Prințesa îndrăgostită de un șaman radiază în imagini dinaintea nunții. Rebela Norvegiei putea fi regină

8 august, 2024

Märtha Louise, fiica Regelui Norvegiei, își vede visul împlinit, după ani de iubire cu celebrul Șaman Durek Verrett.

 Martha Louise a Norvegiei și șamanul Durek, Instagram (2) jpg

Cei doi vor avea parte de o frumoasă și așteptată nuntă în Norvegia natală a Prințesei Märtha Louise pe 31 august.

 Martha Louise a Norvegiei și șamanul Durek, Instagram (1) jpg

Iubirea lor pare ajunsă la apogeu. Miercuri, ei au distribuit două imagini adorabile înainte de nuntă, unde se observă ce legătură frumoasă au. Într-un cadru idilic norvegian, îndrăgostiții par că abia își pot ține mâinile departe unul de altul.

Imaginile au venit ca să le anunțe prezența la un podcast, cu câteva zile înainte de nuntă: ”Invitații acestei săptămâni sunt Șamanul Durek și logodnica Märtha Louise! Se căsătoresc la Geiranger pe 31 august și i-am convins să ni se alăture pentru o discuție drăguță despre șamanism, călătoria lui și, bineînțeles, dragostea lui pentru Märtha Louise”.

Comentariile au venit repede din partea fanilor cuplului regal. „Nunta va fi luminoasă”, a spus un fan. Altul a adăugat: „Ce cuplu fabulos”. Un al treilea a scris: "Abia aștept să vă ascult, oameni frumoși. De asemenea, aștept cu nerăbdare și nunta voastră."

Prezent în podcastul Heartsmart Conversations, găzduit de iubita lui și de doi dintre cei mai buni prieteni ai ei, Șaman Durek nu s-a abținut să vorbească despre viitoarea sa mireasă.

Martha Louise a Norvegiei, Profimedia jpg

Iată ce frumos a descris relația lor viitorul mire. ”Eu sunt un tip mai diferit. Primul lucru la care mă gândesc după ce mă trezesc dimineața este să fiu recunoscător că am o relație cu femeia aceasta uimitoare. O contemplu! Îi spun cât este de frumoasă, cât este de deșteaptă, ce dar al vieții este.

Mă trezesc binecuvântat că e lângă mine, că pot lua cina cu ea, cu copiii ei frumoși. O văd în fiecare zi”, a continuat Durek Verrett, emoționat până la lacrimi!

Fiica cea mare a Regelui Harald al V-lea și a Reginei Sonja ai Norvegiei, Prințesa Martha Louise, a renunțat la responsabilitățile regale pe care le-a moștenit la naștere, cum a anunțat în urmă cu doi ani Casa de Glücksburg. Decizia a fost luată pentru ca Martha Louise să poată urmări mai liber alte interese, fără a fi supusă restricțiilor impuse de afilierea la coroană și vine înainte de nunta cu logodnicul ei, Șaman Durek.

"Prințesa Marta Luisa dorește să facă o diferențiere mai clară între propriile activități și relația sa cu Casa Regală a Norvegiei. Prin urmare, ea a decis, în urma unei consultări cu Majestatea Sa Regele și cu alți membri apropiați ai familiei, că nu va îndeplini sarcini oficiale pentru Casa de Glücksburg în acest moment", se arată într-un comunicat. Textul a confirmat că această plecare afectează toate domeniile în care Martha Louise a activat: "Prințesa patronează mai multe organizații, iar astăzi le-a informat că renunță la funcția de patronaj, care i-a oferit cadrul pentru îndatoririle sale oficiale".

În Norvegia, Prințul Haakon este moștenitorul tronului. A devenit Prinț Moștenitor când tatăl său a devenit regele Harald al V-lea al Norvegiei în 1991. Dacă Prințul Haakon va ajunge rege, așa cum e de așteptat, va fi cunoscut sub numele de Haakon al VIII-lea al Norvegiei.

Chiar dacă  Märtha Louise este sora sa mai mare, nu devine regină. De ce?

 În 1990, constituția Norvegiei a fost modificată, adoptându-se sistemul primogeniturii absolute pentru succesiunea la tron, ceea ce înseamnă că întâiul născut, indiferent de sex, are prioritate în ordinea succesiunii. Această măsură nu se aplică retroactiv (așa cum s-a întâmplat în Suedia în 1980), astfel că Haakon are în continuare prioritate la tron în fața surorii sale mai mari.

Foto: Profimedia



Recente pe Ok! Magazine

Kate Middleton, Prințul William, copiii Wales, Profimedia (1) jpg
Regina Letizia Foto Profimedia (23) jpg
Sarah Ferguson pe mana stilistilor   Instagram jpg
Meghan Markle și Prințul Harry profimedia 0871667832 jpg
Prințesa Beatrice și Sienna colaj jpg
Ducesa Sophie la garden party  profimedia 0871197985 jpg
Fiicele Regelui Mihai si Principele Radu la parastasul de 6 ani al Regelui Mihai   Daniel Angelescu, Casa Majestatii Sale (2) jpeg
Charlene de Monaco și fina ei colaj jpg
Prințesa Diana cu fiii ei  foto   GettyImages jpg
Marea Ducesa Maria Teresa de Luxemburg, Regina Mathilde, Printesa Sophie de Liechtenstein si Elke Budenbender  Marea Curte Ducala (3) jpg
Prințul Harry și Meghan Markle în Columbia Foto Profimedia (10) jpg
Kate Middleton, Profimedia (3) jpg
Regele Willem Alexander, Regina Maxima, Prințesele Amalia și Alexia Foto Profimedia (2) jpg
Prințesa Charlotte la Wimbledon alături de fratele George și părinții lor (9) jpg
Kate și William, GettyImages (4) jpg
Prințul Harry, Regele Charles  foto   GettyImages, Profimedia jpg
Margareta a Romaniei si Principele Radu foto Facebook jpg
Charlene și Albert de Monaco profimedia 0908553700 jpg