Prințesa Diana și Dodi Fayed nu au fost niciodată îndrăgostiți! Ce vedetă din „The Crown” spune asta

5 decembrie, 2023

Prințesa Diana și Dodi Fayed au fost sau nu cu adevărat îndrăgostiți? Un star din serialul „The Crown” de pe Netlix are o părere neașteptată despre idila celor doi!

Printesa Diana si Dodi Fayed jpg

O vedetă din serialul "The Crown", care îl interpretează pe unchiul lui Dodi Fayed, a declarat că nu crede că Prințesa Diana și Dodi Fayed erau cu adevărat îndrăgostiți unul de celălalt.

În viața de zi cu zi, Mohammed Kamel, în vârstă de 47 de ani, predă limba engleză la Brent Start Education Centre din nord-vestul Londrei. El a absolvit și unele cursuri de actorie și grație talentului său a obținut un rol în serialul "The Crown".

El îl interpretează pe unchiul ultimului iubit al Prințesei Diana, Dodi Fayed, care a murit în mod tragic împreună cu ea în accidentul de mașină de la Paris.

Într-un interviu în exclusivitate pentru Mirror, Mohammed, a cărui familie este egipteană, ca și cea a familiei Fayed, a spus despre iubirea nefericită a Dianei cu Dodi: "Nu cred că erau cu adevărat îndrăgostiți unul de celălalt sau că erau pe cale să se căsătorească. Iar Diana cu siguranță nu era însărcinată, așa cum s-a speculat, cu copilul lui".

"Mai degrabă, cred că au avut o vară distractivă împreună și au ajutat să se consoleze reciproc într-o perioadă de probă. (...)

De asemenea, nu cred că Diana a căutat în mod deliberat controversele, ca o modalitate de a rămâne pe prima pagină a ziarelor sau de a fura atenția de la Charles, Camilla și familia regală.

Cred, totuși, că Diana a avut suficientă tărie de caracter și viclenie pentru a ști când să invite anumiți jurnaliști și fotografi la ea, astfel încât să se poată apăra dacă simțea că nu i se spune adevărul și dorea să transmită presei partea ei de poveste.

Diana știa cum să facă acest lucru. Diana a făcut multe pentru caritate, în special prin munca ei extraordinară de conștientizare a minelor și pentru a sprijini bolnavii de SIDA. Au fost acte de bunăvoință din partea ei, și acte autentice, din partea unui suflet frumos, dar tulburat."

Ultimul sezon al serialului "The Crown" se concentrează în mare măsură pe relația înfloritoare dintre Prințesa Diana și Dodi Fayed, care s-a încheiat cu accidentul lor fatal de mașină de la Paris. În a doua parte a ultimului sezon sunt surprinse mai multe momente, chiar și începutul poveștii de iubire dintre Prințul William și Kate Middleton. 

Foto: Getty Images, ProfimediaRecente pe Ok! Magazine

Printesa Theodora si logodnicul ei, Matthew Jeremiah Kumar   profimedia 0721654746 jpg
Prințesa Maria Olympia a Greciei GettyImages 1676789486 jpg
Printesa Beatrice si Edoardo Mapelli Mozzi   profimedia 0851446362 jpg
Prințul William și Kate Middleton  foto   GettyImages jpg
Regina Rania a Iordaniei profimedia 0851809443 jpg
Prințul Harry  foto   GettyImages(1) jpg
Prințul Andrew și fosta soție, Sarah Ferguson (2) jpg
regele harald al norvegiei (3) jpg
Regina Letizia (2) jpg
harry william kate hepta 2759303 jpg jpeg
Printul Ernst August de Hanovra si Printesa Caroline de Monaco la balconul Palatului Princiar din Monaco   GettyImages 77978912 jpg
Prințul Pavlos și Prințesa Marie Chantal profimedia 0851475097 jpg
Prințul Harry prezent la Londra pe 7 septembrie 2023 la ceremonia WellChild Awards, Profimedia jpg
Prințul și Prințesa Michael de Kent GettyImages 2034834696 jpg
Thomas Kingston si Lady Gabriella Windsor, alaturi de Regele Charles la Ascot 2023   profimedia 0785167256 jpg
Kate și William în negru 1, Getty jpg
Regina Camilla jpg
Regina Letizia (1) jpg