Prințesa Diana, comemorată de fratele mai mic! Imaginea făcută publică de Charles Spencer

2 septembrie, 2024

Prințesa Diana a murit în urma unui accident de mașină pe 31 august 1997. Nu a fost uitată de fanii regali, dar nici de fratele ei, de Charles Spencer!

Charles Spencer și Prințesa Diana în copilărie, Instagram PNG

Charles Spencer, în vârstă de 60 de ani, a publicat sâmbătă, 31 august, o postare pe Instagram, comemorând 27 de ani de când Prințesa Diana, sora lui, a murit în urma unui accident de mașină.

Charles Spencer a distribuit o imagine care arăta diverse fotografii și tăieturi cu articole din ziare cu Prințesa Diana, inclusiv un articol despre botezul ei și o fotografie a regretatei Prințese din copilărie. În postarea de pe Instagram, el nu a avut însă o descriere, nu a transmis niciun gând. 

Charles Spencer este cel mai mic dintre cei cinci copii ai lui John Spencer și Frances Shand Kydd. A crescut împreună cu cele trei surori mai mari ale sale: Sarah, cea mai mare, născută în 1955, urmată de Jane în 1957 și Diana în 1961. Charles Spencer a avut, de asemenea, un frate mai mare pe nume John, care s-a născut în 1960, dar a murit la scurt timp după ce a venit pe lume. 

Charles Spencer, profund îndurerat după moartea surorii sale

După moartea Prințesei Diana, Charles Spencer a spus că s-a întrebat mereu dacă ar fi putut face mai mult pentru a-și salva sora. „Mereu te gândești, Doamne, aș fi vrut să o pot proteja. A fost doar... a fost devastator”, a declarat el pentru publicația People în 2017. „Întotdeauna m-am simțit ... intens protector față de ea”. De la moartea Dianei, Charles a devenit un apărător declarat al moștenirii ei și un campion al cauzelor ei.

Charles Spencer a fost cel care a rostit elogiul în timpul funeraliilor Prințesei Diana, pe 6 septembrie 1997. În calitate de „reprezentant al unei familii îndurerate, al unei țări în doliu, în fața unei lumi în stare de șoc”, el a adus un omagiu surorii sale ca fiind „esența compasiunii, a datoriei, a stilului, a frumuseții”.

Charles Spencer a subliniat, de asemenea, modul în care Diana a fost tratată de presa tabloidă, descriind-o drept „cea mai vânată persoană a epocii moderne”. 

Foto: Getty Images, Profimedia



Recente pe Ok! Magazine

Printesa Leonor la Scoala Navala de Marina   Profimedia, Instagram jpg
Charlene Monaco Facebook jpg
Prințul Harry și Meghan Markle Foto Getty Images jpg
Regele Jigme Khesar, Gyalsey Jigme Namgyel, Jigme Ugyen Wangchuck, Printesa Sonam si Regina Jetsun Pema     Casa Regala din Bhutan 3 jpg
Harry și Meghan înainte de ziua Prințului 1, Instagram jpg
Prințul Harry, Meghan Markle  foto   GettyImages jpg
Prințul Harry Foto Royal Family jpg
Meghan Markle reguli încălcate (2) jpg
Printesa Anne   Profimedia jpg
Nicolae și Alina ai României colaj Facebook jpg
Prințul William și Prințul George jpg
Kate Middleton, Prințul William, Profimedia (2) jpg
Prințul Harry, Meghan Markle  foto   GettyImages jpg
fratele lui Kate Middleton, James Middleton, si sotia sa, Alizee Thevenet   FOTO Instagram jpg
Charlene și Albert de Monaco Facebook jpg
Meghan Markle  GettyImages jpg
Regele Charles al III lea cu rugbistele din Noua Zeelanda   GettyImages 2170662093 jpg
FotoJet William și mătușa jpg