Prințesa Diana, sursă de inspirație pentru Kate. Ducesa a venit la Jubileu cu bijuteriile fostei sale sale soacre, dar și cu o ținută care amintea mult de cele purtate de Diana

3 iunie, 2022
regina18 jpg

Kate Middleton i-a adus un omagiu regretatei sale soacre, Prințesa Diana, la Jubileul de platină al Reginei Elisabeta a II-a.

Sărbătoarea – care onorează nu numai cei 70 de ani ai Majestății Sale pe tron, ci și ziua ei de naștere – a început joi cu procesiunea anuală Trooping the Color și scena balconului, care a reunite cei mai importanți membri ai familiei regale.

În timp ce întreaga familie regală – inclusiv Regina, cei trei copii ai lui Kate și Camilla, ducesa de Cornwall – au purtat ținute în nuanțe de albastru, Kate Middleton, în vârstă de 40 de ani, a optat pentru o rochie- haină de un alb imaculat ce poartă semătura lui Alexander McQueen, la care a asortat o pălărie Philip Treacy bleumarin.

Ducesa de Cambridge a accesorizat cercei cu safir și diamante, un colier asortat și inelul ei de logodnă, toate acestea aparținând Prințesei Diana.

regina11 jpg

Diana a purtat aceiași cercei la Gala Met din 1996, cu un colier de perle stratificat și un medalion cu safire. Ea a îmbrăcat atunci o rochie Christian Dior bleumarin.

Se pare că acestea erau bijuteriile preferate ale Dianei, deoarece le-a purtat în multe alte ocazii, inclusiv într-o excursie la Casa Albă și un spectacol la Opera din München.

kate20 jpg

Rochia albă și pălăria lui Middleton par, de asemenea, să facă referire la o ținută purtată de Diana în 1991, când a urmărit o paradă a personalului militar care a servit în Războiul din Golf. Rochia ei albă era brodată pe mâneci și se închidea cu nasturi . Ținuta era completată de o pălărie alb-negru cu boruri largi.

Desigur, Middleton nu a fost singura regalitate care a făcut referire la trecut. De asemenea, ea și-a îmbrăcat fiul cel mic, prințul Louis, în vârstă de 4 ani, în același costum de marinar pe care l-a purtat prințul William la Trooping the Color când avea doar doi ani.

Prințul William, Prințul Charles și Prințesa Anne au îmbrăcat cu toții uniforme militare.



Recente pe Ok! Magazine

Prințesa Kate Middleton și Prințul Louis  foto   GettyImages jpg
Charles Harry si Meghan GETTY jpg
Kate Middleton  foto   Shutterstock jpg
Irene Urdangarin, nepoata Regelui Felipe  profimedia 0831198343 jpg
Meghan si Harry au ramas fara Frogmore Cottage jpg
Cele 4 viitoare regine, Leonor, Amalia, Ingrid si Elisabeta jpg
Regina Letizia Regele Felipe profimedia 0866103621 jpg
Printul Joachim al Danemarcei si Printesa Marie   GettyImages 476990258 jpg
Maxima, Letizia, Amalia, Felipe și Willem la muzeul STRAAT, Profimedia (7) jpg
Prințul William prima apariție după Paște Foto Getty Images (1) jpg
Regina Letizia a Spaniei și Regina Maxima a Țărilor de Jos Foto Profimedia (1) jpg
Prințesa Charlotte și Prințul Louis  foto   GettyImages jpg
FotoJetSofia a Suediei jpg
Regina Letizia la dineul regal de la Amsterdam profimedia 0865800243 jpg
Printesa Martha Louise a Norvegiei si Durek Verrett jpg
Meghan Markle  foto   GettyImages jpg
Prințul Haakon al Norvegiei in SUA, aprilie 2024   Casa Regală 3 jpg
Regina Letizia profimedia 0865793910 jpg