Charles  foto   GettyImages jpg
Meghan Markle Regele Charles jpg
Prințul William Foto Getty images jpg
Kate Middleton în alb, Profimedia jpg
Regele Frederik și Regina Mary, portret de gală PNG
Majestatea Sa Margareta și Principele Radu în vizită la comunitățile dunărene   FOTO Daniel Angelescu, Casa Majestății Sale (5) jpeg
Meghan Markle în doliu, Profimedia jpg
Printesa Beatrice   GettyImages 1251110853 jpg
Prințul Archie și Prințesa Lilibet jpg