Prințesa cu cea mai scumpă garderobă în 2022. A întrecut-o pe Kate Middleton

16 ianuarie, 2023
FotoJetȚinuteRegale jpg

Prințesa care le-a întrecut pe cele mai mondene reprezentante regale. Ea este crema cremelor și le-a surclasat pe cele mai cunoscute prințese și ducese.

Protocoalele impun ținute speciale, atunci când ai un anumit statut. Cu toate acestea, era reprezentantelor regale care aveau câte o ținută pentru fiecare ieșire publică a apus de mult.

Prințesele și ducesele contemporane pun preț pe sustenabilitate și vor să fie un exemplu. În acest sens, ne-o reamintim pe Regina Letizia a Spaniei, care uimește cu ținutele sale Zara și H&M, atunci când nu optează pentru branduri de lux. Să nu uităm momentul incredibil când a purtat aceeași rochie pe care o avea și o altă femeie la un eveniment comun.

Totuși, anul 2022 marchează revenirea unei prințese de care ne-a fost dor. Charlene de Monaco iese câștigătoare în topul celor mai scumpe ținute regale. Soția lui Albert de Monaco a revenit în forță la Palatul monegasc și a cheltuit pe garderoba sa cel mai mult: 655.574 lire sterline.

Charlene de Monaco, Getty jpg

Pe locul 2, la o distanță considerabilă, se află Prințesa Maria-Olympia a Greciei și Danemarcei, cu o garderobă de 201.761 lire sterline.

Prințesa Maria Olympia a Greciei, Getty jpg

Îndrăgita Kate Middleton, Prințesă de Wales, se poziționează abia pe locul 3, cu o garderobă de 192.636 lire sterline.

În continuarea clasamentului, le regăsim pe Prințesa Sofia a Suediei, cu o garderobă de 145.296 lire sterline, pe locul 5, Marea Ducesă Maria Teresa de Luxemburg, cu o garderobă de 119.222 lire sterline, pe locul 6, Ducesa de Sussex, controversata Meghan Markle, cu o ținută de 94.796 lire sterline.

Meghan Markle în alb, Getty jpg

Soției Prințului Harry îi urmează Regina Mathilde a Belgiei, cu o garderobă de 91.721 lire sterline, Prințesa moștenitoare Mary a Danemarcei, cu ținute de 81.771 lire sterline, Contesa de Wessex, cu o garderobă de 77.387 lire sterline și Prințesa Beatrice, cu haine de 77.348 lire sterline, în anul 2022. În Topul 10 nu se regăsește Regina Letizia a Spaniei.

Specialiștii au analizat ținutele a 19 reprezentante regale, în 2022, potrivit DailyMail. Ei le-au calculat ținutele, în funcție de evenimentele la care acestea au participat.

Designerii au analizat 1359 de piese vestimentare, iar câștigătoarea este Prințesa Charlene de Monaco, care a avut o medie de 10.067 lire sterline/per apariție, de 10 ori mai mult decât Prințesa Kate Middleton.

Prințesa de Wales a îmbrăcat cele mai multe ținute noi, în număr de 204, însă nu a uitat și de piese purtate anterior, căci Kate Middleton este expertă în reciclarea ținutelor. Totuși, acum e din ce în ce mai complicat, căci de când a devenit prințesă standardele sunt altele, iar fosta ducesă a renunțat la multe articole vestimentare, care nu i se mai potriveau cu noul statut.

Așadar, Prințesa Charlene a revenit în forță în 2022, după un an anterior greu, marcat de probleme de sănătate, ce au forțat-o să stea departe de Palatul monegasc.

Foto: Getty



Recente pe Ok! Magazine

Kate Middleton William Camilla și Charles foto GettyImages 1343663306 jpg
Prințesa Claire a Belgiei, Prințul Aymeric, Profimedia jpg
Familia regală norvegiană, martie 2024, Instagram PNG
Kate Middelton William și Michael Middleton la nuntă GettyImages 113265077 jpg
Isla Savannah Phillips nuntă Meghan Harry 2018 GettyImages 1051955606 jpg
Regina Mary a Danemarcei  cu soțul ei GettyImages jpg
Principele Nicolae al Romaniei repatriat   Casa Majestatii Sale jpg
Prințul Harry  foto   Gettyimages jpg
Letizia, Felipe, Leonor și Sofia foto profimedia 0815164168 jpg
Regina Camilla foto GettyImages jpg
Regina Camilla, Joia Mare, Profimedia (2) jpg
Regele Charles, mesaj de Paște, Profimedia jpg
Charles și William, Getty (2) jpg
Meghan Markle și Prințul Harry 1 jpg
Hugh Grosvenor si Printul William   Getty Images jpg
Meghan Markle  foto   GettyImages, Instagram jpg
Prințul Harry, Meghan Markle  foto   GettyImages jpg
Kate Middleton vaccin colaj jpg