Prințesa Elisabeta a Belgiei s-a îndrăgostit de un britanic? Cine e „prințul” ei?

20 februarie, 2024

Recent, a apărut un zvon despre o posibilă idilă între Prințesa moștenitoare a Belgiei și un student englez, unul dintre colegii ei de clasă.

Printesa Elisabeta a Belgiei a implinit 22 de ani   Casa Regala (2) jpg

Dragostea plutește în aer și la Casele Regale, printre mai tinerele vlăstare care vor fi monarhii de mâine. Elisabeta a Belgiei și-a părăsit țara natală pentru a studia în străinătate, după cum a reamintit Palatul Regal în octombrie 2023, cu ocazia zilei de naștere a viitoarei regine a belgienilor: „Prințesa Elisabeta tocmai a început ultimul an de licență în istorie și politică la Universitatea Oxford". La această prestigioasă instituție, fiica Regelui Philippe și Reginei Mathilde a Belgiei ar fi întâlnit dragostea în persoana lui Nicholas Dodd, un coleg de facultate, potrivit dezvăluirilor făcute de o „sursă importantă" ziarului de limbă olandeză „Het Laatste Nieuws”, sâmbăta trecută.

Mai multe fotografii o arată pe Elisabeta a Belgiei în compania acestui tânăr britanic roșcat, cu doi ani mai tânăr decât ea. Nicolas Dodd nu provine dintr-o familie de sânge albastru, așa cum ne-am fi putut aștepta. Cu toate acestea, până în prezent nu există nicio dovadă concretă care să confirme relația dintre Ducesa de Brabant și studentul britanic în vârstă de 20 de ani. Iar Palatul are o poziție fermă: „Nu reacționăm la zvonurile privind viața privată a membrilor Familiei Regale”.

Și, la drept vorbind, a fi un cap încoronat înseamnă să fii expus de la o vârstă fragedă ochilor lumii și paparazzilor. În timp ce Prințul Harry a decis să ducă un război împotriva tabloidelor care i-au expus viața de zi cu zi și uneori i-au denaturat cuvintele încă de când era foarte tânăr, Elisabeta a Belgiei a învățat să facă față acestei examinări constante a persoanei sale. Într-un interviu acordat pentu „Soir Mag” în martie 2023, ea a acceptat să vorbească despre călătoria sa în Egipt, unde a fost urmărită îndeaproape de jurnaliști: „Nu a fost chiar prima dată. Mă simțisem deja puțin așa în Kenya. De fiecare dată este un pic mai mult, și așa te obișnuiești, încetul cu încetul. Nu este un șoc de la zero la o sută, ci ceva cu care crești."Recente pe Ok! Magazine

banchet de stat la Bruxelles cu Regina Mathilde a Belgiei, Marele Duce Henri de Luxemburg, Regele Philippe al Belgiei si Marea Ducesa Maria Teresa   Casa Regala belgiana (5) jpg
Regele Willem Alexander, Regele Felipe, Regina Letizia și Regina Maxima, Profimedia jpg
FotoJetPippa jpg
Kate Middleton și Prințul William, în ținute sport  foto   Getty jpg
Regele Charles și Prințul William Foto Getty Images
Regele Felipe și Regina Letizia Foto getty images profimedia jpg
Regina Camilla, la Palatul Buckingham, pe 16 aprilie 2024, GettyImages (4) jpg
Prințesa Diana Foto GettyImages jpg
Prințesa Martha Louise a Norvegiei se mărită cu Durek Verrett, Getty (6) jpg
Kate Middleton Foto Getty Images jpg
Marele Duce Henri de Luxemburg si Marea Ducesă Maria Teresa   FOTO Marea Curte Ducală (8) jpg
Regele Frederik, Regina Mary alaturi de Regina Margrethe Foto Profimedia (1) jpg
Prințul William la slujba Commonwealth pe 11 martie 2024, la Londra, Getty Images (2) jpg
FotoJet Meg jpg
Prințesa moștenitoare Mette Marit a Norvegiei la Premiile de cercetare medicală, Profimedia (4) jpg
Printesa Eleonore a Belgiei la 16 ani   FOTO Casa Regală (2) jpg
Regina Mary și Regele Frederik foto Daily Mail png
Juan Carlos a abdicat (foto: reuters) jpeg