Prințesa Diana purta copilul lui Dodi Al Fayed și asta i-a adus sfârșitul?

28 noiembrie, 2022
printesa diana

Au trecut mai bine de două decenii de când Pințesa Diana și iubitul ei, Dodi Al Fayed, au murit într-un accident de mașină, dar noi lucruri ies acum la iveală.

Potrivit tatălui lui Al Fayed, Mohamed Al Fayed, agenții de informații americani au folosit sateliți pentru a asculta conversația pe care Diana și Dodi o aveau în vehiculul lor și așa ar fi aflat că cei doi urmau să devină părinți.

"Adevărul va ieși la iveală într-o zi. Dovezile vor arăta că urma să aibă un copil cu fiul meu", insistă Mohamed. „Cred că Diana a fost ucisă pentru că aștepta un copil cu un musulman”.

În mod tradițional, o autopsie ar fi dovedit dacă Prințesa purta sau nu un copil, dar Mohamed a declarat că organele i-au fost prelevate aproape imediat după ce a fost declarată decedată.

Potrivit anchetatorilor lui Mohamed, există peste 100 de documente și casete clasificate care documentează povestea de dragoste a Dianei, iar acestea sunt stocate într-un seif din Fort Meade, sediul clandestin al Agenției Naționale de Securitate (NSA).

Mohamed cere acum NSA să dea înregistrările audio noului legist regal, dr. Michael Burgess , care urmează să analizeze problema morții Dianei.

Mai multe pentru tine...

Prietenul lui Mohamed susține că echipa sa de securitate le-a cerut oficialilor guvernamentali americani să facă publice casetele: „Dr. Burgess nu programează ancheta până anul viitor, așa că este suficient timp".

O altă persoană din interior insistă că Diana era spionată, deoarece familia regală era îngrijorată de noua ei relație, având în vedere maniera infamă în care ea și fostul ei soț, Regele Charles au divorțat.

Mohamed mai spune că aceste casete vor arăta, de asemenea, seriozitatea poveștii dintre Diana și Dodi, precum și scandalul din familia regală.

„ Plănuiau să se căsătorească, iar Dodi îi cumpărase un inel de logodnă, casetele vor dezvălui asta”, mai spune o sursă. „Conțin, de asemenea, conversații extrem de sensibile, în care își spune părerea despre fostul ei socru, Prințul Philip,  dă detalii despre aventura ei anterioară cu maiorul James Hewitt . Aceasta este singura modalitate de a dovedi că Diana așteapta copilul lui Dodi”.Recente pe Ok! Magazine

Regina Rania profimedia 0747116842 jpg
Paul Burrell, fostul majordom al Printesei Diana, profimedia 0743207546 jpg
Regele Carl Gustaf al Suediei   pagina oficiala (2) jpg
infanta cristina a spaniei (2) jpg
William și Harry, Getty (2) jpg
Prințesa Charlotte jpg
Ducii de Sussex, insert Diana jpg
Meghan Markle și Harry OK Mag (4) jpg
Familia Regala a Olandei, Regele Willem Alexander, Regina Maxima si Printesa Mostenitoare Amalia in turneu, Bonaire   pagina oficiala (15) jpg
Letizia profimedia 0751684196 jpg
Printul Harry la 60 Minutes 02 jpg
Monaco, Charlene și Albert, Getty (4) jpg
Diana și William (3) jpg
Letizia Marie Chantal profimedia 0749881429 jpg
Prințesa Eugenie, Getty (1) jpg
kate middleton profimedia 0735119691 jpg
Corgi (2) jpg
Kate Middleton sport  sursa   profimedia jpg
{{#unless context.content.custom_fields.ads_disabled}} {{/unless}