Prințesa Dragon a împlinit un an! Regii din Bhutan au împărtășit noi imagini cu fiica lor

16 septembrie, 2024

Regatul Bhutan, cunoscut drept cel mai fericit din lume, a sărbătorit prima aniversare a Prințesei Sonam Yangden Wangchuck, al treilea copil al Regelui Jigme Khesar și al Reginei Jetsun Pema.

După doi băieți, regilor din Bhutan li s-a născut și o fetiță. FOTO: Casa Regală din Bhutan
După doi băieți, regilor din Bhutan li s-a născut și o fetiță. FOTO: Casa Regală din Bhutan

Îmbrăcată într-un kimono tradițional, fetița a pozat așezată pe jos, cu mâinile bătând din palme, în imagini adorabile, la fel ca majoritatea fotografiilor prinților Dragon, așa cum sunt numiți membrii dinastiei Wangchuck.

Regele Jigme Khesar și Regina Jetsun Pema au programat această înduioșătoare ședință foto cumva pentru a coincide cu o sărbătoare religioasă numită Tsechu, care este celebrată în această perioadă a anului în onoarea lui Guru Rinpoche, maestrul spiritual care a introdus budismul în Bhutan în secolul al VIII-lea. Cea mai importantă festivitate are loc în capitala Thimphu.

„Sărbători fericite Tsechu pentru toată lumea din Thimphu! Pentru a sărbători, suntem încântați să împărtășim aceste fotografii ale Alteței Sale Regale Gyalsem Sonam Yangden Wangchuck, realizate cu ocazia primei sale zile de naștere, 9 septembrie 2024. Fie ca sărbătorile voastre să fie pline de bucurie și unitate!”, se arată în textul ce însoțește frumoasele imagini.

Nu este prima dată când o vedem pe mica Prințesă Dragon, deși aceste instantanee realizate profesionist arată cât de mult a crescut. Ea a fost martora primului său act oficial când avea doar trei luni, când a fost prezentată lumii. Sonam a fost și la ceremonia oficială organizată la mănăstirea budistă Tashichho Dzong pentru cea de-a 17-a aniversare a urcării Majestății Sale pe Tronul de Aur, dar și la ziua Reginei Jetsun Pema (34), când avea doar nouă luni, ori în iulie, în prima ei călătorie externă, când părinții ei i-au dus pe cei trei prinți în vizită în Mongolia. Acolo, în deșertul Gobi, ei au fost protagoniștii unei ipostaze de familie neobișnuite, în care și-au arătat latura cea mai umană și informală.

E un lucru obișnuit să-i vedem pe copiii Regelui și Reginei Bhutanului participând alături de ei la o multitudine de evenimente oficiale și chiar vizite de stat, de la o vârstă foarte fragedă. Regele Jigme Khesar s-a căsătorit cu Jetsun Pema în octombrie 2011 la Punakha Dzong. Nunta, care a fost urmată de o celebrare publică în Thimphu și Paro, a pus regatul Bhutan pe harta caselor regale. Jigme Khesar a devenit rege în decembrie 2006, în urma abdicării tatălui său, Jigme Singye Wangchuck, și a fost încoronat oficial doi ani mai târziu. La cinci ani după căsătorie, s-a născut moștenitorul oficial al tronului, Gyalsey Jigme Namgyel, iar patru ani mai târziu pe Jigme Ugyen Wangchuck - cei doi frați ai prințesei sunt acum cei mai buni parteneri de joacă ai ei.

FOTO: Casa Regală a Bhutanului



Recente pe Ok! Magazine

Harry și Meghan înainte de ziua Prințului 1, Instagram jpg
Prințul Harry, Meghan Markle  foto   GettyImages jpg
Prințul Harry Foto Royal Family jpg
Meghan Markle reguli încălcate (2) jpg
Printesa Anne   Profimedia jpg
Nicolae și Alina ai României colaj Facebook jpg
Prințul William și Prințul George jpg
Kate Middleton, Prințul William, Profimedia (2) jpg
Prințul Harry, Meghan Markle  foto   GettyImages jpg
fratele lui Kate Middleton, James Middleton, si sotia sa, Alizee Thevenet   FOTO Instagram jpg
Charlene și Albert de Monaco Facebook jpg
Meghan Markle  GettyImages jpg
Regele Charles al III lea cu rugbistele din Noua Zeelanda   GettyImages 2170662093 jpg
FotoJet William și mătușa jpg
Regina Letizia a Spaniei Foto Profimedia (6) jpg
Prințul Willia Foto Profimedia jpg
Prințesa Diana  foto   Profimedia jpg
Prințul Carl Philip și Prințesa Sofia, Profimedia (4) jpg