Prințesa Diana și povestea acelei rochii negre sexy: rochia răzbunării

1 iulie, 2022

Astăzi, Diana ar fi împlinit 61 de ani, iar poveștile despre viața ei nu se mai opresc. Născută pe 1 iulie 1961, Prințesa Diana continuă să fascineze lumea care a pierdut-o într-un accident șocant de mașină, în 1997, pe când aceasta era în floarea vârstei.

printesa diana printul charles jpeg

Multe s-au scris și continuă să se scrie despre cea care a fost Prințesa Inimilor, despre felul ei de-a fi și relațiile ei amoroase nefericite. Nu vom ști niciodată dacă Diana era împăcată cu viața ei atunci când a dispărut înainte de vreme, însă cei care-au cunoscut-o susțin că prințesa ar fi fost, în acea perioadă, într-o stare emoțională diferită de cea din timpul mariajului cu Prințul Charles. 

Acest lucru a fost evidențiat și de ținutele adoptate de Diana după anunțarea despărțirii de Charles, în special de acea faimoasă rochie neagră mini purtată în 1994, cu ocazia unei petreceri Vanity Fair din Londra.

diana profimedia 0646169092 jpg

În aceeași seară, Prințul Charles a anunțat în specialul televizat Charles: The Private Man, The Public Role că i-a fost infidel Dianei după ce și-a dat seama că mariajul lor nu mai are nicio șansă.

În loc să stea acasă și să se gândească la destrămarea căsniciei ei, Diana a îmbrăcat o rochie neagră fără umăr de Christina Stambolian, care a fost numită „rochia răzbunării” de către comentatorii regali.

Prințesa Diana, apariția ei iconică, după ce a aflat că Charles o înșală  jpeg

Potrivit expertului în limbajul corpului Judi James, citat de presa britanică, comportamentul Dianei a transmis un mesaj de „victorie” mai degrabă decât de „doliu” în acea seară, la Londra.

„Ajunsă la eveniment, viteza mișcărilor ei a semnalat un sentiment de energie și entuziasm, cu un pas larg și hotărât și un zâmbet a ceea ce părea victorie mai degrabă decât doliu după o căsnicie pierdută.”

Foto: profimediaRecente pe Ok! Magazine

Meghan Markle şi prinţul Harry
printul harry si chilotii lui jpg
geo9 jpg
7 mary a danemarcei jpg jpeg
meghan markle profimedia 0696703217 jpg
letizia GettyImages 1413996023 jpg
Charles și William Getty jpg
dian2 jpg
Meghan Markle și Harry OK Mag (4) jpg
Prințesa Beatrice de York (4) jpg
duci20 jpg
Kate Middleton la Royal Ascot în buline jpg
letizia profimedia 0712614026 jpg
harry m jpg
kate si william profimedia 0092879881 jpg
Sussex
letizia profimedia 0712113125 jpg
red4 jpg