Prințesa Diana nu ar fi fost fana lui Meghan Markle. Cine spune asta

2 septembrie, 2022
harry21 jpg

Regreta Prințesă Diana nu ar fi fost fana lui Meghan Markle, crede expertul regal Tina Brown.

„Diana a fost foarte protectoare cu băieții ei”,spune autoarea „Palace Papers” pentru Daily Beast Wednesday, făcând referire la Harry și fratele său mai mare, Prințul William.

„Cred că ar fi fost foarte îngrijorată de această direcție pe care au luat-o. Cred că ar fi simțit că Meghan îl îndreaptă pe Harry pe o cale care nu e bună pentru el”, a mai spus ea.

„Nu cred că Diana ar fi fost fana lui Meghan, așa cum își imaginează ea”.

Cu toate acestea, Brown crede că Diana ar fi fost „încântată” că fiul ei mai mică a întâlnit-o pe actriță.

„Ar fi fost încântată că cineva de rasă mixtă se alătură familiei regale, pentru că Diana era atât deschisă”, adaugă Brown.

Autoarea, care a văzut-o ultima dată pe Diana la New York, cu o lună înainte să își piardă viața, la vârsta de 36 de ani, în august 1997, susține că Prințesa să știe că băieții ei au o relație tensionată.

„Ea nu a pus niciodată la îndoială că William va fi rege. Era dorința ei cea mai arzătoare. Diana nu a fost niciodată anti-monarhie în acest sens. Ea a avut diferențe cu familia regală – cea mai mare durere a ei a fost că soțul ei , Prințul Charles, nu era îndrăgostit de ea, ci de Camilla Parker Bowles. Dar nu s-a gândit nici măcar un minut că William nu va fi rege și că Harry nu va va fi mereu acolo pentru a-l sprijini”, a continuat ea. „Nu ar fi mulțumită de cum stau lucrurile.”

Brown a comparat, de asemenea, eforturile caritabile ale Dianei cu cele ale lui Harry și Meghan.

„Ea a păstrat Palatul Kensington drept bază. Spre deosebire de Harry și Meghan, ea a înțeles că monarhia poate fi un sprijin”, a spus Brown.

„Astăzi, cred că ar fi avut miliarde de urmăritori pe Instagram și ar fi folosit asta la maximum. Până acum, fundația ei caritabilă ar fi fost la fel de mare ca a lui Bill Gates”.

Comentariile jurnalistei vin la câteva zile după ce ducesa de Sussex, în vârstă de 41 de ani, a acordat un interviu îndelungat pentru revista The Cut, în care a dezvăluit că Harry, în vârstă de 37 de ani, a pierdut relația cu tatăl său, Charles.

Markle a remarcat, de asemenea, cât de „fericită” a fost să părăsească Marea Britanie și să înceapă un nou capitol în California cu familia ei.Recente pe Ok! Magazine

ferg20 jpg
ope3 jpg
Regina Rania și Prințesa Iman jpg
Elisabeta și Philip2 jpg
Meghan Markle și Harry OK Mag (4) jpg
meghan markle 1 jpg
mei jpg
Regina Rania în SUA jpg
diana si andrew profimedia 0595571834 jpg
Printul William Printul Harry funeralii regina Elisabeta foto EPA EFE
william84 jpg
3 regina elisabeta a marii britanii tanara 10 jpg jpeg
Prinţesa Diana
sarah86 jpg
FotoJetEle jpg
charles37 jpg
william harry 2 jpg
eg2 jpg