Prințesa Diana: ce truc folosea pentru a-și ascunde decolteul, când purta rochii îndrăznețe?

29 iulie, 2022

Toată lumea este de acord că regretata Prințesă Diana a fost definiția stilului. Ca membră a Familiei Regale Britanice, fosta soție a Prințului Charles era, pe vremea ei, sinonimă cu stilul și bunul gust.

diana profimedia 0705729528 jpg

Puțini știu că prințesa decedată în anul 1997 folosea un truc inteligent atunci când purta rochii cu decolteu, pentru a nu risca să pară vulgară.

Stilista britanică Miranda Holder a explicat cum mama lui William și a lui Harry se folosea de poșetă pentru a bloca accesul paparazzilor la poze în care Diana risca să arate prea mult. 

„Poșetele sunt folosite frecvent de ducese actuale precum Kate Middleton și Meghan Markle, ca un plus elegant la ținutele lor. Prințesa Diana a fost și ea o adeptă a poșetelor, dar acest lucru a fost și dintr-un alt motiv, foarte inteligent. Prințesa Diana își folosea geanta pentru a-și proteja decolteul de paparazzii atunci când urca și cobora dintr-o mașină. Așa face o prințesă.”

diana profimedia 0638577834 jpg

Designerul de genți Anya Hindmarsh a declarat, la rândul ei, pentru The Telegraph: „Obișnuiam să râdem când proiectam ceea ce ea numea genți de decolteu, niște plicuri mici din satin cu care își acoperea decolteul când ieșea din mașină”.

Prințesa Diana a fost inspirată să folosească trucul poșetei după ce a purtat o rochie cu decolteu amplu, la o gală organizată la scurt timp după logodna ei cu Charles.

Rochia neagră de seară a provocat furori, atunci, în presă, Prințesa Diana amintindu-și momentul într-un interviu, peste ani: „A fost o rochie de adult în adevăratul sens al cuvântului. Aveam pieptul destul de generos atunci, iar presa s-a entuziasmat".

Foto: ProfimediaRecente pe Ok! Magazine

Charles și William Getty jpg
dian2 jpg
Meghan Markle și Harry OK Mag (4) jpg
Prințesa Beatrice de York (4) jpg
duci20 jpg
Kate Middleton la Royal Ascot în buline jpg
letizia profimedia 0712614026 jpg
harry m jpg
kate si william profimedia 0092879881 jpg
Sussex
letizia profimedia 0712113125 jpg
red4 jpg
Kate Middleton (3) jpg
Prințesa Charlotte jpg
kate middleton GettyImages 1412468627 jpg
wil91 jpg
Prințesa Charlotte i a însoțit pe Kate și William jpg
cato jpg