Prințesa de Wales glumește în legătură cu vocea sa: ”Ar trebui să iau niște lecții”

20 decembrie, 2022
Kate Middleton 2  foto   Getty jpg

Aparent, copiii lui Kate Middleton nu sunt mari fani ai vocii mamei lor. La concertul de colinde de la Westminster Abbey, organizat de Prințesă, Catherine a glumit, spunând că, mai mult ca sigur, copiii n-o vor ierta dacă va cânta.

”La pian, te poți ascunde mai bine decât cu vocea”, a spus Prințesa de Wales, cu umorul său caracteristic.

prințesa de Wales  sursa   GettyImages jpg

”Sigur nu mă vor ierta copiii, dacă voi cânta. Nu știu dacă îmi consideră vocea slabă sau doar prea puțin pregătită. Probabil c-ar trebui să iau niște lecții”, a spus Catherine.

Eleganta mămică a celor trei copii regali și-a arătat talentele la pian anul trecut, la concertul de colinde.

Kate Middleton a cântat minunat, l-a acompaniat la pian pe Tom Walker, care a cântat melodia sa “For Those Who Can’t Be Here.”

Anul acesta, Prințesa a găzduit pentru a doua oară concertul de colinde de la Westminster Abbey. Anglia este într-o perioadă de doliu, după ce a pierdut-o pe Regina Elisabeta, pe 8 decembrie, iar Ducii de Sussex au stârnit iarăși un mic scandal, cu documentarul lor exploziv de pe Netflix.

La concertul de colinde au participat Regele Charles și Regina consoartă Camilla. Prințesa de Wales a captat, ca de obicei, toate privirile. Kate a arătat superb în ținuta ei specifică sărbătorilor de iarnă, creată cel mai probabil de Eponine din Londra, atunci când și-a făcut prezența la „Together at Christmas”.

Prințesa de 40 de ani a asortat la haina vișinie de-o eleganță evidentă o pereche de cercei din rubin, un clutch strălucitor, mănuși în aceeași nuanță și pantofi vișinii.

Evenimentul a avut loc după ce a fost difuzată partea a doua a documentarului „Harry & Meghan”, care-i are în prim plan și pe ea și familiei ei. Prințesa a venit la concertul de colinde „Together at Christmas” însoțită de soțul ei, Prințul William (40), dar și de copiii lor mai mari, Prințul George (9) și Prințesa Charlotte (7).

Prințul William și Regele Charles al III-a au refuzat amândoi să comenteze acuzațiile care li se aduc de către Harry și Meghan în finala explozivă a documentarului difuzat de Netflix. Ducii de Sussex au pornit un adevărat atac asupra lui William și al lui Charles, susținând că niște „forțe întunecate” au împiedicat-o pe Regină să-i vadă pe regalii rebeli înainte de Megxit.

Foto: GettyRecente pe Ok! Magazine

Diana și William (3) jpg
Letizia Marie Chantal profimedia 0749881429 jpg
Prințesa Eugenie, Getty (1) jpg
kate middleton profimedia 0735119691 jpg
Corgi (2) jpg
Kate Middleton sport  sursa   profimedia jpg
Isabella a Danemarcei profimedia 0707880220 (2) jpg
Prințesa Charlene de Monaco și copiii în Ajunul Zilei Sfintei Devota, Getty (5) jpg
Printul Andrew, fratele lui Charles, acuzat de pedofilie   Profimedia (1) jpg
Coroana Regina mama Elisabeta profimedia 0209911427 jpg
Harry și Meghan GettyImages 994638046 jpg
Kate Middleton profimedia 0751706506 jpg
Kate Middleton, întrunire cu jucătorii de rugby, Profimedia (4) jpg
Letizia profimedia 0751670928 jpg
Regele Carl Gustaf al Suediei si a anuntat Jubileul de Aur, Printesa Victoria, regina Silvia   profimedia 0750819938 jpg
Athena contesa de Monpezat, nepoata Reginei Margrethe a II a a Danemarcei   pagina oficiala (6) jpg
fiul Reginei Rania, Printul mostenitor Hussein si Rajwa (3) jpg
Beatrice Borromeo in Dior Christian Dior outfit 2 jpg
{{#unless context.content.custom_fields.ads_disabled}} {{/unless}