Prințesa Isabella a Danemarcei a împlinit 17 ani! Cum a fost surprinsă fiica Regelui Frederik

23 aprilie, 2024

Prințesa Isabella a Danemarcei este al doilea copil al Regelui Frederik al Danemarcei și a soției lui, Regina Mary.

Printesa Isabella a Danemarcei Foto Getty Images jpg

Regina Mary a Danemarcei a sărbătorit într-un mod special împlinirea vârstei de 17 ani a fiicei sale, Prințesa Isabella.

Un portret oficial al prințesei a fost dat publicității duminică, 21 aprilie, pentru a marca ziua de naștere a Isabellei. Fotografia, care a fost distribuită pe site-ul oficial al Casei Regale Daneze, o arată pe Isabella radiind în timp ce stă lângă câinele ei de companie Cocoa și un tablou mare și colorat la Palatul Brockdorff din Copenhaga.

"Cu ocazia zilei de naștere a Alteței Sale Regale Prințesa Isabella, pe 21 aprilie 2024, vor fi publicate noi fotografii ale Prințesei", a scris Casa Regală despre portret. "Fotografiile Alteței Sale Regale au fost realizate de către Majestatea Sa Regină în Palatul lui Frederik al VIII-lea de la Amalienborg. Fotografiile o arată pe Prințesa Isabella cu singurul câine al Familiei Regale, Coco".

O a doua fotografie alb-negru cu Prințesa Isabella a fost, de asemenea, împărtășită, arătând-o zâmbind din nou în aceeași poziție alături de cățelul familiei regale.

Regina Mary, în vârstă de 52 de ani, și Regele Frederik al Danemarcei, în vârstă de 55 de ani, au patru copii împreună: Prințul moștenitor Christian, în vârstă de 18 ani, prințesa Isabella și gemenii prințul Vincent și prințesa Josephine, în vârstă de 13 ani.

Fotografia cu Prințesa Isabella vine după ce, în ianuarie, a fost publicată o nouă fotografie oficială cu Vincent și Josephine pentru a marca cea de-a 13-a aniversare a acestora.

Imaginea, realizată de fotograful Dennis Stenild, pare să fi fost făcută atunci când familia și-a făcut apariția la balcon în timp ce sărbătorea cea de-a 18-a aniversare a Prințului Christian la Palatul Amalienborg, în septembrie 2023. Fotografia îi arată pe gemeni perfect asortați în blazere și topuri de culori similare. 

Prințul Vincent și Prințesa Josephine ai Danemarcei Foto Instagram jpg

Foto: Instagram, Profimedia, Getty Images



Recente pe Ok! Magazine

Kate Middleton  foto   GettyImages jpg
Prințul William la meci, Profimedia jpg
king charles jpeg
Meghan Markle și Harry OK Mag (4) jpg
Prințesa Rajwa a Iordaniei Foto Profimedia jpg
Principele Nicolae jpg
Prințesa Charlotte a împlinit 9 ani foto Instagram
 Prinţesa Catharina-Amalia a Ţărilor de Jos (© RVD - Gemmy Woud-Binnendijk / Royal House of the Netherlands)
Prințesa Estelle și Prințesa Victoria a Suediei profimedia 0869167968 jpg
Regele Frederik și Regina Mary, portret de gală PNG
Regina Anne Marie și Regina Margrethe a II a alături de Printesa Benedikte a Danemarcei la 80 de ani   Casa Regală daneză (2) jpg
Prințesa Charlotte colaj  jpg
Ducesa Sophie de Edinburgh, Profimedia (3) jpg
Kate și Beatrice, Profimedia (2) jpg
Prințul Frederik și Prințesa Mary, Foto Profimedia jpg
Regele Charles George Charlotte Louis jpg
Kate, William și Harry, Foto Getty (6) jpg
kate william george charlotte louis jpg