Prințesa Elisabeta a Belgiei s-a îndrăgostit de un britanic? Cine e „prințul” ei?

20 februarie, 2024

Recent, a apărut un zvon despre o posibilă idilă între Prințesa moștenitoare a Belgiei și un student englez, unul dintre colegii ei de clasă.

Printesa Elisabeta a Belgiei a implinit 22 de ani   Casa Regala (2) jpg

Dragostea plutește în aer și la Casele Regale, printre mai tinerele vlăstare care vor fi monarhii de mâine. Elisabeta a Belgiei și-a părăsit țara natală pentru a studia în străinătate, după cum a reamintit Palatul Regal în octombrie 2023, cu ocazia zilei de naștere a viitoarei regine a belgienilor: „Prințesa Elisabeta tocmai a început ultimul an de licență în istorie și politică la Universitatea Oxford". La această prestigioasă instituție, fiica Regelui Philippe și Reginei Mathilde a Belgiei ar fi întâlnit dragostea în persoana lui Nicholas Dodd, un coleg de facultate, potrivit dezvăluirilor făcute de o „sursă importantă" ziarului de limbă olandeză „Het Laatste Nieuws”, sâmbăta trecută.

Mai multe fotografii o arată pe Elisabeta a Belgiei în compania acestui tânăr britanic roșcat, cu doi ani mai tânăr decât ea. Nicolas Dodd nu provine dintr-o familie de sânge albastru, așa cum ne-am fi putut aștepta. Cu toate acestea, până în prezent nu există nicio dovadă concretă care să confirme relația dintre Ducesa de Brabant și studentul britanic în vârstă de 20 de ani. Iar Palatul are o poziție fermă: „Nu reacționăm la zvonurile privind viața privată a membrilor Familiei Regale”.

Și, la drept vorbind, a fi un cap încoronat înseamnă să fii expus de la o vârstă fragedă ochilor lumii și paparazzilor. În timp ce Prințul Harry a decis să ducă un război împotriva tabloidelor care i-au expus viața de zi cu zi și uneori i-au denaturat cuvintele încă de când era foarte tânăr, Elisabeta a Belgiei a învățat să facă față acestei examinări constante a persoanei sale. Într-un interviu acordat pentu „Soir Mag” în martie 2023, ea a acceptat să vorbească despre călătoria sa în Egipt, unde a fost urmărită îndeaproape de jurnaliști: „Nu a fost chiar prima dată. Mă simțisem deja puțin așa în Kenya. De fiecare dată este un pic mai mult, și așa te obișnuiești, încetul cu încetul. Nu este un șoc de la zero la o sută, ci ceva cu care crești."



Recente pe Ok! Magazine

Meghan Markle  GettyImages jpg
Regele Charles și Regina Camilla portret oficial 2 png
Prințul William în vizită la o fermă urbană, GettyImages (4) jpg
Majestatea Sa Margareta la Turnu Severin FOTO Daniel Angelescu, Casa Majestății Sale (1) jpeg
FotoJet Meghan și gemul jpg
Kate și Carole Middleton  jpg
FotoJet Maxima jpg
Prințesa Charlotte și Prințul Louis profimedia 0867105943 jpg
Printul Christian al Danemarcei la majorat   Casa Regala daneza (4) jpg
Charlene și Albert de Monaco împreună cu copiii în Germania, la Hamburg, Foto GettyImages (9) jpg
Regele Charles  foto   GettyImages jpg
Meghan Markle Regele Charles jpg
Prințul William Foto Getty images jpg
Kate Middleton în alb, Profimedia jpg
Regele Frederik și Regina Mary, portret de gală PNG
Majestatea Sa Margareta și Principele Radu în vizită la comunitățile dunărene   FOTO Daniel Angelescu, Casa Majestății Sale (5) jpeg
Meghan Markle în doliu, Profimedia jpg
Printesa Beatrice   GettyImages 1251110853 jpg