Prințesa Charlotte s-a maturizat brusc, în urma cancerului mamei sale. Cum se comportă micuța lângă Kate

26 iunie, 2024

Prințesa Charlotte de Wales are doar 9 ani, însă este vizibil maturizată înainte de vreme. Singura fiică a Prințului William și a lui Kate Middleton a făcut dovada în acest sens la cea mai recentă apariție publică a sa.

Printul George, Printul William, Printul Louis, Printesa Kate, Printesa Charlotte la Trooping the Colour 2024   profimedia 0881836480 jpg

Fetița a devenit foarte „protectoare” cu mama sa, Prințesa Kate, în timpul tratamentului împotriva cancerului. Duo-ul mamă-fiică a făcut dovada unei legături strânse la Trooping the Color 2024.

Nu numai că-și divinizează mama, însă se străduiește să facă tot ce ține de ea, ca Prințesa de Wales să fie liniștită. Și cumva, și-a asumat un rol... matern. Căci Charlotte Elizabeth Diana este cea care l-a supervizat pe micuțul și năbădăiosul Prinț Louis.

Fiica Prințesei Kate a scutit-o pe mama sa de orice stres legat de purtarea lui Louis, căci ea era cea care ... făcea ordine. L-a pus de câteva ori la punct pe mezinul ce a făcut și în acest an deliciul fotografilor.

Printul George, Printul William, Printul Louis, Printesa Kate, Printesa Charlotte, Regele Charles si Regina Camilla la Trooping the Colour 2024  profimedia 0881837144 jpg

Aflată pe balconul Palatului Buckingham pentru Trooping the Color la începutul acestei luni, Prințesa de Wales a fost în fiecare clipă o mamă dedicată, ce își privea cu adorație copiii.

Dar momentele ei tandre cu singura ei fiică, Prințesa Charlotte și manifestarea lor publică de afecțiune au fost cele care i-au emoționat pe cei care urmăreau tradiționala apariție anuală a familiei regale de ziua oficială a Regelui Charles.

Kate a mângâiat cu afecțiune părul lung al lui Charlotte și l-a aranjat pe spate, dând o perspectivă solidă asupra relației lor calde și strânse.

„Charlotte pare că-și adoră mama, ceea ce cred că este un lucru minunat”, a spus autoarea regală Ingrid Seward.

Și în timp ce Prințesa, în vârstă de 42 de ani, avea deja cea mai bună echipă medicală care o îngrijește, ca să nu mai vorbim de rețeaua ei puternică de sprijin de familie și prieteni, iată că și fiica ei Charlotte o protejează și îi oferă tot sprijinul.

Ingrid Seward, autoarea cărții ”My Mother and I: The Inside Story of the King and Our Late Queen”, a detaliat HELLO! că ea crede că fetița de nouă ani este „protectoare” față de mama ei, deoarece este impresionată de terapia pe care mama ei este nevoită să o urmeze.

Face tot ce ține de ea ca Prințesa Kate să stea departe de orice lucru neplăcut. Kate este înconjurată de grija fiicei sale și de suportul soțului.

Foto: Profimedia



Recente pe Ok! Magazine

regele charles si nepotii archie si lilibet jpg
Meghan Markle și Kate Middleton  foto   GettyImages jpg
Regele Felipe și Regina Letizia Foto Profimedia (6) jpg
Peter Philips, Zara Tindall si Meghan Markle   Zara Tindall si Meghan Markle   GettyImages 1241073099 (4) jpg
Prințesa Leonor a Soaniei Foto GettyImages (5) jpg
Prințesa Anne, GettyImages (1) jpg
Sophie Windsor și Prințesa Beatrice profimedia 0883623568 jpg
Regele Willem Alexander pilot   Ministerul Apararii din Olanda, Casa Regala olandeza (3) jpg
Contesa Alexandra, osta soție a Printului Joachim al Danemarcei, Alexandra Manley   GettyImages 962843532 jpg
Kate Middleton foto Instagram png
Printesa Leonor  (1) jpg
Regina Rania și Brigitte Macron profimedia 0884287636 jpg
Prințul William și Kate Middleton  foto   Getty jpg
Prințul Harry și mama sa, Prințesa Diana  foto   GettyImages jpg
Alexandre Grimaldi fiul lui Albert de Monaco Getty Images jpg
Regina Letizia colaj Profimedia2 jpg
FotoJet Kate Sophie jpg
Albert și Charlene de Monaco la rugby profimedia 0884035292 jpg