Prinţesa Eugenie se căsătoreşte, dar sora ei, Beatrice, are vreo relaţie?

27 septembrie, 2018
4 princess eugenie prince andrew duke of york and princess beatrice gettyimages 960049188 jpg jpeg

Despre prinţesele de York, Eugenie şi Beatrice, ştiţi probabil doar că sunt fiicele Prinţului Andrew, respectiv nepoatele Reginei Elisabeta. E drept, linia succesorală le plasează mult în spatele tronului, aşadar vieţile lor s-au bucurat de mai multă intimitate decât cele ale verişorilor Harry şi William.

Ei bine, Eugenie va păşi spre altar în mai puţin de o lună, iar simpatizanţii regali vor urmări cu sufletul la gură acest nou eveniment din sânul familiei regale britanice. Unii o vor admira pe mireasă, iar alţii se vor întreba dacă sora ei mai mare, Beatrice, are şanse să facă acest pas prea curând.

Răspunsul este nu! Din păcate, Beatrice nu are nicio relaţie amoroasă în prezent, iar, până acum, n-a fost tocmai norocoasă la capitolul dragoste. Să ne amintim! În 2006, Beatrice a avut o scurtă idilă cu Paolo Liuzzo, un american cu acuzaţii de violenţă şi hărţuire în palmare, care, evident, la acea vreme a stârnit controverse la palat. Din fericire, relaţia lor n-a durat prea mult.

image

La puţin timp după această idilă, însă, Prinţesa Beatrice l-a întâlnit pe directorul executiv de la Uber, Dave Clark. Cei doi au avut o relaţie îndelungată şi fructuoasă şi toţi sperau să-i vadă în faţa altarului. Din nefericire, după zece ani de relaţie, Beatrice şi Dave s-au despărţit. De atunci, Prinţesa Beatrice nu s-a mai afişat cu niciun alt bărbat.  Recente pe Ok! Magazine

William și Harry, Getty (2) jpg
Prințesa Charlotte jpg
Ducii de Sussex, insert Diana jpg
Meghan Markle și Harry OK Mag (4) jpg
Familia Regala a Olandei, Regele Willem Alexander, Regina Maxima si Printesa Mostenitoare Amalia in turneu, Bonaire   pagina oficiala (15) jpg
Letizia profimedia 0751684196 jpg
Printul Harry la 60 Minutes 02 jpg
Monaco, Charlene și Albert, Getty (4) jpg
Diana și William (3) jpg
Letizia Marie Chantal profimedia 0749881429 jpg
Prințesa Eugenie, Getty (1) jpg
kate middleton profimedia 0735119691 jpg
Corgi (2) jpg
Kate Middleton sport  sursa   profimedia jpg
Isabella a Danemarcei profimedia 0707880220 (2) jpg
Prințesa Charlene de Monaco și copiii în Ajunul Zilei Sfintei Devota, Getty (5) jpg
Printul Andrew, fratele lui Charles, acuzat de pedofilie   Profimedia (1) jpg
Coroana Regina mama Elisabeta profimedia 0209911427 jpg
{{#unless context.content.custom_fields.ads_disabled}} {{/unless}