Prințesa Kate a fost surprinsă ieșind singură în oraș, fără Prințul William

20 noiembrie, 2023

Prințesa de Wales și-a delimitat foarte bine spațiul personal și, din când în când, preferă să-și hrănească „eul interior” departe de orice alt membru al Familiei Regale.

Kate Middleton a primit o cerere în căsătorie foto  GettyImages jpg

Într-o lume în care numele ei apare peste tot, iar chipul ei este recunoscut oriunde, puține sunt mișcările pe care Kate Middleton le poate face fără a fi observată, de când a intrat în Familia Regală.

Cu toate acestea, Prințesa Kate are diferite plăceri și hobby-uri, fiind pasionată de sport și fiind adepta unui stil de viață sănătos. Totodată, are și o aplecare spre artă și, pentru asta, și-a făcut un obicei pe care nu-l împărtășește cu niciun alt membru al Familiei Regale, ne asigură un autor regal.

Tina Brown, care a scris cartea „The Palace Papers", spune că soția Prințului William este foarte pasionată de scena artistică londoneză și că iese frecvent singură în oraș, pentru a merge în muzee, galerii și a rămâne conectată la lucrurile care „îi hrănesc eul interior”. Cu alte cuvinte, îi place să își acorde timp și spațiu privat pentru a se recrea.

Cu toate acestea, au fost și situații în care „a fost prinsă” de presă ieșind singură. Cartea susține că o astfel de situație s-a petrecut în timp ce vizita expoziția lui David Hockney de la Academia Regală. Aceasta susținea că, atunci când un membru al publicului a observat-o, prințesa ar fi răspuns: „Mi-e dor relația mea cu arta. Fac asta pentru a recupera din urmă".

Prințesa Kate a studiat Arta la Universitatea St Andrews și a absolvit în 2005. Tot acolo Kate l-a cunoscut pe viitorul ei soț, Prințul William, în 2001. Talentele sale artistice au fost demonstrate în 2017, atunci când Kate Middleton a desenat o schiță a bisericii St. Mark pe coperta desfășurătorului întocmit pentru nunta surorii sale, Pippa, cu James Matthews.

Prințesa de Wales a lucrat și în alte domenii artistice, inclusiv în selectarea fotografiilor pentru Victorian Giants de la National Gallery în 2018: „The birth of art photography exhibition” și a devenit un fotograf privat pentru diverși membri ai Familiei Regale, inclusiv pentru cei trei copii ai săi.

FOTO: Profimedia, Getty ImagesRecente pe Ok! Magazine

Kate Middleton cu familia foto  Profimedia jpg
Kate Middleton în 2007 foto  GettyImages jpg
kate- harry- meghan
Regina Letizia Telma Ortiz si familia regala profimedia 0254017513 jpg
Majestatea Sa Margareta schimbare de stil  Daniel Angelescu, Casa Majestatii Sale jpg
Kate Middleton Crăciun PNG
Prințul Harry, Heart of Invictus, Profimedia jpg
Kate Middleton culoarea anului 2024 jpg
Printesa Diana  Getty Images jpg
Regina Letizia, dimineata masculina, seara feminina  FOTO Getty Images jpg
Kate Middleton 15 noiembrie (4) jpg
Prințul William cu o admiratoare foto  GettyImages jpg
Prințesa Sofia și Prințul Carl Philip ai Suediei, Getty (2) jpg
Camilla și renii, Getty jpg
Printesa Amalia a Olandei  Foto RVD  Gemmy Woud Binnendijk, Casa Regala olandeza (4) jpg
Meghan Markle și Harry OK Mag jpg
Regina Margrethe a II a a Danemarcei  Casa Regala daneza (1) jpg
Andrew Parker Bowles, Getty (3) jpg