Prințesa cu cea mai scumpă garderobă în 2022. A întrecut-o pe Kate Middleton

16 ianuarie, 2023
FotoJetȚinuteRegale jpg

Prințesa care le-a întrecut pe cele mai mondene reprezentante regale. Ea este crema cremelor și le-a surclasat pe cele mai cunoscute prințese și ducese.

Protocoalele impun ținute speciale, atunci când ai un anumit statut. Cu toate acestea, era reprezentantelor regale care aveau câte o ținută pentru fiecare ieșire publică a apus de mult.

Prințesele și ducesele contemporane pun preț pe sustenabilitate și vor să fie un exemplu. În acest sens, ne-o reamintim pe Regina Letizia a Spaniei, care uimește cu ținutele sale Zara și H&M, atunci când nu optează pentru branduri de lux. Să nu uităm momentul incredibil când a purtat aceeași rochie pe care o avea și o altă femeie la un eveniment comun.

Totuși, anul 2022 marchează revenirea unei prințese de care ne-a fost dor. Charlene de Monaco iese câștigătoare în topul celor mai scumpe ținute regale. Soția lui Albert de Monaco a revenit în forță la Palatul monegasc și a cheltuit pe garderoba sa cel mai mult: 655.574 lire sterline.

Charlene de Monaco, Getty jpg

Pe locul 2, la o distanță considerabilă, se află Prințesa Maria-Olympia a Greciei și Danemarcei, cu o garderobă de 201.761 lire sterline.

Prințesa Maria Olympia a Greciei, Getty jpg

Îndrăgita Kate Middleton, Prințesă de Wales, se poziționează abia pe locul 3, cu o garderobă de 192.636 lire sterline.

În continuarea clasamentului, le regăsim pe Prințesa Sofia a Suediei, cu o garderobă de 145.296 lire sterline, pe locul 5, Marea Ducesă Maria Teresa de Luxemburg, cu o garderobă de 119.222 lire sterline, pe locul 6, Ducesa de Sussex, controversata Meghan Markle, cu o ținută de 94.796 lire sterline.

Meghan Markle în alb, Getty jpg

Soției Prințului Harry îi urmează Regina Mathilde a Belgiei, cu o garderobă de 91.721 lire sterline, Prințesa moștenitoare Mary a Danemarcei, cu ținute de 81.771 lire sterline, Contesa de Wessex, cu o garderobă de 77.387 lire sterline și Prințesa Beatrice, cu haine de 77.348 lire sterline, în anul 2022. În Topul 10 nu se regăsește Regina Letizia a Spaniei.

Specialiștii au analizat ținutele a 19 reprezentante regale, în 2022, potrivit DailyMail. Ei le-au calculat ținutele, în funcție de evenimentele la care acestea au participat.

Designerii au analizat 1359 de piese vestimentare, iar câștigătoarea este Prințesa Charlene de Monaco, care a avut o medie de 10.067 lire sterline/per apariție, de 10 ori mai mult decât Prințesa Kate Middleton.

Prințesa de Wales a îmbrăcat cele mai multe ținute noi, în număr de 204, însă nu a uitat și de piese purtate anterior, căci Kate Middleton este expertă în reciclarea ținutelor. Totuși, acum e din ce în ce mai complicat, căci de când a devenit prințesă standardele sunt altele, iar fosta ducesă a renunțat la multe articole vestimentare, care nu i se mai potriveau cu noul statut.

Așadar, Prințesa Charlene a revenit în forță în 2022, după un an anterior greu, marcat de probleme de sănătate, ce au forțat-o să stea departe de Palatul monegasc.

Foto: GettyRecente pe Ok! Magazine

Ducii de Sussex și Lilibet PNG
Președintele ucrainean Volodimir Zelenski, primit la Palatul Buckingham de regele Charles al III-lea (foto: Twitter / The Royal Family)
kate si william
Regina Margrethe a II a a Danemarcei trebuie sa treaca printr o operatie la coloana   pagina oficiala (6) jpg
Kate Middleton în vizită la Preet Chandi, după expediția sa în Antarctica, Getty (6) jpg
Sara Parker Bowles, Tom Parker Bowles si Regina Camilla   profimedia 0121576076 jpg
Regina Letizia și Regele Felipe al Spaniei, în ultima zi a vizitei oficiale în Angola (4) jpg
Prințesa Amalia GettyImages 1461791344 jpg
Prințesa Charlene și confidenta ei  foto   Profimedia jpg
Kate si Camilla rosu jpg
Regele Charles FOTO Profimedia jpg
Printul Harry mesaj WellChild jpg
Printul Edward si Contesa de Wessex Sophie   profimedia 0746501122 jpg
sarah ferguson jpg
kate middleton meghan markle pippa jpeg
harry si meghan jpg
Regina Letizia a Spaniei, în vacanta (2) jpg
Kate Middleton în dungi, Profimedia (3) jpg
{{#unless context.content.custom_fields.ads_disabled}} {{/unless}