Prințesa Diana purta copilul lui Dodi Al Fayed și asta i-a adus sfârșitul?

28 noiembrie, 2022
printesa diana

Au trecut mai bine de două decenii de când Pințesa Diana și iubitul ei, Dodi Al Fayed, au murit într-un accident de mașină, dar noi lucruri ies acum la iveală.

Potrivit tatălui lui Al Fayed, Mohamed Al Fayed, agenții de informații americani au folosit sateliți pentru a asculta conversația pe care Diana și Dodi o aveau în vehiculul lor și așa ar fi aflat că cei doi urmau să devină părinți.

"Adevărul va ieși la iveală într-o zi. Dovezile vor arăta că urma să aibă un copil cu fiul meu", insistă Mohamed. „Cred că Diana a fost ucisă pentru că aștepta un copil cu un musulman”.

În mod tradițional, o autopsie ar fi dovedit dacă Prințesa purta sau nu un copil, dar Mohamed a declarat că organele i-au fost prelevate aproape imediat după ce a fost declarată decedată.

Potrivit anchetatorilor lui Mohamed, există peste 100 de documente și casete clasificate care documentează povestea de dragoste a Dianei, iar acestea sunt stocate într-un seif din Fort Meade, sediul clandestin al Agenției Naționale de Securitate (NSA).

Mohamed cere acum NSA să dea înregistrările audio noului legist regal, dr. Michael Burgess , care urmează să analizeze problema morții Dianei.

Mai multe pentru tine...

Prietenul lui Mohamed susține că echipa sa de securitate le-a cerut oficialilor guvernamentali americani să facă publice casetele: „Dr. Burgess nu programează ancheta până anul viitor, așa că este suficient timp".

O altă persoană din interior insistă că Diana era spionată, deoarece familia regală era îngrijorată de noua ei relație, având în vedere maniera infamă în care ea și fostul ei soț, Regele Charles au divorțat.

Mohamed mai spune că aceste casete vor arăta, de asemenea, seriozitatea poveștii dintre Diana și Dodi, precum și scandalul din familia regală.

„ Plănuiau să se căsătorească, iar Dodi îi cumpărase un inel de logodnă, casetele vor dezvălui asta”, mai spune o sursă. „Conțin, de asemenea, conversații extrem de sensibile, în care își spune părerea despre fostul ei socru, Prințul Philip,  dă detalii despre aventura ei anterioară cu maiorul James Hewitt . Aceasta este singura modalitate de a dovedi că Diana așteapta copilul lui Dodi”.



Recente pe Ok! Magazine

Sophie, Ducesa de Edinburgh, Profimedia (7) jpg
FotoJetSofia a Suediei jpg
Regina Letizia la dineul regal de la Amsterdam profimedia 0865800243 jpg
Printesa Martha Louise a Norvegiei si Durek Verrett jpg
Meghan Markle  foto   GettyImages jpg
Prințul Haakon al Norvegiei in SUA, aprilie 2024   Casa Regală 3 jpg
Regina Letizia profimedia 0865793910 jpg
Regina Maxima la dineul de stat din Amsterdam, Profimedia (4) jpg
Regina Letizia a Spaniei, Prințesa Margriet a Țărilor de Jos, Regele Felipe VI al Spaniei, Prințesa Moștenitoare Amalia, Regele Willem Alexander, Prințesa Beatrix și Regina Maxima a Țărilor de Jos, Profimedia jpg
Prințesa Salma a Iordaniei jpg
copii Prințul William și Prințul Harry jpg
Regina Mary și Olena Zelenska Foto Profimedia (1) jpg
banchet de stat la Bruxelles cu Regina Mathilde a Belgiei, Marele Duce Henri de Luxemburg, Regele Philippe al Belgiei si Marea Ducesa Maria Teresa   Casa Regala belgiana (5) jpg
Regele Willem Alexander, Regele Felipe, Regina Letizia și Regina Maxima, Profimedia jpg
FotoJetPippa jpg
Kate Middleton și Prințul William, în ținute sport  foto   Getty jpg
Regele Charles și Prințul William Foto Getty Images
Regele Felipe și Regina Letizia Foto getty images profimedia jpg