Prințesa Charlotte și Prințul Louis: cum o strigă fiecare pe mama Kate

26 mai, 2023

Kate Middleton, care e Prințesă de Wales, are trei copii cu Prințul William: Prințul George, Prințesa Charlotte și Prințul Louis.

George, Charlotte și Louis, copiii Wales, Getty (3) jpg

Rar se întâmplă ca Prințul William și Kate Middleton să fie însoțiți de cei trei copii ai lor la un eveniment regal. Atunci când Prințul George, Prințesa Charlotte și Prințul Louis au participat la primul angajament public alături de părinții lor în formulă completă toate privirile au fost ațintite asupra lor și asupra modului în care s-au comportat. Chiar la două zile după încoronarea Regelui Charles și a Reginei Camilla la Westminster Abbey, familia de Wales i-a surprins pe toți când au apărut la un eveniment pentru a face voluntariat la o cabană locală de cercetași din Slough.

În timpul vizitei, care a fost primul angajament regal al Prințului Louis, familia a ajutat la renovarea celei de-a treia cabane de cercetași Upton din Slough, participând la săparea unei noi canalizări, la șlefuirea și revopsirea ușii din față, precum și la adăugarea unei picturi murale. De asemenea, în cadrul acestei ieșiri, Prințesa Charlotte a interacționat în mod drăguț cu tatăl ei, Prințul William, și a dat dovadă de un comportament neașteptat.

Alte aspecte important de remarcat au fost numeroasele moduri în care copiii se adresează mamei lor, lui Kate Middleton. Prințesa Charlotte a putut fi auzită referindu-se de mai multe ori la mama ei cu apelativul "mummy", un apelativ pe care și Prințul William îl folosește pentru a se referi la Kate atunci când vorbește cu copiii săi.

Cu toate acestea, Prințul Louis îi spune mamei sale "mama", în timp ce Kate îi spune lui William "papa". Ieșirea în aer liber a fost fără îndoială un succes pentru familie, care a zâmbit pe tot parcursul vizitei și a părut să se distreze foarte mult.

Prințul William și Kate au vorbit adesea despre dragostea copiilor pentru aer liber și natură și chiar au dezvăluit odată că fiul lor cel mare, Prințul George, iubește să petreacă zilnic timp în aer liber. 

Foto: Getty Images, ProfimediaRecente pe Ok! Magazine

Kate si William getty jpg
George, Charlotte și Louis, copiii Wales, Getty (3) jpg
Regina Camilla la Garden Museum (2) jpg
Prințesa Eugenie și Jack Brooksbank, Getty jpg
Charlene de Monaco profimedia 0780585767 jpg
Regina Letizia profimedia 0781947731 jpg
Prințul Harry  foto   Gettyimages jpg
Kate Middleton, Prințesa de Wales, la rugby, Foto Profimedia (1) jpg
charles si camilla profi 8 jpg
diana si harry   profimedia jpg
printesa diana printul william jpg
Regele Charles a revenit la Londra (2) jpg
Meghan Markle  foto   GettyImages jpg
Charles, William și Harry jpg
Printul Harry GettyImages 1258476251 jpg
Prințul Harry cu verișoarele Eugenie și Beatrice jpg
Regele Thailandei profimedia 0573895261 (3) jpg
kate cu tiara jpg