Prințesa Diana și povestea acelei rochii negre sexy: rochia răzbunării

1 iulie, 2022

Astăzi, Diana ar fi împlinit 61 de ani, iar poveștile despre viața ei nu se mai opresc. Născută pe 1 iulie 1961, Prințesa Diana continuă să fascineze lumea care a pierdut-o într-un accident șocant de mașină, în 1997, pe când aceasta era în floarea vârstei.

printesa diana printul charles jpeg

Multe s-au scris și continuă să se scrie despre cea care a fost Prințesa Inimilor, despre felul ei de-a fi și relațiile ei amoroase nefericite. Nu vom ști niciodată dacă Diana era împăcată cu viața ei atunci când a dispărut înainte de vreme, însă cei care-au cunoscut-o susțin că prințesa ar fi fost, în acea perioadă, într-o stare emoțională diferită de cea din timpul mariajului cu Prințul Charles. 

Acest lucru a fost evidențiat și de ținutele adoptate de Diana după anunțarea despărțirii de Charles, în special de acea faimoasă rochie neagră mini purtată în 1994, cu ocazia unei petreceri Vanity Fair din Londra.

diana profimedia 0646169092 jpg

În aceeași seară, Prințul Charles a anunțat în specialul televizat Charles: The Private Man, The Public Role că i-a fost infidel Dianei după ce și-a dat seama că mariajul lor nu mai are nicio șansă.

În loc să stea acasă și să se gândească la destrămarea căsniciei ei, Diana a îmbrăcat o rochie neagră fără umăr de Christina Stambolian, care a fost numită „rochia răzbunării” de către comentatorii regali.

Prințesa Diana, apariția ei iconică, după ce a aflat că Charles o înșală  jpeg

Potrivit expertului în limbajul corpului Judi James, citat de presa britanică, comportamentul Dianei a transmis un mesaj de „victorie” mai degrabă decât de „doliu” în acea seară, la Londra.

„Ajunsă la eveniment, viteza mișcărilor ei a semnalat un sentiment de energie și entuziasm, cu un pas larg și hotărât și un zâmbet a ceea ce părea victorie mai degrabă decât doliu după o căsnicie pierdută.”

Foto: profimedia



Recente pe Ok! Magazine

Printesa Kate Middleton si Rose Hanbury   profimedia 0292149997 jpg
Majestatea Sa Margareta si Principele Radu, in turneu european la 100 de ani dupa Regele Ferdinand si Regina Maria   Casa Regala jpg
Kate si William in Windsor  jpg
Regele Charles jpg
Kate Middleton și Prințul William, Foto Profimedia jpg
printul louis (6) jpg
Charles, Profimedia jpg
Prințul Albert de Monaco și Prințesa Charlene în Alsace Foto Casa Regala 1 jpg
Regina Maxima și Regele Willem Alexander fac voluntariat, Profimedia (7) jpg
Zara înainte și acum foto Profimedia jpg
Kate Middleton și Louis, Getty jpg
FotoJetSpencer Kate jpg
Lady Ghika St  Patrick's Day Parade Profimedia (4) jpg
Kate Middleton  foto   Profimedia jpg
Prințul William și Regina Camilla la slujba Commonwealth pe 11 martie 2024, la Londra, Getty Images (1) jpg
FotoJetWales (1) jpg
Regele Philippe al Belgiei si fiica lui, Pintesa Elisabeta  cu Barack Obama   Vlad Vanderkelen, Casa Regala belgiana jpg
Kate Middleton Charlotte George Louis