Prinţesa Diana avea o relaţie cu propriul bodyguard în timp ce era căsătorită cu Charles? Modul tragic în care bărbatul a dispărut din peisaj

6 aprilie, 2021
4 diana18 jpg jpeg

Kitty Kelley este cunoscut─â pentru biografiile sale neautorizate extrem de controversate. A schimbat imaginea multor oameni celebri ┼či nici chiar familia regal─â britanic─â nu a sc─âpat de ea.

Cartea scandaloas─â a lui Kelley despre familia regal─â ├«ntoarcere total povestea. Kitty o trateaz─â ÔÇőÔÇőpe Regin─â la fel cum i-a tratat pe Frank Sinatra sau Oprah.

The Royals se bazeaz─â ├«n principal pe surse din anturajul familiei regale. Una dintre pove┼čtile redate reu┼če┼čte ├«ns─â s─â ┼čocheze complet. Autoarea detaliaz─â c─âs─âtoria nefericit─â a prin┼úesei Diana cu prin┼úul Charles, men┼úion├ónd c─â Lady Di a avut o rela┼úie amoroas─â nebun─â cu garda ei de corp.

stanga
dreapta
1 diana200 jpg jpeg
2 diana199 jpg jpeg
4 diana18 jpg jpeg

Prin┼úesa Diana a spus c├óndva ├«n ├«nregistr─ârile f─âcute ├«nainte de cruntul ei sf├ór┼čit c─â prin┼úul Charles nu era iubirea vie┼úii ei. Dar nici Dodi Al- Fayed.

Prin┼úesa a vrut s─â p─âstreze misterul, dar a sc─âpat porumbelul ┼či ad─âugat c─â acest b─ârbat misterios lucreaz─â ├«n acela┼či ÔÇ×mediuÔÇŁ cu ea. Mul┼úi exper┼úi cred c─â acest b─ârbat a fost Barry Mannakee, bodyguardul Dianei.

├Än 1985, prin┼úul Charles a ├«nceput s─â se se vad─â din nou cu Camilla Parker-Bowels, chiar dac─â era ├«nc─â c─âs─âtorit cu Diana. Prin┼úesa ┼čtia despre aventura lui, dar nu avea cum s─â se r─âzbune, pentru c─â nu avea pe nimeni ├«n preajm─â. Apoi i s-a repartizat un nou ofi┼úer de protec┼úie regal─â.

Barry Mannakee era cu un deceniu mai ├«n v├órst─â dec├ót Diana, era c─âs─âtorit ┼či avea doi copii. Dar asta nu a ├«mpiedicat-o pe prin┼úes─â s─â se ├«ndr─âgosteasc─â nebune┼čte de el, a┼ča cum sugereaz─â cartea lui Kelley.

Prin┼úul Charles ar fi fost convins c─â Diana ┼či Barry aveau o rela┼úie de dragoste. Kitty scrie c─â cei doi au fost v─âzu┼úi flirt├ónd. Pe ├«nregistrare, prin┼úesa spune c─â ar fi fost fericit─â s─â fug─â cu acel b─ârbat. Dar c├ónd leg─âtura lor a ├«nceput s─â trezeasc─â suspiciuni, Mannakee a fost transferat din func┼úia sa la Grupul de Protec┼úie Diplomatic─â din centrul Londrei. La scurt timp dup─â aceea, b─ârbatul a avut un accident cu motocicleta ┼či nu a supravie┼úuit.

Diana nu credea c─â a fost doar un accident tragic. Potrivit autorului regal Andrew Morton, prin┼úesa  avea conbvingerea c─â a fost o ac┼úiune deliberat─â. S─â sper─âm c─â ├«ntr-o bun─â zi vom afla dac─â a avut dreptate sau nu.Recente pe Ok! Magazine

Letizia Teatro Real jpg
diana profimedia 0646169092 jpg
Meghan Markle la Invictus (3) jpg
Mircea Grigore Carol Lambrino fiul lui Carol al II lea si al Ioanei Zizi Lambrino (3) jpg
charles21 jpg
Leti (7) jpg
Prin┼úesa mo┼čtenitoare Victoria a Suediei Lisbon (3) jpg
printul charles jpg
andrew4 jpg
Principele Nicolae și Alina 23 jpg
regina profimedia 0703482714 jpg
Regina Elisabeta jubileu jpg
beatrice profimedia 0700806593 jpg
Prin┼úul mo┼čtenitor Frederik al Danemarcei ┼či prin┼úesa Mary OK Mag jpg
Meghan Markle și Harry OK Mag jpg
Printul Paul nu a fost recunoscut niciodata de Regele Mihai jpg
Prin╚Ťesa Beatrice de York ╚Öi so╚Ťul Edoardo Mapelli Mozzi jpg
Kate Ziua Armatei (2) jpg