Prințesa Diana ar fi sprijinit dorința lui Harry de a se elibera de familia regală. Cine spune asta?

29 august, 2022
dian83 jpg

Prințesa Diana ar fi susținut decizia Prințului Harry de a se „elibera” de monarhie și de a se muta în America cu soția sa, Meghan Markle, potrivit unui expert regal.

La aproape 25 de ani de la moartea ei, Prințesa de Wales rămâne un regal neconvențional.

Spiritul ei liber pare să fi fost moștenit și de fiul ei mai mic.

Biograful Ingrid Seward, care și-a amintit de prima întâlnire cu Diana, care a avut loc la începutul anilor 1980, într-un turneu regal, crede că aceasta ar fi putut înțelege nevoia lui Harry de independență.

Ducele de Sussex a șocat familia regală când a demisionat din funcția de senior regal și s-a mutat în California, unde își crește acum cei doi copii.

„Diana s-ar fi întristat să vadă că „băieții ei dragi”, Harry și William, nu își vorbesc”, a spus Seward pentru The Sun.

„Dar ar fi fost, de asemenea, suficient de înțeleaptă încât să înțeleagă că Harry are nevoie de independența lui față de familia regală – ca și ea, de fapt, și că poate că a trebuit să se elibereze pentru a-și crește copiii așa cum dorea el .

„În ceea ce îl privește pe William, ea ar fi fost impresionată că el a reușit să-și creeze familia pe care și-a dorit-o atât de mult – cu o parteneră iubitoare și copii bine adaptați și fericiți, care până acum au trăit o viață în mare măsură departe de privirea publicului.

„Insistența lui William de a nu-și trimite copiii la internat a fost influențată de Diana, care era nefericită când băieții ei erau plecați la școală”.

Acum redactor-șef al revistei Majesty, ea a descris-o pe Diana ca pe cineva care a „modernizat” monarhia fără să știe că o face.

Seward spune că Diana era „o prințesă grijulie și empatică” a cărei vulnerabilitate i-a făcut pe oameni să relaționeze cu ea „mai mult decât frumusețea și succesul ei”.  

Prințesa a murit într-un accident de mașină, în tunelul Pont de l'Alma din Paris, în timpul unei urmăriri cu paparazzii, dar moștenirea ei, în special în sectorul caritabil, este încă amintită.

Miercuri, Diana va fi comemorată separat de cei doi frați.Recente pe Ok! Magazine

regina letizia profimedia 4 jpg
Camilla și Catherine, Profimedia jpg
megan  harry profi2 jpg
Regele Charles, Profimedia (4) jpg
printul harry si meghan markle
camilla profi6 jpg
fotografia oficiala cu Regele Charles al III lea, Regina Consoarta Camilla, Printul Mostenitor William si Printesa Kate   Buckingham jpg
charles si camilla2 profi jpg
brandul Sussex, Meghan Markle, Prințul Harry  Surasa foto   Profimedia jpg
Ipostaze inedite ale Reginei Elisabeta a II a, Profimedia (21) jpg
Printul Nikolai al Danemarcei la 23 de ani (2) jpg
charles profimedia jpg
Mike și Zara Tindall, Profimedia (2) jpg
Regina Elisabeta a II a, Prințul Harry, deces, certificat deces  Sursa foto   Profimedia jpg
meghan2 profimedia jpg
Ducii de Cambridge și copiii (4) jpg
camilla 5 profimedia jpg
regina tanara profimedia jpg