Prințesa Charlotte și Prințul Louis: cum o strigă fiecare pe mama Kate

26 mai, 2023

Kate Middleton, care e Prințesă de Wales, are trei copii cu Prințul William: Prințul George, Prințesa Charlotte și Prințul Louis.

George, Charlotte și Louis, copiii Wales, Getty (3) jpg

Rar se întâmplă ca Prințul William și Kate Middleton să fie însoțiți de cei trei copii ai lor la un eveniment regal. Atunci când Prințul George, Prințesa Charlotte și Prințul Louis au participat la primul angajament public alături de părinții lor în formulă completă toate privirile au fost ațintite asupra lor și asupra modului în care s-au comportat. Chiar la două zile după încoronarea Regelui Charles și a Reginei Camilla la Westminster Abbey, familia de Wales i-a surprins pe toți când au apărut la un eveniment pentru a face voluntariat la o cabană locală de cercetași din Slough.

În timpul vizitei, care a fost primul angajament regal al Prințului Louis, familia a ajutat la renovarea celei de-a treia cabane de cercetași Upton din Slough, participând la săparea unei noi canalizări, la șlefuirea și revopsirea ușii din față, precum și la adăugarea unei picturi murale. De asemenea, în cadrul acestei ieșiri, Prințesa Charlotte a interacționat în mod drăguț cu tatăl ei, Prințul William, și a dat dovadă de un comportament neașteptat.

Alte aspecte important de remarcat au fost numeroasele moduri în care copiii se adresează mamei lor, lui Kate Middleton. Prințesa Charlotte a putut fi auzită referindu-se de mai multe ori la mama ei cu apelativul "mummy", un apelativ pe care și Prințul William îl folosește pentru a se referi la Kate atunci când vorbește cu copiii săi.

Cu toate acestea, Prințul Louis îi spune mamei sale "mama", în timp ce Kate îi spune lui William "papa". Ieșirea în aer liber a fost fără îndoială un succes pentru familie, care a zâmbit pe tot parcursul vizitei și a părut să se distreze foarte mult.

Prințul William și Kate au vorbit adesea despre dragostea copiilor pentru aer liber și natură și chiar au dezvăluit odată că fiul lor cel mare, Prințul George, iubește să petreacă zilnic timp în aer liber. 

Foto: Getty Images, ProfimediaRecente pe Ok! Magazine

Dineul de la Monaco, Prinții de Monaco, Charlene și Albert, Facebook jpg
Zara și Mike Tindall, Getty (1) jpg
Sussex și copiii la Montecito, Profimedia (2) jpg
Cele mai frumoase rochii de mireasă  Grace Kelly jpeg
Kate Middleton GettyImages 1493150601 jpg
Jazmin Grimaldi   profimedia 0780030888 jpg
regin camilla (5) jpg
Regina Mathilde a Belgiei la maratonul de la Bruxelles   pagina oficiala (1) jpg
confidenta regina camilla (1) jpg
Printul Andrew   profimedia 0662819474 jpg
Printul George, Getty (1) jpg
louis si regele charles (4) jpg
regele charles si nepotii archie si lilibet jpg
William și Harry, Getty (1) jpg
Sofia și Letizia GettyImages 1493182926 jpg
Charlene și Albert, Marele Premiu F1 Monaco, 2023, Getty (4) jpg
regele charles (12) jpg
kate  william profi6 jpg