Prințesa Kate a dezvăluit cum micuța Prințesă Charlotte îi calcă pe urme. Ce pasiune are

18 iulie, 2024

Duminică, a fost ziua fetelor. Kate Middleton și-a luat sora și fiica și au mers, ravisante toate trei, la finala Wimbledon, unde Prințesa de Wales și-a făcut datoria, nelăsând pe nimeni să-i țină locul.

Charlotte și Kate, Profimedia (1) jpg

Vizibil emoționată, Prințesa Kate a fost la înălțime, în ciuda lunilor grele pe care le-a traversat din ianuarie încoace.

Prințesa de Wales și-a introdus fiica de nouă ani în lumea tenisului. Charlotte oricum este o iubitoare a sporturilor. Se pare însă că de tenis o leagă mult mai multe.

Soția Prințului William a dezvăluit cum fiica ei, Prințesa Charlotte, îi calcă pe urme în ceea ce privește unul dintre hobby-urile ei preferate.

Kate, în vârstă de 42 de ani, și-a făcut a doua apariție publică a anului pe fondul tratamentului ei în curs de desfășurare pentru cancer, participând la finala masculină de la Wimbledon cu Charlotte, în vârstă de nouă ani, și cu sora lui Kate, Pippa Matthews, în vârstă de 40 de ani.

Prințesa Charlotte la Wimbledon, alături de Kate și Pippa, Profimedia (1) jpg

Prințesa și Charlotte au fost întâmpinate de jucătoarele britanice Emma Răducanu, Sonay Kartal, Lily Miyazaki, Lucy Shuker și Flora Johnson, când au ajuns pe gazonul jucătorilor de la Wimbledon, înainte de a intra pe terenul central.

Prințesa Charlotte la Wimbledon, alături de Kate și Pippa, Profimedia (8) jpg

În timpul conversației lor plăcute, Kate a menționat că Charlotte „exersase tenis chiar ieri” și că tenisul „este grozav pentru tineri”. Micuța îi calcă pe urmă și în ceea ce privește dragostea pentru tenis.

Mama regală a dezvăluit: „Ca familie, jucăm mult”. Căci într-adevăr sunt o familie de sportivi.

După ce a fost rugată de Shuker să încerce tenisul în scaun cu rotile, Kate a specificat: „Am mai încercat rugby în scaun cu rotile înainte, dar nu tenis. Va trebui să te ții de mine și cu asta”, a spus adorabila Kate, cu farmecul său inconfundabil.

Din păcate, în ultimele luni a fost nevoită să se focuseze pe chimioterapie, pentru a-și învinge boala care-i dă de furcă încă din ianuarie 2024.

Cu doi părinți sportivi ca ei, nu e de mirare că cei trei copii regali sunt pricepuți la mai multe sporturi, nu doar la unul.

Foto: GettyImages & Profimedia



Recente pe Ok! Magazine

Harry și Meghan în Africa în 2019, GettyImages (2) jpg
Kate Middleton mâncând, Profimedia (4) jpg
Harry la surfing png
Regina Mathilde si Regele Philippe al Belgiei la Centrul Pompidou din Paris   profimedia 0921713475 jpg
Regele Charles și Regina Camilla portret oficial 2 png
Kate, William și Harry, Foto Getty (5) jpg
Charles Spencer   captura de ecran png
Printesa Diana si mama ei vitrega Raine GettyImages 1167027476 jpg
Regina Letizia si sora sa, Telma Ortiz   Profimedia 3 jpg
Ducesa de Edinburgh în verde lime, X (2) png
FotoJet Will jpg
Louis, William, Kate, Charlotte, George, Profimedia jpg
meghan harry 2021 gettyimages jpg
Kate, William și copiii lor  foto   Profimedia jpg
botezul fiului lui Nicolae al Romaniei Mihai al Romaniei Alina Maria Elisabeta Karina (47) jpg
Majestatea Sa Margareta la dineul centenarului relatiilor cu Elvetia   FOTO Daniel Angelescu, Casa Majestății Sale (5) jpeg
cel de al patrulea nepot pentru Principesa Elena, Augustus Mihai de Roumanie Metcalfe, nascut de Elisabeta Karina, sora lui Nicolae al Romaniei   Casa Majestății Sale 2 jpeg
Nunta Prințesei Eugenie, Getty (1) jpg