Prințesa italiană rupe tăcerea despre presupusa idilă cu Christian al Danemarcei: „Suntem doar...”

24 octombrie, 2024

Prințesa Maria Chiara de Bourbon Două Sicilii a făcut primele declarații despre presupusa idilă cu Prințul Christian al Danemarcei. Nu e iubire, sunt doar prieteni!

Prințul Chriastian și Prințesa Maria Chiara Foto Instagram jpg

În iunie 2023, o sursă daneză a declarat pentru ”Ziua Femeii” că Prințul Christian, care e viitorul rege al Danemarcei, ”este vrăjit” de ”Prințesa Maria Chiara de Bourbon Două Sicilii, dar „rămâne de văzut” dacă și ea simte la fel. „Deocamdată se înțeleg bine, ambele familii aprobă alegerile copiilor lor și au multe gusturi asemănătoare în muzică, sport și chiar film”. 

Sursa a mai remarcat atunci că „Prințesa Chiara are tot ce îi trebuie – este amuzantă, inteligentă și foarte bine conectată prin intermediul rețelelor ei de socializare” și că „desigur, lui Mary i-ar plăcea să-l vadă pe fiul său întâlnindu-se cu cineva ca Prințesa Chiara, care, în ciuda faptului că pare să aibă un stilul de viață liber, nu a provocat până acum valuri, nici ea, nici sora ei mai mare, Carolina”. 

De fapt, Prințesa Maria Chiara și Prințul Christian nu au avut o idilă, au fost și vor în continuare foarte buni prieteni. Pentru publicația Hello Magazine, ea a negat acum zvonurile. „Prințul Christian și cu mine suntem prieteni foarte buni și, de fiecare dată când ne vedem, ne distrăm de minune”, a declarat ea. „Dar suntem doar prieteni”.

Având în vedere această poveste, ea are mult mai multă grijă acum pentru a-și proteja viața personală. „Este un subiect pe care prefer să îl păstrez privat, deoarece suntem în atenția publicului în cea mai mare parte a timpului, deci este ceva ce prefer să păstrez pentru mine”, a adăugat ea.

„Acesta este pericolul social media, pentru că este foarte greu să îți controlezi imaginea și să ții pasul cu tot ceea ce se scrie despre tine”. 

Cine este Prințesa Maria Chiara de Bourbon Două Sicilii?

1. Este cea mai mică dintre cele două fiice ale Prințesei Camilla și Prințului Charles de Bourbon Două Sicilii.

2. Are o soră mai mare pe nume Prințesa Maria Carolina. În 2023, Prințesa Maria Chiara a marcat public ziua de naștere a surorii sale cu o postare adorabilă, în care a scris: „Dincolo de norocul de a avea o soră ca tine, sunt mândră de tine azi și în fiecare zi!!! La mulți ani, te iubesc la infinit @carolinadebourbon 💕.”

3. Tatăl ei este șeful Casei Regale a Bourbon Două Sicilii, familia care „a domnit peste sudul Italiei timp de peste 150 de ani”.

4. S-a născut la Roma la 1 ianuarie 2005. 5. Ea și sora ei au apărut în filmul din 2014 ”Grace of Monaco”, în care Nicole Kidman a jucat-o pe Grace Kelly.

6. Potrivit informațiilor de pe site-ul mamei sale, Prințesa poate vorbi, scrie și citi în șase limbi: engleză, franceză, italiană, spaniolă, portugheză și rusă.

7. A ajuns pe covorul roșu la Festivalul de Film de la Cannes și Festivalul de Film de la Veneția.

8. Cântă la pian și practică diverse sporturi, inclusiv tenis, înot, gimnastică, navigație și windsurfing, conform site-ului Prințesei Camilla de Bourbon Două Sicilii.

Foto: Getty Images, Profimedia



Recente pe Ok! Magazine

Regina Letizia, Regina Mary și Kate Middleton jpg
Prințul Harry Regele Charles Foto Profimedia jpg
Regele Charles a ajuns în Samoa, Profimedia (2) jpg
FotoJet (1) jpg
Nepoatele Dianei colaj jpg
Familia regală a Liechtensteinului la sărbătorile Zilei Naționale din Vaduz, Profimedia (2) jpg
Regina Maxima in rochie colorata purtata a treia oara   profimedia 0924718754 jpg
Regina Rania colaj jpg
Mary și Frederik în Germania, Profimedia (1) jpg
Regele Charles și Regina Camilla în Australia, Profimedia (5) jpg
Edoardo Mapelli Mozzi si Printesa Beatrice   profimedia 0784458836 jpg
Regele Charles și Regina Camilla Foto Getty Images (1) jpg
Majestatea Sa Margareta și Principele Radu la serata de Investituri regale la Palatul Regal, Nicu Alifantis decorat cu Ordinul Coroana României în grad de Cavaler   Daniel Angelescu, Casa Majestății Sale (5) jpeg
femei regale în ținute de toamnă colaj jpg
Regina Matilde știe să joace și biliard   FOTO Casa Regală belgiană (9) jpg
Nepoți Regele Mihai și fiicele sale profimedia 0221961055 jpg
Regalele nordice la Berlin colaj jpg
Regina Letizia, Regele Regele Juan Carlos, Regele Felipe si Regina Sofia   GettyImages 72150834 jpg