Prințesa de Wales, pe urmele Reginei Elisabeta a II-a. Ce a făcut Kate Middleton?

21 decembrie, 2022
Kate Middleton și Regina, Getty (3) jpg

Înainte de concertul de colinde organizat la Westminster Abbey, dedicat Reginei Elisabeta a II-a, Prințesa de Wales a plantat un pom tot în memoria răposatei bunici a soțului său.

Kate Middleton a plantat un cireș sălbatic în curtea Dean de la Westminster Abbey, pentru a onora pe cea mai longevivă suverană a Angliei, care în vară și-a serbat Jubileul de Platină, eveniment pe care nu mulți apucă să-l celebreze. Prințesa de Wales își ia rolul foarte în serios, a devenit acum mâna dreaptă a Regelui Charles, iar atribuțiile și responsabilitățile au crescut fulminant. Însă Kate Middleton le duce pe toate la bun sfârșit cu zâmbetul pe buze și este într-o continuă pregătire pentru rolul cel mai important, pe care îl va avea la un moment dat: viitoarea regină a Marii Britanii.

Elisabeta a II-a s-a stins în 8 septembrie 2022 și este primul Crăciun fără Maiestatea Sa.

Jovială și amabilă cum o știm, Prințesa de Wales a plantat cu mare bucurie cireșul în onoarea regretatei regine, cu care se înțelegea de minune și ale cărei sfaturi le urmează cu sfințenie.

Foarte șic, Kate Middleton și-a făcut apariția într-un palton bleumarin cu inserții de verde și s-a jucat cu aceste culori în ceea ce privește outfit-ul: cizme bleumarin cu toc, din piele întoarsă, maletă verde, și nasturi aurii. Prințesa a purtat părul desfăcut și ondulat, în bucle romantice. Nu este prima dată când Kate Middleton poartă această ținută Holland Cooper. Alteța Sa a mai folosit-o la un eveniment similar, când a plantat un pom tot pentru regină, înaintea Jubileului de Platină.

Silueta sa fină îi permite absolut orice ținută, însă este vizibil cum Kate Middleton a devenit mult mai sobră de când a primit titlul de Prințesă de Wales.

Kate Middleton a plantat un cireș în memoria Reginei (4) jpg

Pomișorul vine de pe domeniul Duchy of Cornwall, spun cei de la Westminster Abbey. Este un domeniu privat, dezvoltat de Eduard al III-lea în 1337, al cărui duce actual este chiar Prințul William.

În cadrul acestei acțiuni de plantare a simbolicului cireș, Prințesa de Wales a dezvăluit și o placă comemorativă: ”Acest cireș sălbatic este un dar de la Duchy of Cornwall, în memoria regretatei Maiestăți Regina Elisabeta a II-a a Marii Britanii de la Alteța Sa regală Prințesa de Wales, 14 decembrie 2022.”

Kate Middleton a inițiat acțiunea de plantare cu o zi înainte de concertul pe care l-a organizat al doilea an la Westminster Abbey, la care au fost prezenți inclusiv noii suverani, Regele Charles al III-lea și Regina Consoartă Camilla.

Foto: Getty și InstagramRecente pe Ok! Magazine

Prințesa Eugenie, Getty (1) jpg
kate middleton profimedia 0735119691 jpg
Corgi (2) jpg
Kate Middleton sport  sursa   profimedia jpg
Isabella a Danemarcei profimedia 0707880220 (2) jpg
Prințesa Charlene de Monaco și copiii în Ajunul Zilei Sfintei Devota, Getty (5) jpg
Printul Andrew, fratele lui Charles, acuzat de pedofilie   Profimedia (1) jpg
Coroana Regina mama Elisabeta profimedia 0209911427 jpg
Harry și Meghan GettyImages 994638046 jpg
Kate Middleton profimedia 0751706506 jpg
Kate Middleton, întrunire cu jucătorii de rugby, Profimedia (4) jpg
Letizia profimedia 0751670928 jpg
Regele Carl Gustaf al Suediei si a anuntat Jubileul de Aur, Printesa Victoria, regina Silvia   profimedia 0750819938 jpg
Athena contesa de Monpezat, nepoata Reginei Margrethe a II a a Danemarcei   pagina oficiala (6) jpg
fiul Reginei Rania, Printul mostenitor Hussein si Rajwa (3) jpg
Beatrice Borromeo in Dior Christian Dior outfit 2 jpg
Charlene si Albert profimedia 0018360567 jpg
Printesa Ingrid Alexandra a Norvegiei   Instagram (2) jpg
{{#unless context.content.custom_fields.ads_disabled}} {{/unless}