Prințesa Charlotte și Prințul Louis: cum o strigă fiecare pe mama Kate

26 mai, 2023

Kate Middleton, care e Prințesă de Wales, are trei copii cu Prințul William: Prințul George, Prințesa Charlotte și Prințul Louis.

George, Charlotte și Louis, copiii Wales, Getty (3) jpg

Rar se întâmplă ca Prințul William și Kate Middleton să fie însoțiți de cei trei copii ai lor la un eveniment regal. Atunci când Prințul George, Prințesa Charlotte și Prințul Louis au participat la primul angajament public alături de părinții lor în formulă completă toate privirile au fost ațintite asupra lor și asupra modului în care s-au comportat. Chiar la două zile după încoronarea Regelui Charles și a Reginei Camilla la Westminster Abbey, familia de Wales i-a surprins pe toți când au apărut la un eveniment pentru a face voluntariat la o cabană locală de cercetași din Slough.

În timpul vizitei, care a fost primul angajament regal al Prințului Louis, familia a ajutat la renovarea celei de-a treia cabane de cercetași Upton din Slough, participând la săparea unei noi canalizări, la șlefuirea și revopsirea ușii din față, precum și la adăugarea unei picturi murale. De asemenea, în cadrul acestei ieșiri, Prințesa Charlotte a interacționat în mod drăguț cu tatăl ei, Prințul William, și a dat dovadă de un comportament neașteptat.

Alte aspecte important de remarcat au fost numeroasele moduri în care copiii se adresează mamei lor, lui Kate Middleton. Prințesa Charlotte a putut fi auzită referindu-se de mai multe ori la mama ei cu apelativul "mummy", un apelativ pe care și Prințul William îl folosește pentru a se referi la Kate atunci când vorbește cu copiii săi.

Cu toate acestea, Prințul Louis îi spune mamei sale "mama", în timp ce Kate îi spune lui William "papa". Ieșirea în aer liber a fost fără îndoială un succes pentru familie, care a zâmbit pe tot parcursul vizitei și a părut să se distreze foarte mult.

Prințul William și Kate au vorbit adesea despre dragostea copiilor pentru aer liber și natură și chiar au dezvăluit odată că fiul lor cel mare, Prințul George, iubește să petreacă zilnic timp în aer liber. 

Foto: Getty Images, Profimedia



Recente pe Ok! Magazine

Printul Christian al Danemarcei la majorat   Casa Regala daneza (4) jpg
Charlene și Albert de Monaco împreună cu copiii în Germania, la Hamburg, Foto GettyImages (9) jpg
Regele Charles  foto   GettyImages jpg
Meghan Markle Regele Charles jpg
Prințul William Foto Getty images jpg
Kate Middleton în alb, Profimedia jpg
Regele Frederik și Regina Mary, portret de gală PNG
Majestatea Sa Margareta și Principele Radu în vizită la comunitățile dunărene   FOTO Daniel Angelescu, Casa Majestății Sale (5) jpeg
Meghan Markle în doliu, Profimedia jpg
Printesa Beatrice   GettyImages 1251110853 jpg
Prințul Archie și Prințesa Lilibet jpg
Samuel Chatto, nepotul Prințesei Margret, s a apucat de olărit   Instagram 7 (4) jpg
Regina Letizia Regele Felipe profimedia 0867585293 jpg
Sophie, Ducesa de Edinburgh, Profimedia (1) jpg
Prințul Christian al Danemarcei Foto Instagram Casa Regală Daneză (2) jpg
Prințul Nikolaos al Greciei și Prințesa Tatiana Foto GettyImages (5) jpg
Kate Middleton, Prințesa Charlotte  foto   Getty jpg
Prințesa Victoria a Suediei profimedia 0867505361 jpg