Prințesa Eugenie, naștere scăldată în lux. ”Beneficiază de șampanie și homari în rezerva de 30.000 lire”

8 iunie, 2023

Săptămâna trecută a venit cu o veste mare și bună pentru familia regală britanică, căci este și mai numeroasă decât o știam. Nepoata Regelui Charles, Prințesa Eugenie l-a adus pe lume pe micuțul Ernest George Ronnie Brooksbank.

Prințesa Eugenie și Jack Brooksbank, Getty jpg

Însă evenimentul a fost puțin cercetat de presa britanică, iar concluziile sunt uimitoare în ceea ce privește nașterea acestui nou membru regal, care intră pe locul 13 în linia succesiunii la Tron. Ce detalii picante s-au aflat?

S a născut al doilea copil al Prințesei Eugenie, Instagram (1) jpg

Prințesa Eugenie de York nu rupe tradiția, căci a născut la același spital de lux unde a venit pe lume acum 2 ani și primul său fiu, August. Este vorba de unul dintre cele mai exclusiviste spitale din Londra și noi detalii au ieșit la suprafață.

Luni, Prințesa Eugenie a confirmat că l-a adus pe lume pe Ernest George Ronnie Brooksbank, care cântărește 3,22 kg. Nașterea a avut loc la Spitalul Portland, unitate medicală celebră pentru aducerea pe lume a membrilor familiei regale britanice.

Însăși Prințesa Eugenie s-a născut la Spitalul Portland, situat în Westminster. Mama sa, Sarah Ferguson s-a internat aici în 1990, când era însărcinată cu ea.

Unitatea medicală este printre cele de top din Anglia, iar luxul este aici la el acasă.

Tot aici l-a născut și Meghan Markle pe Prințul Archie, în 2019. Este un spital cu ștaif, unde o internare costă între 7.145 și 500.000 de lire sterline, în timp ce, în medie, o mamă se poate aștepta să plătească aproximativ 30.000 de lire sterline.

Desigur, și serviciile sunt pe măsură. O femeie care vine să nască aici beneficiază de atenție și îngrijire constante, oferită de moașe. Este și singurul spital privat din Londra utilat cu o secție de terapie intensivă neo-natală.

Unitatea spitalicească cunoscută și sub numele de The Portland își răsfață pacientele cu meniuri rafinate, în care se regăsesc specialități precum homarii, șampania Dom Pérignon, scoicile și foie-gras-ul! O rezervă de lux seamănă izbitor cu o cameră de hotel, dotată cu lenjerii fine de pat, veioză, birou, oglindă, frapieră, aparate de făcut ceai și cafea.

Spitalul Portland, Foto BBC PNG

Printre alte servicii exclusiviste oferite de spital se află inclusiv ședințe foto cu nou-născutul, realizate de un fotograf profesionist sau specialiști care să meargă la cumpărături personalizate pentru nou-născut. Fiecare proaspătă mămică primește și un ursuleț de pluș din partea unității medicale de lux.

Foto: Getty și BBCRecente pe Ok! Magazine

Meghan Markle și Prințul Harry la Invictus 2023, Getty (4) jpg
Kate Middleton si Meghan Markle jpg
printul george gettyimages 477003500 jpeg
harry, william, meghan, kate jpg
Mohamed Al Fayed cu Prințesa Diana foto  GettyImages jpg
Prințul Harry și Meghan Markle foto  Getty jpg
Kate și William, Earthshot, Getty (3) jpg
Regele Charles la Balmoral (6) jpg
Harry si Meghan GETTY jpg
costumul rosu purtat de Printesa Kate, acum si de Majestatea Sa Margareta  Profimedia, Casa Majestatii Sale jpg
Meghan Markle poze din culise 3 jpg
Kate Middleton și Prințul William foto  GettyImages jpg
India Hicks la nunta Dianei profimedia 0235756704 (5) jpg
Prințul Harry, Meghan Markle sursa  GettyImages jpg
Printesa Elisabeta a Belgiei a depus juramantul militar in fata tatalui sau, Regele Philippe al Belgiei  Casa Regala belgiana (1) jpg
Prințesa Anne și viceamiralul Sir Timothy Laurence, Getty (3) jpg
Majestatea Sa Margareta si Principele Radu in vizita din Spania  Casa Majestatii Sale (16) jpeg
Caroline de Monaco și primul ei soț, Philippe Junot 2 profimedia 0220277682 jpg