Prințesa Diana și Dodi Fayed nu au fost niciodată îndrăgostiți! Ce vedetă din „The Crown” spune asta

5 decembrie, 2023

Prințesa Diana și Dodi Fayed au fost sau nu cu adevărat îndrăgostiți? Un star din serialul „The Crown” de pe Netlix are o părere neașteptată despre idila celor doi!

Printesa Diana si Dodi Fayed jpg

O vedetă din serialul "The Crown", care îl interpretează pe unchiul lui Dodi Fayed, a declarat că nu crede că Prințesa Diana și Dodi Fayed erau cu adevărat îndrăgostiți unul de celălalt.

În viața de zi cu zi, Mohammed Kamel, în vârstă de 47 de ani, predă limba engleză la Brent Start Education Centre din nord-vestul Londrei. El a absolvit și unele cursuri de actorie și grație talentului său a obținut un rol în serialul "The Crown".

El îl interpretează pe unchiul ultimului iubit al Prințesei Diana, Dodi Fayed, care a murit în mod tragic împreună cu ea în accidentul de mașină de la Paris.

Într-un interviu în exclusivitate pentru Mirror, Mohammed, a cărui familie este egipteană, ca și cea a familiei Fayed, a spus despre iubirea nefericită a Dianei cu Dodi: "Nu cred că erau cu adevărat îndrăgostiți unul de celălalt sau că erau pe cale să se căsătorească. Iar Diana cu siguranță nu era însărcinată, așa cum s-a speculat, cu copilul lui".

"Mai degrabă, cred că au avut o vară distractivă împreună și au ajutat să se consoleze reciproc într-o perioadă de probă. (...)

De asemenea, nu cred că Diana a căutat în mod deliberat controversele, ca o modalitate de a rămâne pe prima pagină a ziarelor sau de a fura atenția de la Charles, Camilla și familia regală.

Cred, totuși, că Diana a avut suficientă tărie de caracter și viclenie pentru a ști când să invite anumiți jurnaliști și fotografi la ea, astfel încât să se poată apăra dacă simțea că nu i se spune adevărul și dorea să transmită presei partea ei de poveste.

Diana știa cum să facă acest lucru. Diana a făcut multe pentru caritate, în special prin munca ei extraordinară de conștientizare a minelor și pentru a sprijini bolnavii de SIDA. Au fost acte de bunăvoință din partea ei, și acte autentice, din partea unui suflet frumos, dar tulburat."

Ultimul sezon al serialului "The Crown" se concentrează în mare măsură pe relația înfloritoare dintre Prințesa Diana și Dodi Fayed, care s-a încheiat cu accidentul lor fatal de mașină de la Paris. În a doua parte a ultimului sezon sunt surprinse mai multe momente, chiar și începutul poveștii de iubire dintre Prințul William și Kate Middleton. 

Foto: Getty Images, Profimedia



Recente pe Ok! Magazine

Prințesa Charlene și Prințul Albert Foto Getty Images (5) jpg
Printesa Anne Foto Profimedia jpg
Sarah Ferguson la Cannes, GettyImages (3) (1) jpg
Mary și Frederik la plajă foto Profimedia jpg
FotoJet Will Camilla jpg
Regele Charles și Regina Camilla portret oficial 2 png
Regina Mathilde a Belgiei profimedia 0892519785 jpg
Mary și Frederik la Paris, GettyImages (3) jpg
Regina Letizia și Regele Felipe la dineul de la Luvru   Casa Majestatii Sale (1) jpg
Charlene de Monaco la Paris, GettyImages (2) jpg
Regele Charles al III lea, Kate Middleton  jpg
Prințul George a împlinit 11 ani, Instagram PNG
Margareta și Maria, fiicele Regelui Mihai (1) jpg
Prințul William și Kate Middleton GettyImages 1519717309 jpg
Mie Sofia Elers si Contele Felix de Monpezat   Instagram, Profimedia jpg
Regina Rania operații estetice jpg
Prințul William cu Prințul George, Foto GettyImages (2) jpg
Regina Letizia, Regele Felipe, Leonor și Sofia profimedia 0882938249 jpg