Prințesa Charlotte, noua stea a palatului britanic. Fiica lui Kate, foarte sigură pe ea de Paștele regal

10 aprilie, 2023

Familia regală britanică a fost în centrul atenției, ieri, atunci când a participat, cu mic, cu mare, la slujba tradițională de Paște, oficiată la capela Sfântul George de pe domeniul Windsor.

Kate Charlotte profimedia 0768208223 jpg

Momentul a marcat primul Paște al familiei regale britanice fără Regina Elisabeta și cu Charles drept rege, dar și prima apariție publică a mezinului Prinților de Wales, Prințul Louis, la o astfel de sărbătoare importantă.

Cu toate acestea, cea care a ieșit în evidență la evenimentul de ieri a fost Prințesa Charlotte, în vârstă de șapte ani, o fetiță din ce în ce mai sigură pe ea, în ciuda vârstei sale fragede. Mai mult, a doua născută a Prințului William și a lui Kate Middleton a fost chiar mai dezinvoltă decât fratele ei mai mare, Prințul George, în vârstă de nouă ani, destul de stingher când apare alături de părinții lui la evenimentele publice.

Mai mult, Prințesa Charlotte, care a purtat o rochie cu imprimeu albastru, primăvăratic, a copiat-o pe mama ei, Kate Middleton, în ceea ce privește protocolul și felul în care trebuie să se poarte cu admiratorii regali. 

Astfel, fetița a observat că mama ei le făcea semn spectatorilor și, câteva momente mai târziu, a făcut același lucru și ea.

Alții au mai observat și comportamentul dominant al acesteia vizavi de frații ei. Cum era prima dată când mezinul Louis a participat la ceremonia religioasă, Prințesa Charlotte părea să verifice dacă cel mic se simte bine în timp ce mergeau împreună, pe jos, până la Capela Sfântul George.

Faptul că fiica lui Kate Middleton îl verifica constant pe Prințul Louis și zâmbetele ei de aprobare pentru fratele ei mai mic arată că Charlotte este un ajutor de nădejde pentru mama ei când vine vorba de a-l supraveghea pe cel mai mic copil al Prinților de Wales.

Cum Louis s-a purtat exemplar la slujba de Paște, zâmbetul Prințesei Charlotte a fost și unul de mândrie, că fratele ei mai mic a ascultat de părinții lui... dar și de ea. 

Foto: Getty Images, Profimedia



Recente pe Ok! Magazine

Lidia Thorpe Foto Getty Images jpg
Regina Camilla și Regele Charles foto Getty images jpg
Prințesa Sofia a Suediei colaj jpg
Caroline și Albert de Monaco foto Facebook jpg
Regele Jigme Khesar al Bhutanului a vizitat cu familia Australia   Casa Regală din Bhutan jpg
Nicolae al României Alina și Eliabeta Karina profimedia 0703687052 jpg
Prințul William și Prințul Harry Foto Profimedia jpg
Imparateasa Michiko si Imparatul Akihito   Profimedia jpg
Regele Charles Regina Camilla Regina Elisabeta Foto Facebook Profimedia jpg
Prințul Haakon, Prințesa Mette Marit, Marius Borg, Prințul Sverre, Prințesa Ingrid   Heijo Junge, Casa Regală norvegiană jpg
Raine Spencer, mama vitregă a Prințesei Diana   Profimedia jpg
Kate Middleton și Prințul William Foto Instagram jpg
Kate Middleton Foto Getty Images jpg
Regele Charles și Regina Camilla au aterizat la Sydney, Profimedia (2) jpg
Prințul William, George, Charlotte și Louis foto Istagram png
Regele Mohammed al Marocului și fiul său, Prințul Moștenitor Mulay Al Hassan  Casa Regală marocană jpg
Harry, Meghan, Duci de Sussex, Profimedia jpg
Charlotte și mama ei, Kate Middleton  foto   Profimedia jpg