Prințesa Charlotte, noua stea a palatului britanic. Fiica lui Kate, foarte sigură pe ea de Paștele regal

10 aprilie, 2023

Familia regală britanică a fost în centrul atenției, ieri, atunci când a participat, cu mic, cu mare, la slujba tradițională de Paște, oficiată la capela Sfântul George de pe domeniul Windsor.

Kate Charlotte profimedia 0768208223 jpg

Momentul a marcat primul Paște al familiei regale britanice fără Regina Elisabeta și cu Charles drept rege, dar și prima apariție publică a mezinului Prinților de Wales, Prințul Louis, la o astfel de sărbătoare importantă.

Cu toate acestea, cea care a ieșit în evidență la evenimentul de ieri a fost Prințesa Charlotte, în vârstă de șapte ani, o fetiță din ce în ce mai sigură pe ea, în ciuda vârstei sale fragede. Mai mult, a doua născută a Prințului William și a lui Kate Middleton a fost chiar mai dezinvoltă decât fratele ei mai mare, Prințul George, în vârstă de nouă ani, destul de stingher când apare alături de părinții lui la evenimentele publice.

Mai mult, Prințesa Charlotte, care a purtat o rochie cu imprimeu albastru, primăvăratic, a copiat-o pe mama ei, Kate Middleton, în ceea ce privește protocolul și felul în care trebuie să se poarte cu admiratorii regali. 

Astfel, fetița a observat că mama ei le făcea semn spectatorilor și, câteva momente mai târziu, a făcut același lucru și ea.

Alții au mai observat și comportamentul dominant al acesteia vizavi de frații ei. Cum era prima dată când mezinul Louis a participat la ceremonia religioasă, Prințesa Charlotte părea să verifice dacă cel mic se simte bine în timp ce mergeau împreună, pe jos, până la Capela Sfântul George.

Faptul că fiica lui Kate Middleton îl verifica constant pe Prințul Louis și zâmbetele ei de aprobare pentru fratele ei mai mic arată că Charlotte este un ajutor de nădejde pentru mama ei când vine vorba de a-l supraveghea pe cel mai mic copil al Prinților de Wales.

Cum Louis s-a purtat exemplar la slujba de Paște, zâmbetul Prințesei Charlotte a fost și unul de mândrie, că fratele ei mai mic a ascultat de părinții lui... dar și de ea. 

Foto: Getty Images, ProfimediaRecente pe Ok! Magazine

Regele Felipe cu Infanta Sofia si Printul William cu Printul George au urmarit finala UEFA   Casa Regala spaniola (2) jpg
Ket Middleton la Wimbledon GettyImages 2161386249 jpg
Kate și William, Wales, Getty (5) jpg
Kate Middleton  sursa foto   GettyImages jpg
Masako și Naruhito ai Japoniei la nunta lor GettyImages 50938391 jpg
Kate Middleton cu familia  foto   Profimedia jpg
Printul Jean Christophe Napoleon   Familia Bonaparte, Facebook jpg
William și Kate, Wales, Profimedia jpg
Regele Frederik si Regina Mary ai Danemarcei Foto Profimedia (2) jpg
Regele Jigme Khesar Namgyel Wangchuck si Regina Jetsun Pema ai Bhutanului in Mongolia la manastirea Gandantegchilen cu Jigme Namgyel   Casa Regala bhutaneza 15 jpg
Meghan Markle Prințul Harry și Serena Williams GettyImages 2161692638 jpg
Prințesa Kate, Prințul William, copiii Wales George, Charlotte, Louis, GettyImages (3) jpg
Harry și Meghan la Premiile Pat Tillman, Profimedia (3) jpg
Regele Felipe și Prințesa Leonor Foto Getty Images (8) jpg
Regele Charles  GettyImages jpg
Prințul Carl Philip și Prințesa Sofia ai Suediei   Instagram (1) jpg
David Armstrong Jones, Conte de Snowdon, si Isabelle de la Bruyere   profimedia 0884660099 jpg
Regina Letizia a Spaniei și Felipe colaj getty images jpg