Prințesa Eugenie, cu sarcina din ce în ce mai vizibilă. Apariția nepoatei Regelui Charles la Hong Kong

28 martie, 2023
Prințesa Eugenie, Getty (1) jpg

Prințesa Eugenie de York, în vârstă de 33 de ani, a mers în weekend-ul care tocmai s-a încheiat la Hong Kong, unde a fost surprinsă cu sarcina evidentă.

Prințesa Eugenie de York a fost fotografiată purtând o rochie lejeră, cu motive florale, de la brandul ”This is Whistles”. Simpatica nepoată a Regelui Charles s-a pozat cu designerul Saloni Lodha, care nu a ezitat să publice imaginea pe pagina sa de socializare.

Eugenie în Hong Kong PNG

Iată ce a scris: ”Câteva zile la Hong Kong. Mă bucur să revăd prieteni dragi după atâta vreme! Să regăsesc acest oraș plin de energie creativă și vibrații bune.”

Prințesa Eugenie de York a optat pentru rochia în picățele, scurtă. Aceasta are un preț de 850 lei și îi dezvăluie sarcina deja avansată. Fiica Prințului Andrew și a lui Sarah Ferguson va naște cel mai probabil în vară, ea aflându-se momentan în a șasea lună de sarcină, cu aproximație.

În descrierea rochiței, se arată că este creată din vâscoză realizată în mod responsabil, că este lejeră și cu mâneci trei sferturi.

Acest model clasic merge cu absolut orice: simplă, cu colanți, cu blugi, chiar și cu pantaloni sau geacă de piele. Este o piesă vestimentară versatilă, ce poate fi transformată pentru orice ocazie, de la casual la elegant.

Prințesa Eugenie a avut drept accesoriu geanta sa super confortabilă "Capucines", de la Louis Vuitton.

Reprezentanta familiei regale britanice deține această geantă încă din 2017.

După moartea Reginei Elisabeta, au apărut zvonuri că Prințesa ar dori să se mute cu familia în SUA.

Potrivit Daily Mail, Prințesa Eugenie și soțul său, Jack Brooksbank, le-ar putea călca pe urme Ducilor de Sussex. Se pare că aceștia au intenția de a părăsi Marea Britanie chiar înainte de nașterea celui de-al doilea lor copil. Deocamdată, nu s-a întâmplat nimic în acest sens.

Prințesa Eugenie și soțul său, Jack Brooksbank, sunt membri regali activi importanți ai monarhiei britanice, care oricum se confruntă cu o lipsă de personal. Este nevoie de familie, pentru ca membrii acesteia să onoreze evenimentele la care sunt invitați oficial. La ora actuală, Prințesa Anne și Prințesa Kate Middleton sunt cele mai solicitate și au agenda plină până la refuz. Dacă se adeverește și plecarea Prințesei Eugenie, va fi o lipsă și mai mare de personal activ oficial.

Foto: Getty și InstagramRecente pe Ok! Magazine

regele charles valea zalanului jpg
regele charles si nepotii archie si lilibet jpg
Printul William si Printesa Kate la nunta Prințului Moștenitor Hussein al Iordaniei cu Rajwa Al Saif profimedia 0780774709 jpg
Jared Kushner si Ivanka Trump in Iordania si Grecia  Instagram jpg
Majestatea Sa Margareta si Principele Radu la nunta din Iordania 2023  Casa Regala (1) jpg
Prințul Harry, Meghan Markle foto  Shutterstock jpg
Printesa Beatrice si Edoardo Mapelli Mozzi  profimedia 0780904770 jpg
Nunta iordaniană a Prințului Hussein cu Rajwa, Profimedia (2) jpg
Charlene Monaco GettyImages 1258334722 jpg
Regele Charles în România foto  GettyImages jpg
Rania nuntă regală profimedia 0780889521 jpg
Prințul William și Kate Middleton la nunta hașemită, 1 iunie 2023, Profimedia (2) jpg
Regina Rania Al Abdullah, la nunta fiului său cel mare, Profimedia (1) jpg
rajwa hussein miri (1) jpg
kate middleton tiara jpg
Printul William si Printesa Kate la nunta Prințului Moștenitor Hussein al Iordaniei cu Rajwa Al Saif  profimedia 0780779231 jpg
nunta Printul Mostenitor Hussein al Iordaniei cu Rajwa Al Saif  profimedia 0780804179 jpg
Prințul Harry foto  Gettyimages jpg