Prinţesa Eugenie, într-un pictorial preţios – din culisele vieţii de prinţesă

10 august, 2016
370B457600000578 3731768 Royal shoot Princess Eugenie poses for the latest issue of Harpe a 34 1470770376545 jpeg

Cine s-ar fi aşteptat ca figurile regale să fie, uneori, atât de deschise propunerilor de-a poza pentru pictoriale de revistă? Iată că Prinţesa Eugenie – nepoata reginei Elisabeta II – a acceptat, la cei 26 de ani ai săi, să povestească în amănunt din culisele vieţii regale.

image

Eugenie Victoria Helena, cu numele său complet, este fiica prinţului Andrew, Duce de York, şi a lui Sarah – care au divorţat încă de cânt fetiţa lor avea doar 6 ani. Cu toate că sora ei mai mare cu doi ani, Prinţesa Beatrice, este mai cunoscută publicului larg şi mai apropiată de familia regală de la Buckingham, şi Eugenie are o viaţă spectaculoasă.

image

În pictorialul dedicat revistei Harper’s Bazaar, simpatica englezoaică a mărturisit că puţină lume ştie că ea chiar are un job fulltime, având o companie care se ocupă cu galeriile de artă. De fapt, Eugenie  Tânăra de 26 de ani, care a pozat într-un cadru boem şi foarte elegant într-o rochie superbă semnată Alberta Ferretti, alături de bijuterii Harry Winston şi Bulgari, a povestit şi cum decurge o zi obişnuită din viaţa unei prinţese.

image

La 6.45 dimineaţa se dă trezirea, pentru a face un antrenament fizic  în parc, înainte de a merge spre birou. Ori, în unele zile, merge la sala de fitness frecventată şi de vedete precum Cara Delevingne, în Grace Belgravia – unde cardul de membru costă 7154 dolari pe an!

Eugenie şi Beatrice sunt singurele cu titlu oficial de prinţese

Eugenie îşi citeşte mailurile de când se trezeşte, ceea ce nu prea convine mamei sale, Sarah Ferguson. Când se întoarce de la antrenament pentru a merge la galeria de artă Hause & Wirth London, mica prinţesă face şi cumpărăturile la un supermarket din apropiere şi, acasă, îşi pregăteşte ţinuta de zi. “Mă uit la femeile din filme care poartă tocuri şi mă întreb: cum de reuşesc să facă asta?”, dar îi reuşeşte şi ei, de voie, de nevoie. Pentru cine se întreabă ce haine preferă prinţesele, se pare că şi branduri comerciale precum Sandro, Maje, Zara sau Topshop se numără printre preferinţele ei.

Prinţesa Eugenie, alături de tatăl ei, Prince Andrew, şi sora Beatrice

De asemenea, în viaţa personală a lui Eugenie există două fiinţe speciale care ocupă un loc în inima ei: Jack, iubitul ei, şi Jack, câinele ei. “Prima mea conversaţe o am adesea cu mama, Ori cu iubitul meu Jack, Ori cu căţeluşul meu, Jack – da, amândoi au acelaşi nume, a fost o coincidenţă!”

image

Apoi, după alegerea ţinutei şi conversaţiile personale, Eugenie pleacă la birou aranjată pentru întreaga zi şi ajunge acolo la 9.00. Ce face ea acolo? Planifică proiecte speciale, manageriază evenimente, susţine artişti plastici etc. “Mi-a plăcut arta de când eram mică. Ştiam clar că nu voi fi pictoriţă, dar ştiam că voi fi în industrie”, a mai declarat Eugenie, care a mai lucrat înainte pentru casa de licitaţii Paddle8.

image

După muncă, o găsim cu familia sau la evenimente caritabile, mai ales dacă bunicii ei, Regina Elisabeta II şi Phillip participă la acestea. “Încercăm să îi susţinem pe bunica şi bunicul în orice fel putem pentru că de aceea suntem o familie”. Eugenie pune mare preţ pe familie, fiind foarte apropiată atât de părinţii ei, cât şi de sora sa Beatrice. Seara, preferă să ia cina la Bocca di Lupo sau Palomar din Soho ori să gătească şi să se uite la serialele preferate, precum How to Get Away with Murder, The Walking Dead ori Outlander.

FOTO GETTY IMAGES



Recente pe Ok! Magazine

Majestatea Sa Margareta și Principele Radu în vizită la comunitățile dunărene   FOTO Daniel Angelescu, Casa Majestății Sale (5) jpeg
Meghan Markle în doliu, Profimedia jpg
Printesa Beatrice   GettyImages 1251110853 jpg
Prințul Archie și Prințesa Lilibet jpg
Samuel Chatto, nepotul Prințesei Margret, s a apucat de olărit   Instagram 7 (4) jpg
Regina Letizia Regele Felipe profimedia 0867585293 jpg
Sophie, Ducesa de Edinburgh, Profimedia (1) jpg
Prințul Christian al Danemarcei Foto Instagram Casa Regală Daneză (2) jpg
Prințul Nikolaos al Greciei și Prințesa Tatiana Foto GettyImages (5) jpg
Kate Middleton, Prințesa Charlotte  foto   Getty jpg
Prințesa Victoria a Suediei profimedia 0867505361 jpg
Kate Middleton și Prințul Louis  foto   GettyImages jpg
Regele Juan Carlos la regata   profimedia 0857530431 jpg
FotoJet Harry și Louis jpg
Prinţesa Haya de Iordaniei si Sarah Ferguson la evenimentul Fundatiei Maiden Factor   Instagram (7) jpg
Prințesa Beatrice și Edoardo Mapelli Mozzi, GettyImages jpg
Harry și William în uniforme, GettyImages jpg
Kate Middleton William Camilla și Charles foto GettyImages 1343663306 jpg