Prințesa Kate a dat vestea pe care toată lumea o aștepta. Ce surpriză pregătește

25 septembrie, 2024

Prințesa de Wales revine treptat la îndatoririle sale regale în timp ce încă este preocupată de recuperarea ei, din punct de vedere al sănătății. Să nu uităm că abia în septembrie și-a încheiat chimioterapia.

Kate Middleton și Prințul William Foto Instagram jpg

Fanii săi cu greu s-au obișnuit cu absența sa îndelungată. Însă Kate nu i-a uitat și le rezervă o surpriză de proporții.

Sfârșitul anului o va prinde la datorie pe Prințesa de Wales, care nu renunță nici în 2024 la o tradiție împământenită deja, aceea a organizării concertului de colinde de la Abația Westminster.

Deși slăbită, căci chimioterapia nu este o joacă, potrivit publicației HELLO!, se pare că soția Prințului William deja lucrează la eveniment, care are loc la începutul lunii decembrie, este înregistrat și difuzat în Ajunul Crăciunului.

Kate Middleton, concert de colinde (3) jpg

Prințesa de Wales se pregătește să găzduiască iar tradiționalul său concert de colinde de Crăciun și anul acesta.

Kate Middleton, în vârstă de 42 de ani, care a dezvăluit într-o actualizare emoționantă la începutul acestei luni că și-a încheiat tratamentul pentru cancer, a avut o întâlnire privată marți.

Pe una dintre intrările Circularei de la Palat se arată: ”Prințesa de Wales a avut în această dimineață o întrevedere la Castelul Windsor”.

HELLO! înțelege că lui Kate i s-au alăturat membrii echipei sale și reprezentanți ai Fundației Regale pentru a discuta planurile pentru celebrul ei de colinde de Crăciun, care va avea loc la sfârșitul acestui an la Westminster Abbey.

Întâlnirea cu staff-ul vine la câteva zile după o altă întrevedere pe care a avut-o săptămâna trecută, ce i-a marcat debutul revenirii la îndatoririle regale.

Va fi al patrulea an când Prințesa de Wales găzduiește seara festivă, foarte populară printre britanici. Anul trecut, i-a avut alături pe Prințul William, Prințul George, Prințesa Charlotte și Prințul Louis. Cu siguranță, nu vor lipsi nici anul acesta. Mai ales că a fost un an atât de greu pentru Kate.

Încă o dată, evenimentul va fi televizat pe ITV în Ajunul Crăciunului. Concertul de colinde a devenit o tradiție anuală regală, după ce Kate Middleton a găzduit evenimentul inaugural în 2021.

Foto: Profimedia



Recente pe Ok! Magazine

Prințul Harry Foto Profimedia jpg
tom parker bowles (4) jpg
Prințul Leka al Albaniei Foto Profimedia jpg
FotoJet Teodora jpg
Harry, Meghan, Sussex, Foto Profimedia jpg
Regele Philippe al Belgiei si mezina sa, Printesa Eleonore   Casa Regala belgiana (5) jpg
Regina Letizia in rochie neagra HM reciclata   profimedia 0911287405 jpg
Regele Charles în vizită la Dumfries House, GettyImages (1) jpg
Regina Rania a Iordaniei GettyImages 1426113968 jpg
Prințul Haakon si Prințesa Mette Marit in vacanta de vara din 2023, alaturi de Printul Sverre Magnus si Ingrid Alexandra (2) jpg
Printul Harry Printesa Diana jpg
Prințul Louis Foto Profimedia (1) jpg
Kate Middleton Printul William Foto Getty Images jpg
Meghan Markle, Prințul Harry, Profimedia (2) jpg
Prințesa Kate, Prințul William, copiii Wales George, Charlotte, Louis, GettyImages (2) jpg
Prințul Harry și Regina Mathilde profimedia 0910918039 jpg
Kate și William în 2011 GettyImages 118526034 jpg
Printul Harry si Charles jpeg