Prințesa Eugenie a născut. Ce nume a primit micuțul, al doilea copil pe care-l are cu soțul J. Brooksbank

6 iunie, 2023

Prințesa Eugenie l-a adus pe lume pe cel de-al doilea său copil, pe care îl are cu Jack Brooksbank. Nepoata Regelui Charles a publicat prima imagine cu micuțul și a dezvăluit și ce nume poartă acesta.

Printesa Eugenie si Jack Brooksbank jpg

Un nou membru în familia regală britanică! 

Prințesa Eugenie l-a născut pe 30 mai pe cel de-al doilea copil al său și al soțului ei, Jack Brooksbank. Vestea a ajuns degrabă în online, la fel și numele micuțului și prima sa fotografie: ”Am vrut să aflați de la mine și de la Jack”, a scris Prințesa Eugenie pe Instagram.

S a născut al doilea copil al Prințesei Eugenie, Instagram (1) jpg

”Băiețelul nostru a venit pe lume la 8:48, are 3,22 kg și se va numi Ernest George Ronnie Brooksbank”, a mărturisit luni, fericită, fiica Prințului Andrew.

S a născut al doilea copil al Prințesei Eugenie, Instagram (2) jpg

„El este numit după stră-stră-străbunicul său George, bunicul său George și bunicul meu Ronald”, a continuat Prințesa Eugenie mărturia emoționantă.

Micuțul Ernest George Ronnie Brooksbank este al doilea copil al cuplului Prințesa Eugenie - Jack Brooksbank. Băiețelul este adorabil, așa cum se vede din imaginea publicată de Alteța Sa Regală. Bebelușul care și-a făcut debutul luni în social media este văzut cum doarme liniștit, într-o păturică albă, și are o căciuliță albastră pe cap. În altă imagine, fratele său cel mare îl mângâie protector.

Prințesa Eugenie are 33 de ani și este căsătorită cu Jack Brooksbank, în vârstă de 37 de ani, din octombrie 2018.

La doar doi ani de la nuntă, a venit vestea că familia lor se va mări. Sarah Ferguson, mama Prințesei Eugenie, a fost foarte încântată în 2021, când a devenit bunică de două ori și și-a mărturisit fericirea în online. Ducesa de York a mărturisit și la a doua sarcină anunțată a Prințesei Eugenie cât este de fericită.

Micuțul August, primul copil al cuplului, a venit pe lume în februarie 2021. Și sora Prințesei Eugenie, Prințesa Beatrice a devenit mamă în septembrie 2021, când a născut-o pe Sienna, fiica pe care o are cu soțul Edoardo Mapelli Mozzi.

Eugenie la încoronare, Getty (1) jpg

Prințesa Eugenie a anunțat în luna ianuarie a acestui an că este însărcinată cu al doilea copil. Sarcina era mai mult decât vizibilă la încoronarea din 6 mai a Regelui Charles, când Prințesa Eugenie a stârnit controverse în legătură cu încălțămintea purtată, o pereche de sandale care nu prea se pretau nici momentului, nici stării în care se afla Prințesa.

Foto: Getty/InstagramRecente pe Ok! Magazine

Meghan Markle Ducesa1, Profimedia PNG
Kate Middleton și Prințul William, apariție în Wales, pe 3 octombrie (9) jpg
Kate Middleton în rochie transparentă, Getty (5) jpg
Andrew si Charles jpg
Prințesa Ingrid Alexandra a Norvegiei, Getty (4) jpg
HSH Princess Charlene of Monaco, HSH Prince Jacques of Monaco, HSH Princess Gabriella of Monaco, Charlotte Casiraghi, Foto Profimedia jpg
Prințesa Rajwa și Prințul Hussein în vizită în SUA 2 foto Instagram png
Kate Middleton, distracție cu copiii din Kent, Foto Getty (8) jpg
Cuplul regal la balcon jpg
Regina Mathilde a Belgiei intr un total look Carolina Herrera   casa regala (2) jpg
site ul familiei regale jpg
Majestatea Sa Margareta si Principele Radu la Universitatea Titu Maiorescu   Daniel Angelescu, Casa Majestatii Sale (2) jpeg
Meghan Markle, Getty (8) jpg
Printul Harry si Charles jpeg
Harry și Eugenie, Profimedia jpg
Nicolae și Alina ai României Facebook jpg
Regele Charles Camilla jpg
Kate Middleton (29) jpg