”Prințesa Diana îmi spăla vasele pentru a lua o pauză din viața regală” Cine a dat detaliile uimitoare?

1 martie, 2023
Prințesa Diana 1985, Getty (2) jpg

Wayne Sleep, fostul partener de dans al Prințesei Diana, a făcut câteva dezvăluiri uimitoare. Bărbatul susține că Lady Di obișnuia să-i spele vasele, pentru a uita de viața în familia regală.

Coregraful acum în vârstă de 74 de ani a rememorat detalii interesante ale prieteniei cu Prințesa Diana. Wayne Sleep a fost invitat la BBC Radio, în emisiunea ”Pasiuni private”, anume pentru a vorbi despre relația cu regretata soție a actualului rege Charles.

Wayne Sleep, Getty jpg

Există un moment fabulos al Prințesei Diana împreună cu Wayne Sleep, când au dansat în 1985 pe melodia “Uptown Girl” a lui Billy Joel la Royal Opera House, cu ocazia zilei de naștere a soțului său, când pe atunci Prințul Charles împlinea 37 de ani. În timpul antrenamentelor, între Prințesa Diana și Wayne Sleep s-a legat o frumoasă și trainică prietenie.

Prințesa Diana cu Wayne Sleep profimedia 0232515155 jpg

”Cum ne întâlneam, pantofii zburau la mine în apartament și începea să spele vase. Era distractiv, ne amuzam copios. Nu venea la mine pentru o parte serioasă, pe care o găsea zilnic în viața ei, ci pentru distracție, pentru a face ceva diferit, era ca o pauză de la sobrietatea rutinei zilnice.”

Coregraful mărturisește că a avut îndoieli la început în legătură cu dansul lor, întrucât Prințesa Diana era înaltă, avea 1,77 m înălțime.

Wayne Sleep precizează că dansul a fost diferit de cel prezentat în serialul ”The Crown” și că Prințesa Diana a ascuns bine momentul, pentru a putea fi o surpriză. Schimbau mereu orele de repetiții, iar personalul din jur care era la curent cu ce se întâmpla era temător, căci ascundeau ceva de Palat.

Prințesa Diana 1985, Getty (1) jpg

Dansatorul și-a amintit cu nostalgie candoarea Prințesei Diana și dorința sa de a lucra să fie cât mai bine, să-și surprindă soțul de ziua sa.

Prințesa Diana își reconstruia viața, atunci când destinul i-a fost curmat fără milă într-un fatal accident rutier. Lumea întreagă a resimțit pierderea, iar prezența sa a rămas acolo, ca făcând veșnic parte din familia regală, chiar dacă se retrăsese din ea, neînțeleasă. Prințesa Inimilor a fost și așa avea să rămână.

Foto: Profimedia și Getty



Recente pe Ok! Magazine

Meghan Markle  GettyImages jpg
Regele Charles și Regina Camilla portret oficial 2 png
Prințul William în vizită la o fermă urbană, GettyImages (4) jpg
Majestatea Sa Margareta la Turnu Severin FOTO Daniel Angelescu, Casa Majestății Sale (1) jpeg
FotoJet Meghan și gemul jpg
Kate și Carole Middleton  jpg
FotoJet Maxima jpg
Prințesa Charlotte și Prințul Louis profimedia 0867105943 jpg
Printul Christian al Danemarcei la majorat   Casa Regala daneza (4) jpg
Charlene și Albert de Monaco împreună cu copiii în Germania, la Hamburg, Foto GettyImages (9) jpg
Regele Charles  foto   GettyImages jpg
Meghan Markle Regele Charles jpg
Prințul William Foto Getty images jpg
Kate Middleton în alb, Profimedia jpg
Regele Frederik și Regina Mary, portret de gală PNG
Majestatea Sa Margareta și Principele Radu în vizită la comunitățile dunărene   FOTO Daniel Angelescu, Casa Majestății Sale (5) jpeg
Meghan Markle în doliu, Profimedia jpg
Printesa Beatrice   GettyImages 1251110853 jpg