Prințesa Diana s-a eliberat stilistic după divorț. A devenit mai sexy și mai provocatoare

21 noiembrie, 2022

S-a tot vorbit despre rochia neagră și sexy, purtată la un eveniment public, prin care Diana s-a răzbunat pe Charles.

Cât se poate de adevărat. Numai că Diana nu a avut doar un astfel de moment de Uite ce-ai pierdut!, ci mult mai multe, regretata prințesă trecând printr-un proces de transformare stilistică după despărțiea ei de Charles. 

printesa diana GettyImages 51581146 jpg

În decembrie 1992, după o perioadă în care au trăit vieți foarte separate în privat, Prințesa Diana și Prințul Charles și-au anunțat public despărțirea. Din acel moment, ceva s-a schimbat în Diana. Rochiile conservatoare din îndatoririle ei formale au fost înlocuite cu unele mult mai șic și, mai ales, sexy, lăsând la vedere picioarele ei superbe și un decolteu îndrăzneț. Machiajul a devenit mai intens, cu accent pe privire, iar tunsoarea și nuanța părului, în ton cu trendurile anilor 90. 

Diana admira foarte mult supermodelele anilor 90, deși știa că nu se va putea îmbrăca niciodată în modul revelator în care o făceau acestea. Chiar dacă prințesa nu se putea îmbrăca exact ca Linda Evangelista sau Naomi Campbell (deși avea exact aceeași înălțime și silueta asemănătoare cu ale acestora), strada a devenit catwalkul ei – un loc în care putea să experimenteze toate acele rochii sexy, care dezvăluiau genunchii și de care a trebuit să se ferească atunci când apărea la evenimentele regale.

Diana a vrut mai degrabă să urmeze trendurile, nu să le impună. Acest lucru avea sens pentru o femeie care fusese supusă unui cod vestimentar regal arhaic în cea mai mare parte a tinereții sale.

Mulți dintre designerii ei britanici preferați au fost schimbați cu modelele mai elegante și mai sexy ale omologilor lor italieni. Garderoba Dianei, formată în ultima parte a vieții din rochii până la genunchi, sacouri, tricotaje de cașmir, blugi conici și genți cool parcă voiau să spună că Diana nu mai aparține doar Regatului Unit. „Acum sunt o femeie a lumii”, ne transmitea prințesa, în ultima parte a vieții sale.

Foto: Getty Images, ProfimediaRecente pe Ok! Magazine

Prințul Harry și Meghan Markle, Profimedia (1) jpg
harry meghan
kate si william
Meghan Markle, Prințul Harry 4 sursa  Profimedia jpg
familia regala din Monaco
Prințesa de Wales 1 foto  GettyImages jpg
kate si william
Regina Sofia vs amanta Regelui Juan Carlos, Corinna Larsen jpg
Prințesa Kate la Harvard, Getty (6) jpg
harry- meghan
Prințul Harry, Meghan Markle foto  GettyImages jpg
Jow Biden, Prințul William sursa  Profimedia jpg
David Beckham, alaturi de Printul Willam si Printesa Kate la Earshot Prize la Boston  profimedia 0742014789 jpg
meghan- harry
kate- william
Printul Joachim al Danemarcei si Printesa Marie  GettyImages 1237723301 jpg
charles -camilla
regina deschidere