Prințesa cu ținute originale: Charlene de Monaco surprinde cu o salopetă geometrică în Monaco

11 septembrie, 2024

Prințesa Charlene de Monaco a afișat una dintre cele mai cool salopete ale sale, în timpul unui eveniment relaxat, care a avut loc la Monaco, pe 7 septembrie.

Prințesa a participat la evenimentul de închidere al concursului Crossing Calvi-Monaco pentru biciclete de apă alături de soțul ei, Prințul Albert al II-lea.

Charlene și Albert de Monaco profimedia 0906081891 jpg

Pentru acest eveniment organizat de Fundația Prințesa Charlene, care a avut loc pe o plajă din Principat, Charlene a optat pentru un look casual, alegând o salopetă cu imprimeu geometric în tonuri de maro, de la brandul Diane von Furstenberg. 

Soția lui Albert a combinat salopeta fără mâneci cu ochelari de soare de la Louis Vuitton, totul pentru un aspect cât de poate de șic, în nota ei obișnuită. Prințul Albert a preferat să fie ceva mai sport, combinând un tricou de competiție cu o pereche de pantaloni scurți eleganți și mocasini.

Charlene a avut o dispoziție jovială la acest eveniment sportiv, pozându-se cu o parte dintre competitori, glumind și interacționând cu soțul ei cu zâmbetul pe buze. Este o atitudine pe care o observăm frecvent la prințesa monegască atunci când participă la acțiuni sportive, fie ele și publice, soția lui Albert simțindu-se mult mai în largul ei în această lume din care a făcut și ea, o dată, parte. După cum bine știm, înainte de a-l cunoaște pe suveranul Principatului de Monaco, Charlene făcea parte din lotul olimpic de înot al Africii de Sud.

Pe de altă parte, acest eveniment ne arată încă o dată că garderoba regală a Prințesei Charlene favorizează salopeta, în ultima vreme.

Printesa Charlene, Printul Jacques si Printesa Gabriella la picnicul princiar  profimedia 0905616584 jpg

Tot sâmbătă, dar în prima parte a zilei, prințesa în vârstă de 46 de ani a atras toate privirile cu o salopetă de un roșu vibrant, pentru apariția la picnicul anual tradițional din Monaco. Cuplului princiar i s-au alăturat, cu acea ocazie, și gemenii în vârstă de 13 ani Jacques și Gabriella. 

Foto: Palatul Princiar/Instagram, Profimedia



Recente pe Ok! Magazine

Kate și William în 2022 la Royal Charity Polo Cup, Profimedia (3) jpg
Majestatea Sa Margareta vs Nicolae al Romaniei 3 (1) jpg
Sarah Ferguson   Instagram 01 jpg
Printesa Leonor la Scoala Navala de Marina   Profimedia, Instagram jpg
Charlene Monaco Facebook jpg
Prințul Harry și Meghan Markle Foto Getty Images jpg
Regele Jigme Khesar, Gyalsey Jigme Namgyel, Jigme Ugyen Wangchuck, Printesa Sonam si Regina Jetsun Pema     Casa Regala din Bhutan 3 jpg
Harry și Meghan înainte de ziua Prințului 1, Instagram jpg
Prințul Harry, Meghan Markle  foto   GettyImages jpg
Prințul Harry Foto Royal Family jpg
Meghan Markle reguli încălcate (2) jpg
Printesa Anne   Profimedia jpg
Nicolae și Alina ai României colaj Facebook jpg
Prințul William și Prințul George jpg
Kate Middleton, Prințul William, Profimedia (2) jpg
Prințul Harry, Meghan Markle  foto   GettyImages jpg
fratele lui Kate Middleton, James Middleton, si sotia sa, Alizee Thevenet   FOTO Instagram jpg
Charlene și Albert de Monaco Facebook jpg