Prințesa Diana și mariajul ei aranjat: trebuia să facă pereche, inițial, cu Prințul Andrew

23 septembrie, 2022

Familia regală britanică a fost și continuă să fie fascinantă pentru toată lumea. Iar în această perioadă în care tot mapamondul a fost cu ochii pe casa regală, la funeraliile Reginei Elisabeta, apar noi și noi dezvăluiri, unele de pe vremea în care trăia Prințesa Diana.

Toată lumea știe că nefericita prințesă a avut parte de-un mariaj aranjat, însă mai puțini cunosc faptul că nu Prințul Charles a fost prima opțiune pentru pe atunci foarte tânăra londoneză.

diana si andrew profimedia 0595571834 jpg

Potrivit spuselor biografului regal Ingrid Seward, Prințesa Diana a fost aproape cuplată cu Prințul Andrew, în loc de Prințul Charles. „Cred că unii dintre prietenii Dianei au crezut că Andrew va fi mai distractiv pentru ea decât Charles, pentru că era apropiat de vârsta ei și era și mai plin de viață”, a dezvăluit Ingrid în timpul unui interviu pentru publicația Us Weekly.

„Dar Diana nu era interesată de Andrew. Ea era interesat de Charles. Diana s-a aflat în preajma familiei regale încă de mică, deoarece tatăl ei și familia ei locuiau pe domeniul regal de la Sandringham.”

Într-adevăr, al treilea născut al Reginei Elisabeta era doar cu un an mai mare decât Prințesa Diana, fiind născut în anul 1960, iar cea din urmă în anul 1961. În plus, în tinerețe, Andrew era considerat foarte chipeș și unul dintre cei mai râvniți burlaci din regat.

printul charles si printul andrew

Pe de altă parte, între Diana și Charles era o diferență de vârstă de nu mai puțin 13 ani, dar, după cum știm, nu acesta a fost principalul obstacol în calea fericirii lor, ci o iubire mai veche de-a prințului, care purta numele de Camilla.

Foto: ProfimediaRecente pe Ok! Magazine

Regina Rania în SUA jpg
Printul William Printul Harry funeralii regina Elisabeta foto EPA EFE
3 regina elisabeta a marii britanii tanara 10 jpg jpeg
Prinţesa Diana
sarah86 jpg
FotoJetEle jpg
charles37 jpg
william harry 2 jpg
eg2 jpg
Letizia în SUA (5) jpg
clar2 jpg
Kate Middleton (5) jpg
Meghan Markle si regina Elisabeta  png
Regii Spaniei (6) jpg
bhutan profimedia 0723909669 jpg
tev jpg
charles901 jpg
Prințesa Beatrice de York și Prințesa Eugenie (sursa FOTO Instagram)