Prințesa de Wales își asumă toată vina! Kate spune că editarea foto nereușită a fost făcută chiar de ea

11 martie, 2024

Catherine a recunoscut că a editat imaginea de familie atât de așteptată, lansată ieri, chiar de Ziua Mamei și își cere scuze „pentru orice confuzie” pe care a provocat-o.

Kate Middleton acuzată de rasism foto profimedia 0825740666 jpg

Scuzele lui Kate pentru poza de ieri, modificată grosolan! Prințesa își asumă toată vina

Kate Middleton George Louis și Charlotte în prima imagine de la operație Instagram png

Pasiunea pentru fotografie a lui Kate Middleton este cunoscută în întreaga lume, dar se pare că pasiunea a mers mai departe și a dorit să își editeze singură imaginile. Rezultatul a lăsat de dorit, iar Prințesa își face mea culpa: ”Ca mulți fotografi amatori, ocazional experimentez editarea foto. Vreau să-mi prezint scuzele în legătură cu orice confuzie s-a iscat ieri, cu privire la imaginea de familie publicată. Sper că toată lumea care a sărbătorit Ziua Mamei s-a simțit excelent.”, se arată în comunicatul lui Kate Middleton.

Acesta a apărut ca urmare a concluziilor că imaginea a fost modificată dezastruos și multe agenții media au retras fotografia din portofoliile lor.

Imaginile publicate de vedete și membri regali pe conturile personale sunt preluate de agenții și încărcate la rezoluții bune, compatibile cu site-urile de știri. Shutterstock este cea mai recentă agenție care a eliminat imaginea și și-a sfătuit clienții să o elimine de pe toate platformele lor! Motivul este simplu, poza a fost modificată digital.

Mai multe pentru tine...

Agenția națională de presă a Marii Britanii a afirmat că „cere clarificări urgente cu privire la imaginea distribuită de Palatul Kensington” la puțin timp după ce a fost lansată de Ziua Mamei, din cauza îngrijorărilor stârnite, scrie Daily Mail.

Din păcate, acest incident era ultimul lucru de care monarhia britanică mai avea nevoie, după ce pare că a intrat în colaps.

Anul 2024, care este abia la început, se conturează ca un adevărat annus horribilis, caracterizare făcută de răposata regină anului 1992, când Elisabeta a II-a a simțit că mai avea un pic să clacheze, din cauza ghinioanelor care se țineau lanț.

În 1992, anul care marca Jubileul său de rubin, într-un discurs susținut la Guildhall pe 24 noiembrie, fosta suverană mărturisea neașteptat că a trăit un an pe care nu și l-ar mai fi dorit repetat.

A fost, într-adevăr, un an oribil pentru familia regală. Regina Elisabeta a II-a a suferit o serie de dezastre în 1992, atât personale, cât și simbolice: trei dintre copiii săi și-au încheiat căsniciile! Familia regală a fost afectată de scandal în tabloide, iar casa ei dragă din copilărie a luat foc. Cu acel an, scandalurile și necazurile au spulberat mitul regal.

Foto: Getty Images



Recente pe Ok! Magazine

Zara Tindall la Royal Ascot, Profimedia (1) jpg
Regina Letizia profimedia 0872891821 jpg
Regina Mary la dineul norvegian, Profimedia (1) jpg
Meghan Markle și Prințul Harry Foto GettyImages jpg
Regele Frederik și Regina mary foto colaj jpg
Meghan Markle Nigeria Foto GettyImages Profimedia jpg
Kate Middleton, Eurovision, Profimedia (2) jpg
George, Charlotte, Louis, Wales, GettyImages (3) jpg
Prințul Charles, Prințesa Diana  foto   GettyImages jpg
Kate Middleton și Prințul William jpg
Harry și Meghan în Nigeria, GettyImages (4) jpg
Harry și Meghan în Nigeria, GettyImages (6) jpg
Prințul Harry Meghan Markle Foto Profimedia jpg
Regele Frederik și Regina Mary nuntă Foto Getty Images (1) jpg
Regele Charles si Printul William Foto GettyImages (3) jpg
Rose Hanbury, Marchiză de Cholmondeley, Profimedia (3) jpg
Kate Middleton și Camilla la Trooping The Colour 2023, Getty (1) jpg
Peter Philips, Meghan Markle, Prințul Harry, Profimedia jpg