Prințesa Kate a luat masa cu Regele Charles înainte de-a anunța public că are cancer

25 martie, 2024

Suveranul britanic s-a întâlnit la un prânz intim cu nora lui, deoarece aceasta ar fi vrut să se confeseze regelui înainte de a dezvălui lumii diagnosticul său.

Noră și socru împărtășesc aceeași crudă soartă. FOTO: Getty Images
Noră și socru împărtășesc aceeași crudă soartă. FOTO: Getty Images

În mijlocul celor mai teribile evenimente intime din cadrul Casei Regale britanice, Regele Charles a luat un prânz privat, de la inimă la inimă, cu iubita sa noră, cu o zi înainte ca aceasta să dezvăluie cu curaj lumii diagnosticul de cancer.

Regele, în vârstă de 75 de ani și el însuși suferind de cancer de prostată, a mers joi de la Londra la Castelul Windsor pentru a se întâlni cu Kate. Și se pare că a rămas "foarte emoționat"...

A doua zi, Prințesa Kate a publicat deja celebra înregistrare video în care a vorbit cu sinceritate despre boala cu care se confruntă, explicând publicului că face „chimioterapie preventivă" și că vestea a venit ca un „șoc imens".

„Daily Mail” relatează că o sursă a declarat că amândoi au avut multe de discutat în timpul prânzului de la Castelul Windsor, deoarece Regele Charles și-a început tratamentul împotriva cancerului abia cu câteva săptămâni mai devreme, în urma operației la prostată.

„Regele a plecat de la prânz foarte emoționat”, notează cei de la „Daily Mail”. „Sunt foarte apropiați și se gândește la Catherine ca la fiica sa. Nu există nicio îndoială că pot împărtăși multe lucruri și se pot folosi unul de celălalt pentru a se sprijini în timpul luptelor lor profund personale împotriva cancerului."

Atât Prințesa de Wales, cât și Regele Charles au fost internați la spitalul privat The London Clinic pentru intervențiile chirurgicale respective, la începutul acestui an. Charles a fost tratat pentru o mărire de prostată, în timp ce Kate tocmai suferise o operație abdominală majoră.

Surse din interior au declarat pentru „Sunday Times” că Regele Charles a fost văzut coborând din patul său de spital pentru a o vedea pe Kate pe coridor și a verifica dacă îi este bine.

După discursul emoționant al lui Kate adresat vineri țării, în timpul căruia și-a confirmat diagnosticul, purtătorul de cuvânt al Regelui a declarat într-un omagiu emoționant că Charles a fost „atât de mândru de Catherine pentru curajul de a vorbi așa cum a făcut-o". Tot el a mai declarat că Charles a fost în „cea mai strânsă legătură cu iubita sa noră pe parcursul ultimelor săptămâni".

Între timp, Regele Charles continuă cu îndatoririle regale în spatele scenei, în timp ce urmează un tratament pentru cancer. De asemenea, el va înregistra un mesaj de speranță de Paște, care va fi difuzat în Joia Mare la Catedrala din Worcester, când soția sa, Regina Camilla, va conduce slujba.

Acest lucru vine în contextul în care Palatul Buckingham a dezvăluit aseară că el speră să conducă Familia Regală la slujba religioasă din duminica Paștelui.

FOTO: Getty Images, Profimedia



Recente pe Ok! Magazine

Meghan Markle  GettyImages jpg
Regele Charles și Regina Camilla portret oficial 2 png
Prințul William în vizită la o fermă urbană, GettyImages (4) jpg
Majestatea Sa Margareta la Turnu Severin FOTO Daniel Angelescu, Casa Majestății Sale (1) jpeg
FotoJet Meghan și gemul jpg
Kate și Carole Middleton  jpg
FotoJet Maxima jpg
Prințesa Charlotte și Prințul Louis profimedia 0867105943 jpg
Printul Christian al Danemarcei la majorat   Casa Regala daneza (4) jpg
Charlene și Albert de Monaco împreună cu copiii în Germania, la Hamburg, Foto GettyImages (9) jpg
Regele Charles  foto   GettyImages jpg
Meghan Markle Regele Charles jpg
Prințul William Foto Getty images jpg
Kate Middleton în alb, Profimedia jpg
Regele Frederik și Regina Mary, portret de gală PNG
Majestatea Sa Margareta și Principele Radu în vizită la comunitățile dunărene   FOTO Daniel Angelescu, Casa Majestății Sale (5) jpeg
Meghan Markle în doliu, Profimedia jpg
Printesa Beatrice   GettyImages 1251110853 jpg