Prințesa Diana ar fi sprijinit dorința lui Harry de a se elibera de familia regală. Cine spune asta?

29 august, 2022
dian83 jpg

Prințesa Diana ar fi susținut decizia Prințului Harry de a se „elibera” de monarhie și de a se muta în America cu soția sa, Meghan Markle, potrivit unui expert regal.

La aproape 25 de ani de la moartea ei, Prințesa de Wales rămâne un regal neconvențional.

Spiritul ei liber pare să fi fost moștenit și de fiul ei mai mic.

Biograful Ingrid Seward, care și-a amintit de prima întâlnire cu Diana, care a avut loc la începutul anilor 1980, într-un turneu regal, crede că aceasta ar fi putut înțelege nevoia lui Harry de independență.

Ducele de Sussex a șocat familia regală când a demisionat din funcția de senior regal și s-a mutat în California, unde își crește acum cei doi copii.

„Diana s-ar fi întristat să vadă că „băieții ei dragi”, Harry și William, nu își vorbesc”, a spus Seward pentru The Sun.

„Dar ar fi fost, de asemenea, suficient de înțeleaptă încât să înțeleagă că Harry are nevoie de independența lui față de familia regală – ca și ea, de fapt, și că poate că a trebuit să se elibereze pentru a-și crește copiii așa cum dorea el .

„În ceea ce îl privește pe William, ea ar fi fost impresionată că el a reușit să-și creeze familia pe care și-a dorit-o atât de mult – cu o parteneră iubitoare și copii bine adaptați și fericiți, care până acum au trăit o viață în mare măsură departe de privirea publicului.

„Insistența lui William de a nu-și trimite copiii la internat a fost influențată de Diana, care era nefericită când băieții ei erau plecați la școală”.

Acum redactor-șef al revistei Majesty, ea a descris-o pe Diana ca pe cineva care a „modernizat” monarhia fără să știe că o face.

Seward spune că Diana era „o prințesă grijulie și empatică” a cărei vulnerabilitate i-a făcut pe oameni să relaționeze cu ea „mai mult decât frumusețea și succesul ei”.  

Prințesa a murit într-un accident de mașină, în tunelul Pont de l'Alma din Paris, în timpul unei urmăriri cu paparazzii, dar moștenirea ei, în special în sectorul caritabil, este încă amintită.

Miercuri, Diana va fi comemorată separat de cei doi frați.



Recente pe Ok! Magazine

Printul Harry   profimedia 0871259953 jpg
Prințul Archie 5 ani Foto colaj jpg
Regina Letizia a Spaniei Foto Profimedia jpg
Regele Charles și Prințul William Foto Getty Images
Printul Haakon, Printesa Mette Marit, Regele Harald, Regina Sonja cu Maia Sandu in Norvegia   FOTO Casa Regală norvegiană (5) jpg
Regina Mary si Regina Silvia a Suediei   Casa Regală daneză (2) jpg
Regina Camilla, GettyImages (6) jpg
Prințesa Victoria și Prințesa Sofia FotoJet (2) jpg
Regina Letizia, Infanta Sofia si Regele Felipe   GettyImages 1492368713 jpg
Charlene de Monaco profimedia 0870449785 jpg
Sophie, Ducesa de Edinburgh, Profimedia (5) jpg
Harry la Invictus, Instagram jpg
Regele Frederik și Regina Mary Foto Profimedia jpg
Kate Middleton Printul William Foto Profimedia jpg
Printul Harry si Charles jpeg
Prințul Albert și Prințesa Caroline foto Facebook jpg
Marele Duce Henri, Marea Ducesa Maria Teresa, Marele Duce Guillaume, Marea Ducesa Stephanie, Printul Charles si Printul Francois   FOTO Kary Barthelmey, Maison du Grand Duc (1) jpg
Kate Middleton și Prințul William la Ziua Commonwealth (2) jpg